28 -29 yaşlarında
Pes
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 -29 yaşlarında
evet malesef işte en çok ondan korkuyorum uzaklaşma zamanı
iki kız aynıyız da diğerleri bu numaraları çekenler zaten o iki kız benim iş ortamımdakı arkadaşlarıma olumsuzlukları olmuştu oradan zaten iş ortamımda arkadaşlarım biz seni biliyoruz diyor ama şimdi onlarla başladım ya genel ortamda uzak durmaya çalışıyorum yani en sıkıntıda olan ben oldum onlarla olunca selam bile vermeye çekiniyorlar
iş ortamımla o yüzden ne yapacağımı bilemiyordum onlarda bana uzak kalıyordu ne yapacağımı bilemedim
umarım zamanla sonuçlanır bütün erkekler onun olsun napalım nasibimiz bizi bulur
Tatlım X in kankasına çıkarsa adın tamam takılma bunlarla yalnız ol daha iyi
evet küçük bir yerdeyiz zaten onun yüzünden hep bizim yanımıza geliyor o kadar kızın içinde adımız çıkacak umarım dallanıp budaklanmadım diğer mağdur olan arkadaşımla yeni ortam kurmaya çalışacağız . birde gurbetteyim işin zor yanı ben o kızları sevmiştim iyidik gerçekten aslında aramızda olumsuz bir şey yok TAA Kİ bu erkek mevzusuna kadar cok üzgünüm çok![]()
Ama madem küçük yer, kız sevgililerini birbirinden nasıl saklayacak?
Helal olsun valla, milletin kızları işini biliyor
Siz çocuktan hoşlanmış mıydınız? Çocuk o kızdan hoşlanıyor mu?
Zannedersem erkek kıtlığı yok dünyada.Niye olay yaptın bu kadar? Kız karaktersizse zaten ilişkisi yürümez.Ayrıca ilişkini kes bunun gibilerle.
Öyle insanlar bir süre sonra yalnız kalıyor dışlayın gitsin sap gibi kalsın ortada.erkek önemli değil herkesin nasibi vardır bir yerde mutlaka
beni üzen arkadaşın bu şekilde davranışları bir erkek için bizi elemesi bir kenarı itmesi
Boşverin siz arkadaşım, herkesin yapısı farklı oluyor. Yani çocuğun flört etmesi normal ama sevgilisi olan kızın onla flört etmesini anormal buluyorum tabii ki. Siz üzülmeyin, böyle bir kadınla da irtibatınızı kesin bence. Kimi insanlar cinsiyetten bağımsız olarak hafif oluyorlar. Siz öyle değilseniz yıpranırsınız bu insanlarla.işte toplu dolaşarak yanımızda flört ediyorlar biz konuşamıyoruz bile muhabbet ettirmiyorlar
çok salağım kızlar böyle oldukça ben nasıl eşimi bulucam hiç dostluğu ezip geçebilliyor sevgilisini boynuzluyor böyle mi artık insanın eşini bulması böyle mi yapmak lazım
yani bende konuşuyordum muhabbetimiz iyidi ben yeteneksizim ama o kız hep çağırıyor aynı iş ortamında olan onlar ben beceremiyorum böyle şöyleri işte nasibim beni bulur diyorum salak salak bakıyorum
Boşverin siz arkadaşım, herkesin yapısı farklı oluyor. Yani çocuğun flört etmesi normal ama sevgilisi olan kızın onla flört etmesini anormal buluyorum tabii ki. Siz üzülmeyin, böyle bir kadınla da irtibatınızı kesin bence. Kimi insanlar cinsiyetten bağımsız olarak hafif oluyorlar. Siz öyle değilseniz yıpranırsınız bu insanlarla.
üzgünüm bir sey anladıysam arap olayım![]()