- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Simdi bunlar bi kac kiz arkadaslar. Sonra sonra bi erkek bu kiz grubuna katiliyor arkadas olarak. Sonra kizlardan biri burdaki üyeye o cocuktan hoslaniyomusun diye soruyo devamli. Megerse bu soran kisi göz koymus bu cocuga bi erkek arkadasi olmasina ragmen ve diger kizlarla görüsmesine bi sekilde engel olmaya calisiyomus sürekli. Konu sahibi bunu fark edince sinir olmus, hem sevgilisi var hem de bizi engellemeye calisiyo belki bizim aramizda bisey olucak ama izin vermiyo o onu da tavlamak istiyo diyo
Evet evet sanırım öyle. 3 kişilik bir kız grubuyken, gruba erkek bir kişi dahil oluyor. Kız arkadaşınında sevgilisi var ama ona rağmen grubundaki bu çocuklada sevgili oluyor. :)
Simdi bunlar bi kac kiz arkadaslar. Sonra sonra bi erkek bu kiz grubuna katiliyor arkadas olarak. Sonra kizlardan biri burdaki üyeye o cocuktan hoslaniyomusun diye soruyo devamli. Megerse bu soran kisi göz koymus bu cocuga bi erkek arkadasi olmasina ragmen ve diger kizlarla görüsmesine bi sekilde engel olmaya calisiyomus sürekli. Konu sahibi bunu fark edince sinir olmus, hem sevgilisi var hem de bizi engellemeye calisiyo belki bizim aramizda bisey olucak ama izin vermiyo o onu da tavlamak istiyo diyo
Canim yaslariniz kac?
Anlamadım
Nuri Bilge Ceylan filmi senaryosu gibi yazmışsınız; anlamayanlara katılıyorum
Soyle giris-gelisme-sonuclu, yalin, anlam butunlugu iceren birkac paragraf yazmak cok mu zor ya.. Hayir yorum yapmak isteyip de yapamamak kotu bir sey
Zaten hastayım beyin nöronlarım etkilenmiş durumda. Yazdığınızdan bişey anlamamam da cabası oldu. Arkadaşınız sevgilisi olan biriyle birlikte ve sizi de o durumu kamufle etsin diye mi kullanmış. Anlamadım
Sen kac yasindasin? Bahsi gecen erkek kac yasinda?
Valla ben de anlamadım. Gafam yaniyiii anniiieee
Ben hiçbir şey anlamadigim icin senin anlayip anlayamadigini anlayamadim doğrusu
Evet evet sanırım öyle. 3 kişilik bir kız grubuyken, gruba erkek bir kişi dahil oluyor. Kız arkadaşınında sevgilisi var ama ona rağmen grubundaki bu çocuklada sevgili oluyor. :)
Sonra herkes uşağa mı olmuş ne olmuş anlamadım?
Kime ne olmuş ?
SONUÇ :
Aynen böyle işte SİNİRDEN VE ÜZÜNTÜDEN NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM Kİ ....... Bu arkadaş grubundan ne beklenir artık
çok doğru anlamışsınız aynen öyle ... :) birde bizim sevgilimiz olmadığı halde bizimle konuşmaması için çabası var .
yaş grubu 25 yaş üstü bir deErkek kac yasinda?
Gecmis olsun ..
Ne anlatiysan artik , ANLAMADIM.
SONUÇ :
Aynen böyle işte SİNİRDEN VE ÜZÜNTÜDEN NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM Kİ ....... Bu arkadaş grubundan ne beklenir artık
yaş grubu 25 yaş üstü bir de
Ne gozu doymaz bir arkadasmis allahim yaaa.Simdi bunlar bi kac kiz arkadaslar. Sonra sonra bi erkek bu kiz grubuna katiliyor arkadas olarak. Sonra kizlardan biri burdaki üyeye o cocuktan hoslaniyomusun diye soruyo devamli. Megerse bu soran kisi göz koymus bu cocuga bi erkek arkadasi olmasina ragmen ve diger kizlarla görüsmesine bi sekilde engel olmaya calisiyomus sürekli. Konu sahibi bunu fark edince sinir olmus, hem sevgilisi var hem de bizi engellemeye calisiyo belki bizim aramizda bisey olucak ama izin vermiyo o onu da tavlamak istiyo diyo
Nasıl arkadaşların varmış uzaklaş ne ayak belli değiller ayrıca bana ark söyle sana ark söyleyeyim derler onlar gibimisin bilmem ama onlarla bir tutulabilirsin bilgin olsun
Erkek tam olarak kac yasinda? Bi de o yavsak kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?