bu çağda kaldı mi ki böyle adam. Millet haldır haldır çalışan gelin ararken adamın dediğine bak. Sor bakalım her ay eline 2000 tl sayabilecekmiymiş harçlık olarak. ya da istediğin şeyi ikiletmeden alabilir miymiş? Bu arada yazık değil mi seni bu yaşa kadar büyütüp okutan anne babanın emeklerine? Kızım ayaklarının üstünde dursun kimseye muhtaç olmasın diye kaç sabah kalkıp üniforma ütüledi, kahvaltı hazırladı o kadın? Hevesi geçer, aşkı biter, başkasını bulur,annesi cadalozluk yapar vs vs dımdızlak kalırsın ortada benden söylemesi. Gitsin köyünden falan kız bulsun kendine eve kapatmalık
ha bi de deli misin nesin ilk çıktığınla evleniyosun? Ne öğrenebilirsin ki erkekler hakkında bu kadar az tecrübeyle? Nasıl emin olabilirsin onun doğru kişi olduğundan?
demek ki kalmış bizimki biraz antika

luffee arkadaşıma katılıyorum yaaa
valla herkes çalışan eş adayı istiyor kenndine
günümüz şartları malum nasıl güvenebilirsin kii
tamam herşey güzeldir iidir senin açından ama
buralarda konu açan bi çok arkadaş var
kimisi kaçarak evlenmiş düşün o denli sevdiği
halde yok kayınvalidesi yok eltisi vs vs
sorunlar yaşayıp eşimi hiç tanımamışım diyen
sayısız kişi var ne olursa olsun
kadının hem mesleği olmalı hemde gerekirse gizli
birikimi de olmalı
elin oğlunun eline bakma aman kızım diye eminim
annen defalarca demiştir unutma bence bu sözü
annem demez mi canım oku kızım kendi ayakların üstünde dur oo annem neler söylerdi .tabi ki dünya hali ne getirir başımıza bilemem onun içinde çalışmak 3 kuruşta olsa kendimi paramı kazanmak isterim allah ta nasip eder inşallah
Ha bu arada sadece maddiyat da değil olay. Önemli olan senin bir şekilde eve kapatılacak ve ondan harçlık alacak olman.
Bak benim yan komşumun eşinin tersanesi var. Bildiğin trilyoner adam. Ama ben eve yardımcı kadın ararken karısı ben gelmek istiyorum. Sadece cam silmem konu komşu görmesin diye ama her işini yaparım yeter ki kendi paramı kazanayım dedi.Eşim falan şok olduk tabii. Allahtan oğlu acayip karşı çıktı da vazgeçti hevesinden. Hala söylenip duruyor koca eline bakmak çok zor diye. Görsen altında arabası, kılık kıyafeti ona göre ama kocası araba yıkamaya para vermiyor diye takıyor hortumu kendi yıkıyor arabasını.
