bir erkek ilerde evleniceği bayanın neden çalışmasını istemez

sana söyledikleri tutarlı mı sence? ders çalışman için teşvik edecek ama çalışma dicek, sen fantazi olsun diye mi test çözüyosun, kendini her an çalışabilecek duruma getirmek ne demek, çalışabilecek durumdasın ama çalışma bu nasıl mantık? kaldı ki iş öyle hemen bulunabilcek bişey değil tatlım dışarda hayat öyle değil, kpss'yi kazandığın takdirde devlet işi güzel ama adaylıkta ayrı bi gerginlik, bize aday memur eğitimi ve sınavı yaptılar mesela, belki ankaradayım diye bu kadar titizlendiler bilmiyorum, 2 defada burda sınava girdim sanki kpss ile atanmamışım gibi, bu arada bölümün kolay atanmaya müsait bi bölüm mü[/QUOTE

söylediklerinde çok haklısn.o da atan çalış içinde kalmasın diyo aslında beyfendi ona bile karşıymış ama ben çok istedğim için lütfetip müsade edecekmiş.ben kamu yönt mi mezunuyum canm 2010 da girdim o zman fazla çalışmamıştım hem okul hem kpss 75 almıştım şimdi çalışıyorum inaşşalda yüksek bi puan alır atanırım .

sana söyledikleri tutarlı mı sence? ders çalışman için teşvik edecek ama çalışma dicek, sen fantazi olsun diye mi test çözüyosun, kendini her an çalışabilecek duruma getirmek ne demek, çalışabilecek durumdasın ama çalışma bu nasıl mantık? kaldı ki iş öyle hemen bulunabilcek bişey değil tatlım dışarda hayat öyle değil, kpss'yi kazandığın takdirde devlet işi güzel ama adaylıkta ayrı bi gerginlik, bize aday memur eğitimi ve sınavı yaptılar mesela, belki ankaradayım diye bu kadar titizlendiler bilmiyorum, 2 defada burda sınava girdim sanki kpss ile atanmamışım gibi, bu arada bölümün kolay atanmaya müsait bi bölüm mü[/QUOTE

söylediklerinde çok haklısn.o da atan çalış içinde kalmasın diyo aslında beyfendi ona bile karşıymış ama ben çok istedğim için lütfetip müsade edecekmiş.ben kamu yönt mi mezunuyum canm 2010 da girdim o zman fazla çalışmamıştım hem okul hem kpss 75 almıştım şimdi çalışıyorum inaşşalda yüksek bi puan alır atanırım .

inşallah, çok istiyorum atanmanı, zaten bi başlasan gerisi gelir vazgeçmeyi düşünmezsin

yclozl, ben de sana tamamen katılıyorum. görüşlerin çok doğru. :128:

sema, aşağıdaki linke mutlaka göz at. bir arkadaşımızın yaşadığı kötü bir olay. bunu okuyunca ''ekonomik özgürlüğünü eline almanın'' ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlarsın umarım.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-hic-taniyamamisim-simdi-fikir-istiyorum.html

canım benim paylaşımın için çok tşk ediyorum gerçekten ibretlik bir hikaye

ben kesinlikle çalışmak istiyorum canım ALLAH ta nasip eder inşallah.aşk sevgi hepsi bir yere kadar ya çalışmama müsade edr devam ederiz ya da biter

canım benim paylaşımın için çok tşk ediyorum gerçekten ibretlik bir hikaye

ben kesinlikle çalışmak istiyorum canım ALLAH ta nasip eder inşallah.aşk sevgi hepsi bir yere kadar ya çalışmama müsade edr devam ederiz ya da biter

rica ederim. kesin kararlı olman çok güzel. :nazar:

bu arada ablası aradı ablasını çok seviyorum çok anlayışlı olgun kendiside çok güzel bir ünivdede doktora yapıyo .durumunuza çok üzülüyoruz seni kaybetmek istemiyoruz dedi annemde bende senin arkandayız dedi.kardeşimlede konuştuk annem kıyameti kopardı falan dedi.kardeşiminde kötü bir niyeti yok seni eve hapsetmek kendisine muhtaç kılmak gibi dedi.bzim annemiz çalışmadı ev hanımıydı çok düzenli bir aile yaşamımız oldu dedi .okuldan gelirdik annem pasta çörek yapar önümüze koyardı annesi çalışan arkdaşalrımız da bize gelirdi onların anne sevgisinden ilgisinden yoksun olduğunu falan gördü dedi çocuklara aşırı bi düşkünlüğü var kuzenlerini falan çok sever çocuk psikolojisi üzerine kitaplar falan okur dedi.onun korkusu sen çalışırsan çocuğun ilgisiz büyüceği bir düzgün ev yaşantısı olmayacağından korkuyo ben ve annem elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık dedi o da seni seviyo biraz kafası karışmış üzgün dedi.yoksa asla yanlış anlama kardeşim diye söylemiyorum başka bir niyetle falan senin çalışmamaı isteme gibi bir durumu söz konusu olmaz.dedi bende benim kararım kesin dedim asla geri adım atmacam dedi. hayırlsı ben elimden geleni yaptım dedim aklım ve vicdanım rahat dedim.işye öyle kızlar

