bir erkek için değmezdi ki :(

evet malesef işte en çok ondan korkuyorum uzaklaşma zamanı
iki kız aynıyız da diğerleri bu numaraları çekenler zaten o iki kız benim iş ortamımdakı arkadaşlarıma olumsuzlukları olmuştu oradan zaten iş ortamımda arkadaşlarım biz seni biliyoruz diyor ama şimdi onlarla başladım ya genel ortamda uzak durmaya çalışıyorum yani en sıkıntıda olan ben oldum onlarla olunca selam bile vermeye çekiniyorlar

iş ortamımla o yüzden ne yapacağımı bilemiyordum onlarda bana uzak kalıyordu ne yapacağımı bilemedim
umarım zamanla sonuçlanır bütün erkekler onun olsun napalım nasibimiz bizi bulur

Tatlım X in kankasına çıkarsa adın tamam takılma bunlarla yalnız ol daha iyi

Tatlım X in kankasına çıkarsa adın tamam takılma bunlarla yalnız ol daha iyi

evet küçük bir yerdeyiz zaten onun yüzünden hep bizim yanımıza geliyor o kadar kızın içinde adımız çıkacak umarım dallanıp budaklanmadım diğer mağdur olan arkadaşımla yeni ortam kurmaya çalışacağız . birde gurbetteyim işin zor yanı ben o kızları sevmiştim iyidik gerçekten aslında aramızda olumsuz bir şey yok TAA Kİ bu erkek mevzusuna kadar cok üzgünüm çok :(

evet küçük bir yerdeyiz zaten onun yüzünden hep bizim yanımıza geliyor o kadar kızın içinde adımız çıkacak umarım dallanıp budaklanmadım diğer mağdur olan arkadaşımla yeni ortam kurmaya çalışacağız . birde gurbetteyim işin zor yanı ben o kızları sevmiştim iyidik gerçekten aslında aramızda olumsuz bir şey yok TAA Kİ bu erkek mevzusuna kadar cok üzgünüm çok :(

Hiç üzgün olma tanımış oldun arkadaşlarını şimdi önün açık yeni yol çizebileceksin ter temiz hem ufak yerde böyle şeyler çok olur ama gizli saklı arada kalma aman

Ama madem küçük yer, kız sevgililerini birbirinden nasıl saklayacak?:KK57:

Helal olsun valla, milletin kızları işini biliyor:KK14:

Siz çocuktan hoşlanmış mıydınız? Çocuk o kızdan hoşlanıyor mu?

Zannedersem erkek kıtlığı yok dünyada.Niye olay yaptın bu kadar? Kız karaktersizse zaten ilişkisi yürümez.Ayrıca ilişkini kes bunun gibilerle.

Ama madem küçük yer, kız sevgililerini birbirinden nasıl saklayacak?:KK57:

Helal olsun valla, milletin kızları işini biliyor:KK14:

Siz çocuktan hoşlanmış mıydınız? Çocuk o kızdan hoşlanıyor mu?

işte toplu dolaşarak yanımızda flört ediyorlar biz konuşamıyoruz bile muhabbet ettirmiyorlar

çok salağım kızlar böyle oldukça ben nasıl eşimi bulucam hiç dostluğu ezip geçebilliyor sevgilisini boynuzluyor böyle mi artık insanın eşini bulması böyle mi yapmak lazım

yani bende konuşuyordum muhabbetimiz iyidi ben yeteneksizim ama o kız hep çağırıyor aynı iş ortamında olan onlar ben beceremiyorum böyle şöyleri işte nasibim beni bulur diyorum salak salak bakıyorum

Zannedersem erkek kıtlığı yok dünyada.Niye olay yaptın bu kadar? Kız karaktersizse zaten ilişkisi yürümez.Ayrıca ilişkini kes bunun gibilerle.

erkek önemli değil herkesin nasibi vardır bir yerde mutlaka

beni üzen arkadaşın bu şekilde davranışları bir erkek için bizi elemesi bir kenarı itmesi

işte toplu dolaşarak yanımızda flört ediyorlar biz konuşamıyoruz bile muhabbet ettirmiyorlar

çok salağım kızlar böyle oldukça ben nasıl eşimi bulucam hiç dostluğu ezip geçebilliyor sevgilisini boynuzluyor böyle mi artık insanın eşini bulması böyle mi yapmak lazım

yani bende konuşuyordum muhabbetimiz iyidi ben yeteneksizim ama o kız hep çağırıyor aynı iş ortamında olan onlar ben beceremiyorum böyle şöyleri işte nasibim beni bulur diyorum salak salak bakıyorum
Boşverin siz arkadaşım, herkesin yapısı farklı oluyor. Yani çocuğun flört etmesi normal ama sevgilisi olan kızın onla flört etmesini anormal buluyorum tabii ki. Siz üzülmeyin, böyle bir kadınla da irtibatınızı kesin bence. Kimi insanlar cinsiyetten bağımsız olarak hafif oluyorlar. Siz öyle değilseniz yıpranırsınız bu insanlarla.

Boşverin siz arkadaşım, herkesin yapısı farklı oluyor. Yani çocuğun flört etmesi normal ama sevgilisi olan kızın onla flört etmesini anormal buluyorum tabii ki. Siz üzülmeyin, böyle bir kadınla da irtibatınızı kesin bence. Kimi insanlar cinsiyetten bağımsız olarak hafif oluyorlar. Siz öyle değilseniz yıpranırsınız bu insanlarla.

Çocuk bilmiyorki sevgilisi olduğunu ..Biz biliyorum ama kızın davranışları girişken oldukça sinir oluyoruz . aynı zamanda o sırada sevgilisi arıyor ..çocuğa yanlızım diyor

üzgünüm bir sey anladıysam arap olayım :KK43:

Simdi bunlar bi kac kiz arkadaslar. Sonra sonra bi erkek bu kiz grubuna katiliyor arkadas olarak. Sonra kizlardan biri burdaki üyeye o cocuktan hoslaniyomusun diye soruyo devamli. Megerse bu soran kisi göz koymus bu cocuga bi erkek arkadasi olmasina ragmen ve diger kizlarla görüsmesine bi sekilde engel olmaya calisiyomus sürekli. Konu sahibi bunu fark edince sinir olmus, hem sevgilisi var hem de bizi engellemeye calisiyo belki bizim aramizda bisey olucak ama izin vermiyo o onu da tavlamak istiyo diyo
Aynen böyle işte SİNİRDEN VE ÜZÜNTÜDEN NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM Kİ ....... Bu arkadaş grubundan ne beklenir artık

Kendimi aptal yerine konduk
Düne kadar kardeşim dediğim kişi şimdi surat yapıyor ki surat yapın yanında olan diğer kız ... acıkça direk söylebilirdi

Şimdi o kız bizden utanmayacak mı ? Sevgilisi olduğunu biliyoruz . Başka erkekle flört ediyor . Bu kadar mı önemli bu erkek bu iş ????

Hayatında biri varken başkasını ayartmaya çalışan karaktersiz bir insanı hayatınızda tutmayın siz de.
Arkadaşlığınızı kesin.

EE sana sorduğunda hoşlandığını söyledin mi?

Yok hoşlanmıyorum dediysen sorun yapacak bir şey yok.

İster 3 ister 5 kişiyle takılır, onun seçimi.

Ah gençlik .......hepsi bitiyor

yani sonuçta hayatında olanlar hep değişiyor kalıcı olanlar belli

Açıklamayı bile anlamadım. Cümleleriniz çok karışık, Türkçeye bile uymuyor yani nasıl cümleler kuruyorsanız artık..

Back
X