ne hayatlar var ya tabi canm insanın kendi parası olmalı mutlaka çalışmamak için hiç mazeret yok çok şükür elim ayağım tutuyo eğitimim var ben neden kocamın eline bakayım dimi valla fikrini değiştirmezsa tamam deyip bitiricem .herşey aşk sevgi değil
canım işte polislik zor meslek benim eşim merkezde çalısıyor 12/24 günün çogunu uyuyarak geçiriyor sonra yemek 1 film belki sonra yeniden iş. kadın çalısınca iyice uzaklık olur evde düzen olmaz diye düşünüyorlar. diger memurlar gibi8-5 değilki mesaileri. sevgilin biraz dedigim dedik birisi gibi. bazen böyle karakterdeki insanlar bizim sözümüzü dinlemez ama kıramadıgı birinin anlatımıyla kabul edebilir ona sözunu geçiren birine aç bu konuyu bir de o çıtlatsın sana da uygunsa. tabi önce aradaki uzaklıgı kapatın. o aradı ben aradım olmamalı sevgide gurur bazen kopmaya sebep olabilir allahım korusun allahım yardımcın olsun canım
sen calışıyomusn canım.evt çok zor böyleyken bile çok sık görüşemiyorum kaç kere teli kapatıp göreve gittiğini bilirim onunda tek sıkıntısı bu işte ben yorgun gelicem e sende yorgun gelecen biz birbirimize nasıl zaman ayıracaz diyo bide çocuk olunca hangi birine yetecen diyo görüyorum çalışan devrelerimn eşlerini aile düzenleri yok adamların diyo ben seni özleyerek bi evlilk yaşamak istemiyorum diyo aynı evin içinde yaşayacaz sözde ama birbirimizi görmeyecez diyo.annesi ablası onlar da söylemiş oğlum bak çalışsin istiyosa sıkıntı etme diye ama bizimkisi ben hiç çalışan bi bayanla evliki düşünemiyorum diyo
bircok erkek sunu yaparim bunu yaparim der ve herzaman yapmamak icin atlatirlar..kesinlikle isini sansa birakma.bakalim devamli sigortan odenecek mi o dese de en dusukten oder emekli olursan az alirsin..ilerisini dusunursek..
kesinlikle taviz verme is konusunda ileride cok pisman olursun..cocuk olayini one surmesi bahane ayrica..
kesinlikle taviz vermem canım.erkek milleti köprüyü geçene kadar valla herşey aşk sevgide değil.bitersede biter bi kerede o fedakarlık yapsın benim için ben çok yaptım onun şartlarını bile bile evt dedim.
Zaten toplum olarak en sevdiğimiz şey konuyu dine bağlayıp rahata ermek.Benim sözlerim okuyan (ya da okuma şansı olan) ,meslek sahibi olan kadınlar içindi.Çalışmak eşittir para kazanmak değildir.Çalışmak çok şey katar insana.Çalışmayan bir kadını düşünsenize ne hayatı var.Hayatta ne amacı var.Tek sosyalleşme şansı diğer çalışmayan kadınlarla oturup pasta yemek ve dedikodu yapmak.Böylelerinin hayattaki tek amacı da zengin koca bulmak oluyor işte.Eğer ki çalışma şansınız varsa ve evde oturuyorsanız sırtınızı kocanıza yaslamış oluyorsunuz maalesef.Başka türlü tarif edilemez ki bu.Ayrıca günümüz şartlarını da işimize gelmediği zamanlarda 1400 yıl öncesiyle karıştırmasak daha iyi olmaz mı?
aslında söyledığı seyler kötü seyelr deıl bazıları cok dogru bende bınbır ugrasla kpss fılan devlete grıdım 21 aylık oglum var 4 aydır kreste bende acaba ısten cıksam mı dıye düşünüyorum benım eşimde vardıyalı calısıyor ınan yemek duzenımız dıye bısey yok eşimle ne zamn kahvaltı yaptım en son hatırlamıyorum cocuk desen nasıl özlüyor bızı yanı tabıkı senı zorlaması hoş bsıey deıl gzüel bı dılle calsımanı ıstemem fılan dıyebılır ama sende bence düşün bunları![]()
baskı değil canım çok konuştuk biz bu konuyu geldik gittik kaç kere herşeyi anlattı kendine göre o da hakllı ama bende haklıyım bakalaım ne olacak ama ben idaelerimden vazgeçmem.ha evlenince yapamam eşimi çocuğumu özlerim çok artık dayanamayacak noktaya gelirim düşünürüm ama gerekirse uykumdan güzellğimden bakımımdan fedarlık edip yine çocuğımla ilgilenirim.insanın kendi parasını kazanması gibi güzel bi duygu yok bence
eşim, nişanlıyken 1 sene çalışır çıkarsın istersen diyordu..
Şimdide çıkarım diye ödü patlıyorrr:)
Keşke benide çalıştırmasa:)
erkek milleti ne isteklerini kendileride bilmiyo bence