• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek iki bayana aşık olabilir mi?

Bir erkeğin hayatında iki kadın varsa ikisinide sevmiyordur.
Neyse konumuz o erkek değil ikinci olmayı kabul edip etmemek!!
Erkekmi tükendi?üzülmekten başka birşey geçmez eline yol yakınken vazgeç gitsin o erkekten sana değil kimseye fayda gelmez.

hic bir insan, ne kadin ne erkek ayni anda birden fazla kisiye asik olamaz..
bu tur sacmaliklari ortpas etmek icin hep ne yapayim Asik oldum gonul ferman dinlemiyor
diyebilmek icin Aski kullaniyorlar...

ama Aski kirlettiklerinin farkinda degiller..

umarim herkes gercek aski bulur ve doya doya yasar

Aşkın fizyolojisine uygun değil.
Aşk ne demek ?
Aşık olduğundan başkasını görmemek,başka birşey düşünememek...
İkiye bölünebilir mi böyle bir duygu ?
Part time aşk mı olur ?
12 saat birini düşüneyim,12 saat öbürünü :37::52::27:

İnsan Sadece bi kişiyi sever. Ama herkes aşık olduguyla evlenmıyor onuda biliyorum.
Çok yakınımda bi arkadsım var hemde ERKEK 13 yıllık evli 2 çocugu var 30 yaşında ve ilk defa aşık. Gerçekten aşık hemde.. ama elinden bişey gelmıyor sadece çaresizligine üzülüyor. Bi yanda 13 yılını payşatıgı eşi çocukları bi yanda deli gibi aşık oldugu insan.. Çaresizlikten başka bişey deil bu
Demek istedigim kimse büyük konuşmamalı bence...

Erkek bu bellimi olur iki kişiyede aşık oluverir
sende bu adama deli gibi aşıksan vazgeçmek zordur

konu sahibi bu olayı şuan yaşamaktasın sanırım..
buraya "evet!ikinci kişi olmayı kabul ederim" diye bi yorum yazılıcanı tahmin etmemişsindir heralde..
ki zaten o erkek seni değil başkasını seçtiyse iki kişiye aşık değildir..
tek kişiye aşıktır..birini kullanıyodur..
erkeklerde aşk budur.!
erkeklerde yakında kadınlarda aşk "seviyorum aşığım isterse 5. kişi olurum "dur diycekler neredeyse..
böyle kadınlar olmamalı..
erkek mi tükendi..o sizin bahsettiğiniz şey aşk değil..kendinizi tanıyın biraz..sadece hırs..
HIRS!

hangi bayan 2. olmayı kabul eder ki?

ne kadar saçma bir şeydir bu!

ya gerçekten en büyük kötülük erkeklerin bize yaptığı değil

''kadının kadına yaptığı kötülükten'' büyüğü yok yaaa

erkek olsun kadın olsun hiç farketmez kimse 2 kişiye birden aşık olamaz!
Mutlaka 1 tanesi alışkanlıktır vazgeçememektir.. Diğeri ise yeni heyecandır diğerinde olan eksik yönlerini başkasında bulmuştur ve birinden birini kaybetmek istemez aslında hiçbirine aşık değildir!
Eğer gerçekten birine aşık olsaydı zaten çelişkide kalmazdı. 2. olmayı kabul etme konusuna gelince bunu kabullenicek bi bayan tanımıyorum Midesizlik resmen Allah göstermesin... :50:

birini sevıodur diqerinide yedekte tutuodur... yada senı sevıyorum dıyerek onuda uyutuodur herkesi kendılerı gıbı saf zennediolar garipler napsınlar:30::30::30:

bir erkek (veya bayan tabi ikisi içinde geçerli) aynı anda iki kişiye birden aşık olamaz ya bir kişiye aşıktır yada iki kişiye aynı anda aşık olduğunu söylüyorsa ikisinide aldatıyordur yani hiçbirine aşık değildir bu asla kabul edilebilir bir durum değildir birde böyle bir durumda naparsınız diye sormuşsunuz ne yapılması gerekiyorsa onu yaparım basarım tekmeyi gider

Son düzenleme:
aşk ,bana göre bir teslimiyettir.. bir insan kalbini 2 ayrı kişiliğe teslim edemez.ettiğini sanıyorsa ,büyük yanılgıdır.aşk sandığı heves ve heyecandır yada maymun iştahlı ,kararsız,dengesiz ,tutarsızdır..bir adam neyi yada kimi sevdiğini bilmez mi ...
aşk ,aynı anda sadece tek bir kişiye özel yaşanılabilen his ve heyecandır..
onun ki ,kendini bilmezliktir...

bir erkek çok sevdiği bir kadınla birlikteyken başka bir kadına aşık olabilir.ama nihayetinde erkek olduğu için ikincisinden de hevesini alır, başkasına bakar. :20: çook gördük bunları. önce ilkinin sonra ikincisinin poposuna tekme basılır. böyle biriyle birlikte olmak hiç istemem.:20:

Back
X