bir erkek hangi kadına ''kadınım'' der?

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
evet hanımlar soru açık ve net bazılarından bizim eksiğimiz nedir acaba??
yanlış zaman yanlış insanmı?? yoksa suç bizimmi bizdemi iş yok...çözemedim gitti:))
bazıları ya bu işi gerçekten çok iyi biliyor.yada biz gerçekten hiçbirşey bilmiyoruz.

valla cnm bende bilmiyorum aslına bakarsan :)) etrafıma bakıyorum arkadaşlarım ilişkilerinde son derece mutlu uzun ilişkileri var ve erkek arkadaşları çok değer veriyo ben ise kiminle görüşsem bi türlü dikiş tutmuyo:)) en son görüştüğüm kişiylede olmadı ilk erkek arkadaşımda bana hiç değer vermemişti burada konularda açmıştım zaten onunla ilgili aldattı başkası girdi hayatına ona çok ciddi baktı evlilik olarak oysaki bizim iki senelik ilişkimizde evliliğin adını anmadı ( ve o kıza facede fotolar yükleyip altına kadınım ibaresini kullanması üstelik üç aylık bi ilişkiyken(yani bu ve bu gibi sebepler bende kendimdeki eksikliği arıyorum neden acaba ??? Bir türlü çözemedim hata benimmi? yoksa karşıma çıkan insanlarmı yanlış(

Yok be tatlım vaktin zamanın gelmemiştir karşına doğru insan çıkmamıştır. Hemen neyi eksik yapıyorum diye düşünme. Geçmiş konularına bakmadım ama eski sevgilinin yeni ilişkisini takip bile etme tatlım senden uzak Allaha yakın olsunlar. Ayrıca o face yazdığı yorumda çok basit baya duruyor. Zamanında bende senin gibi düşünüyordum. Bende bir hata var diye . Uniye giderken vardı bir sevgilim ayrılmamıza rağmen yıllarca unutamadım senelerce hayatımdan çıkaramadım. Ne zaman arasa koşa koşa gittim. Sonra o başkasıyla birlikte oldu kıza kıymet verdi sahiplendi hediyeler aldı yani bana yapmadığı herşeyi kıza yaptı tabi ben bunalım. Sonra aradan zaman geçti başka sevgilim oldu oda olmadı yıllarca yanlız takıldım hayatımda işimden başka birşeyim yok diye çok ağlandığıım zamanlarım oldu hemen hemen 3,5 yıl hiç sevgilim falan olmadı. Sonra eşim girdi hayatıma Allah bozmasın 7 yıllık bir birlikteliğimiz var 3 yıldır evliyiz. Belki hiç bir yerde kadınım falan yazmadı ama hep hissettirmiştir hep sen benim şansımsın iyiki hayatımdasın der. İşte zamanı gelince oluyor yani bırak eskiyi eskide kalsın sen önüne bak hayatta tek yatırımı kendine yap. Kendine güven ve dik dur inan bana kendine yaptığın yatırımın karşılığını alırsın geçmişten dersini alıp geleceğe dimdik bakarsan zaten bir önceki hatalarını tekrarlamaz kimseye gereğinden fazla kıymet vermezsin ve hayatına girecek sevgilin sana direk hayranlıkla bakar o zamanda seni her türlü yüceltir

Öncelikli yanlışınız geçmişe takılmanız.
İlişki bitmiş,gitmiş,takip etmeyin bence artık.
Erkeğin "kadınım" demesi o kadar da abartılacak bir konu değil aslında.
"Aşkım,bebeğim,kadınım..." içinden hangisi geliyorsa öyle hitap eder.

Erkekler genelde çok ilgi gösterildiğinde ya da her şeyi dört dörtlük yaptığında kaçarlar..ortada hiç sebep yokken ayrılabilirler..şu bi gerçekki sevmeleri için acı çekmeleri gerekiyor..mutlu oldukları kadar kendilerini mutsuz edecek birine aşık olurlar.. canım,kendinde eksik arama..eksik zannettiğin şey aslında fazlalılığın olabilir..inan sevsen bile,yeri geldiğinde takmamayı öğrenmen,çok sevdiğini göstermemen gerkebilir,hele sana bağlanmamş birinin her dediğini yapmak kesinlikle yanlış,azcık koşturcan peşinden,onun yolu da çok takmamak,bağlanamak,önemsemicen.. emin ol,o üç aylık kız o çocuğa senin kadar değer vermiyordur..bir erkek arkadaşımın lafını hiç unutmam.. bir erkeği kendine aşık etmek için hiç bir şeyi tam vermiyceksin,her zaman bir eksiğin olacak,o eksiği tamamlamaya çalışırken aşık olur bağlanır demişti..

çoks ağol cnm benm gerçekten çok güzel yazmışsın içimi rahatlattınbende hep sorunu kendimde arıyorum neden ben yine ne yaptım gibilerinden ama şu da çok doğru evt hep başkalarına kendimden fazla değer verdim ve kaybettim.şimdi daha bi kendime dönme açıkçası bencil olma çabası içerisindeyim ne kadar becerebiliyorum şahsen onuda bilmiyorum(bu eski erkek arkadaşımın olayı geçen seneydi zaten daha sonra kızdan ayrıldı tekrar'' bana bir tek sen katlanıyosun'' diyerek geri döndü sonuç hala beraber değilizzaten artık onun için üzülmüyorum takmıyorum ondan sonra iki kişiyle daha görüştüm ilişki boyutuna ulaşmadan bittisadece eski ve ilk erkek arkadaşım olan o şahısdan gördüğüm darbe hafızama öyle bir yer etmişki bu duygudan bir türlü kurtulamıyorum sorun hep bendeymiş ben bişeylere mecburmuşum gibi davranıyorum boşveremiyorum o kadar zaman geçmesine rağmen bana yapmadıklarını o kıza yapması o kadınım kelimesi bende baya bi travma yaratmışki hala kendime gelemdim :)) sadece bunun için üzülüyorum herkes böle olucak zannediyorum:)) ama inşallah dediğin gibi olur cnm çok sağol bu güzel yorumların için.

çok sağol cnm gerçekten yani bendede hep böyle bi olay var çocuk beni aldattı ben yine kabahati kendimde aradım yok daha fazla ilgilenseydim sevdiğimi daha fazla belli etseydim gibi sonra düşündükçe ya daha ne yapabilirdim acaba dedim kendi kendime gerçekten
bu erkek milletine kötü davranmak gerekiyo demekki geç anlıyorum ama anlıyorum bunada şükür.bundan sonra yaşasın kötülük

haklısın cnm belki matah bişey değil ama işte insan kendine değilde başkasına söylendiğini görünce baya üzülüyo sen onca sene katlan çalış çabala böyle bişey duyma heriften sonra elin kızı gelsin üç ayda dedirtsin ben buna hayret ettim sadece bide takip etmiyorum artık.zaten olay geçen sene olmuştu bitti o kızdanda ayrıldı on unlada olamadı benim üzüldüğüm nokta genel acaba sorun bendemi diye ama diğer arkadaşların yorumlarındanda anlıyorumki sanırım bende değil gerçekten sorun erkeklerde

Tabii ki sorun sizde değil.
Bence erkeklerde de sorun yok.
Sadece birbirinize uygun değilmişsiniz ki ilişkiniz devam etmemiş.
Allahım herkesin dengiyle karşılaştırsın inşallah!
Karakter uyumu,aşk heyecanı yakalayan çiftlerin ilişkileri sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…