• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek giyinmeyi bilmiyorsa

Benim eşim de Lcw'den giyinir ama ayakkabılar, botlar en pahalı markalardan, spor ceketleri var zara. Ki ben çok kiyafet alışverişi sevmem o bana zorla alır bişeyler. O hususta zevklidir o. Ben hiç beceremem. Cimri değildir. Bilmiyordur, beceremiyordur. Biri yazmış zaten ayakkabılar önemli. Ben de kiyafete değil ayakkabıya dikkat ederim. Bir de maddi durumumuz o kadar iyi değil tek maaş eve giren ama temiz düzgün ve ucuz şeylerle şık olunabiliyor. Ben de öğrendim sayesinde giyinmeyi bu yaşımdan sonra. Hatta pazardan 5'er tlye elbise tişört kot ceket almıştım beğendi. Toplamda 20 TL ile şık olabiliyorum. Hiç de ucuz oldukları anlaşılmıyor.

Siz ufak ufak hediyelerle çaktırmadan yönlendirin. Ha şöyle birşey var, adam spor seviyordur, siz klasik giyinsin istiyorsunuzdur orda sıkıntı çıkabilir ama...

Eşimin kiyafetleri ben aliyorum, o oturup bekliyor ben sectiklerimi eline verip denemeye yolluyorum :KK70: ama bayaga güzel tarz yaptim yani :KK70: o da halinden cok memnun. Sizde de böyle bi durum olabilir ileride tabi karşıdaki insan musaitse buna

Aslında gezmeyi çok seviyor cimri insan gezer ve gezdirir mi :)
Gezdirir. Para harcanmayacak her yere götürür. Deniz varsa olduğunuz şehirde bol bol sahilde yürüyüş yaparsınız. Deniz yoksa o park senin bu park benim dolaşırsınız. Elinde bir poşet içinde birkaç paket bisküvi ve su getirir acil bir acıkma durumu için. Yani benimki öyle yapıyor :olamaz:.

15 senelik evliyiz , daha kendine bir don almışlığı yok.
Flört nişanlılık dönemi de aynıydı
Ne bulursa giyerdi , cimrilikten değil önemsememekten eşiminki
Herşeyini ben alıyorum
Çorabından atletine gömlek mont bot pantolon...
Alır gelirim ; aa çok güzel harika oldu der giyer.
Babam da böyleydi hala aynı
O yüzden yadırgamıyorum.

Back
X