bu arada ablası aradı ablasını çok seviyorum çok anlayışlı olgun kendiside çok güzel bir ünivdede doktora yapıyo .durumunuza çok üzülüyoruz seni kaybetmek istemiyoruz dedi annemde bende senin arkandayız dedi.kardeşimlede konuştuk annem kıyameti kopardı falan dedi.kardeşiminde kötü bir niyeti yok seni eve hapsetmek kendisine muhtaç kılmak gibi dedi.bzim annemiz çalışmadı ev hanımıydı çok düzenli bir aile yaşamımız oldu dedi .okuldan gelirdik annem pasta çörek yapar önümüze koyardı annesi çalışan arkdaşalrımız da bize gelirdi onların anne sevgisinden ilgisinden yoksun olduğunu falan gördü dedi çocuklara aşırı bi düşkünlüğü var kuzenlerini falan çok sever çocuk psikolojisi üzerine kitaplar falan okur dedi.onun korkusu sen çalışırsan çocuğun ilgisiz büyüceği bir düzgün ev yaşantısı olmayacağından korkuyo ben ve annem elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık dedi o da seni seviyo biraz kafası karışmış üzgün dedi.yoksa asla yanlış anlama kardeşim diye söylemiyorum başka bir niyetle falan senin çalışmamaı isteme gibi bir durumu söz konusu olmaz.dedi bende benim kararım kesin dedim asla geri adım atmacam dedi. hayırlsı ben elimden geleni yaptım dedim aklım ve vicdanım rahat dedim.işye öyle kızlar

sen kararından vazgeçme sema, zaten seni gerçekten seviyorsa çalışmak istemeni kabul edecektir. :kkk:

Son düzenleme:
böyle bişey yok canım senın o erkek arkadasın bıraz gerıde kalmıs senı sindirip kendı egemenliğini kurmaya çalışıyor gıbı geldı bana bu yuzden ayrılacaksada bırak ayrılsın senden 6 ay sonra geçer nasıl olsa...

Ah Ah....Atanan memur olan bir bayan görmek ne güzel.Sana özendim valla yclozl..
Bende 2010da girdim sınava canım 77 di aldım ama atanamadım.Bu sene tekrar hazırlanıyorum bakalım,umarım daha güzel olur..
Aslında bunları özelden yazmak isterdim ama hala özelden mesaj hakkım yok..Bende Ankaradayım ve benim evlenmeyi düşündüğüm kişide polis.Deli gibi çalışıp kendi paramı kazanmak isteyen bir bayanım.Sen nereye atandın canım bide kaç puanla atandın merak ettim..Bu arada sen özelden verebilirsin cevap...:34::34:

Son düzenleme:
valla bunun sebebini bilmiyorum. ama sebebi ne olursa olsun sen bunu istiyosan, senin bu isteğine saygı duymak zorunda!
benim sevgilim de aksine çalışmamı istiyor, diyor ki zaten özellikle kadınlar çalışmalı, kendilerini güvende hissetmeli, çünkü kadın erkek eşitliği ancak böyle sağlanabilir diyor, hem psikolojik olarak da kendilerini kötü hissedebilirler, bi işe yaramıyormuş gibi diyor.
ama çalışmam için de zorlamıyor, sadece bu onun fikri :51:
gelelim benim fikrime :40:
ben çalışmak istiyorum
ama bebişim olduğunda 2 yıl çalışmayı düşünmüyorum, çünkü ona ilk 2 yıl katmak istediğim çok şey var, ve onu bunlardan mahrum bırakıp ilerde gelişimini olumsuz etkilicek bişey yapmak istemiyorum.
haa bi de mesleğim dışında, hayal ettiğim başka bir iş var.
eğer durumumuz müsaade ederse kendi mesleğimi değil de onu yapmak istiyorum

son durumlar ne canım?
inşallah en hayırlısı olur.
hayır anlamıyorum memur olursan zaten düzenli saatlerin olacak cocuk oldugunda da iki yıl felan calışmazsın olur biter.sonra tekrar devam edersin işine gücüne.herşeiyin bi kolayı var.bu kadar kadın hem calışıp hem ev düzeni kuruyor onlar yapıyorsa herkes yapar degil mi ama

Back
X