- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
arkadaşlar bir erkek kazancı iyi olduğu halde giyinmeyi bilmiyorsa bu cimri olduğunu mu gösterir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlerde evlendiğimizde tarzını değiştirebilirmiyim acaba :)Alakası yok. Sadece giyinmeyi bilmiyordur :)
Aslında gezmeyi çok seviyor cimri insan gezer ve gezdirir mi :)Bilmiyor; onem vermiyor ya da kiyafete para vermek istemeyecek kaar cimri oldugunu gosterir. Sence hangisi![]()
Ayakkabısı güzeldi aslında :)Ben bir erkekte ilk once ayakkabisina bakarimkarakteri hakkinda cok sey anlatir
![]()
İlerde evlendiğimizde tarzını değiştirebilirmiyim acaba :)
o zaman parayı kıyafete değil gezmeye harcıyodur. güzel ve uyumlu giyinmek önemli değildirAslında gezmeyi çok seviyor cimri insan gezer ve gezdirir mi :)
Aslında gezmeyi çok seviyor cimri insan gezer ve gezdirir mi :)
Hayir. Belki yonlendirilmeye ihtiyaci vardir. Cok pahali bir kac parca alip da dogru kombini yapamazsa yine paspal görünür kiarkadaşlar bir erkek kazancı iyi olduğu halde giyinmeyi bilmiyorsa bu cimri olduğunu mu gösterir ?
Ayakkabisi guzelse iyi birseyse cimri degildirAyakkabısı güzeldi aslında :)
Bizde abimle birlikte alırız hep onun kıyafetlerini. Benim zevkime çok güvenir erkek giyiminden anlıyorum :) bende isterim almak yönlendirmek. Ama diyorum ya ne gerek var felan derse :)Degistirebilirsin. Hosuna bile gider. Benim esimin arkadaslari bile farkediyormus yenge hanim aliyor heralde guzelmis falan diye![]()
Ama ben önem veriyorum ya karşımdaki erkekte :)Hayir. Belki sadece önemsemiyordur.
Mesela almanlar cok zevksizdir. Cimrilikten degil takmadiklarindan![]()
Yönlendirmeme müsade eder inş zira ben seviyorum erkek kombini yapmayı :)Hayir. Belki yonlendirilmeye ihtiyaci vardir. Cok pahali bir kac parca alip da dogru kombini yapamazsa yine paspal görünür ki