- 17 Haziran 2024
- 2.031
- 7.660
- 78
- Konu Sahibi melisssaaa48888
Adam bencilin teki bırak kondomsuz ilişkiyi direkt kapının önüne koy. Bunun hastaligi var hamileligi var. Geri çekilme ve ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir. Bu adamla beraber olma.5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana![]()
O hapa guveniyo erkekler ama kadınlar için berbat bir şey. Bencil adamların elinde oyuncak olmayın. Düzgün bir partner ile istediğinizi yapın korunarak