bir erkek ilerde evleniceği bayanın neden çalışmasını istemez

23 yaşındayım canım ben o da 25

evt evlenilecek bi insan olduğunu düşünüyorum sorumluluklarını bilen ailesine eşine çocuklarına düşkün olcağını düşünüyorum.her sohbetimizde evlikten bahsediyoruz hayalleri falan çok güzel beklentilerime cevap veriyo ama bu şu lanet sorunu bir türlü çözemedik..

bi arkdaşın dedği gibi çalışmadan atanmadan seninle evlenmem diyenide var.en yakın arkdaşımın ilişkisi de öyle bitti kız atanamadı çocuk atandı atandığı yerdende çalışan birini buldu 3 yıllık ilişkiyi sildi attı böyleside var..

ortayolu nedir bunun arkdaşlar ben onu kaybetmek istemiyorum...onun işi çok ağır gerçekten öyle anlamsız kıskançlıkları yoktur .güven sorunumuzda yok yani

Eş değil işçi arıyormuş o adam kendine...

Çok sinirliyim böyle tiplere ben ya:15: "Çalışma evde otur" diyenden daha pazarlıklı geliyorlar bana.

içim acıyo benim yaa boşluk içindeyim çok özledim onu sesini .beni sevmiyo sanırım hepsi yalanmış demek seven insan bu kadar kolay silip atar mı yaaa

5 ay peşimde koştu hiçyüz vermedim o zorla hayatıma girdi kendisine aşık etti ben daha önce hiç böyle şeyler hissetmemiştim.hep hayalim ilk hayatıma giren ilk heyecanlarımı deneyimlerimi yaşadığım insanla evlenmekti sanırım nasip olmayacak.herşeyin hayırlsı tabi ama biz çok iyi anlaşıyoduk değer veriyo sahipleniyo bigün olsun kırmadı incitmedi.ailesiyle tanıştırdı.ailem biliyo ama gel gelelim bu iş konusu bizi ayırdı:((

ben onu çok seviyorum yaa ilk defa birine seni seivyorum dedim benn

kimse hayaınıza zorla giremez

herkes ilkiyle evlenmiyor. bana göre de evlenilmesin zaten şu ilklerle

zaman geçiyor, değişiyoruz. değiştkçe aşkta, kriterlrerde değişiyor

onun için ilk aşkım,ilk öpücüğüm düşüncesini bi kenara bırakın. başkasınıda öper, onu da severrsiniz

çok mu erkeksi düşündüm nee:ssz: şimdi millet beni şey bi kız sanacak iyi mi:ssz:

kimse vazgeçilmez değildir bana göre

kendinize sahip aramayın... bende zamanında ilk defa birine seviyorum demştim

sonra bilin bakalım ne oldu?

başkasını da sevdim

aşk kalır,suretler gider:ssz:

ama ben onu seviyorumm ya çok seviyorum daha önce böyle şeyler hissetmedim ben offffffff içim acıyoo

sizce o da sevse böyle kolay silip atabilir mi

başta yazdığım noktaya gelicem yine, bi erkeğin bana çalış ya da evde otur çocuk bak demesine göre hayat şekillendirmem ben, ben çalışmak istiyorum bunu bilipte benimle olmak isteyen ona göre konum alır hayatımda, yoksa el sıkışır ayrılırız, hayatı bilinmeyenli denklemlere çevirmenin anlamı yok, sen çalışmak istiyo musun bunun cevabını ver, sanki aslında bende çocuğuma bakmak istiyorum dicek gibi bi havan var ki bu da bir tercihtir, ama net ol

onun için ilk aşkım,ilk öpücüğüm düşüncesini bi kenara bırakın. başkasınıda öper, onu da severrsiniz

çok mu erkeksi düşündüm nee:ssz: şimdi millet beni şey bi kız sanacak iyi mi:ssz:

başkasını da sevdim

ben kolay sevemem kolay güvenemem şimdi tekrar sil baştan Allah ım sabır verrrr

başkasını da sevdim

kafa yapımız aynı, aşktan ölen görülmemiş neticede, 15-16 yaşında öyle sanılıyoda 20'li yaşlarda böyle düşünülüyosa tuhaf derim

ben kolay sevemem kolay güvenemem şimdi tekrar sil baştan Allah ım sabır verrrr

aşık olmaya mı üşeniyosun güzelim, sana kimse ayrıl demiyo ki, istersen otur çocuğuna bak keyifli olur belki, bişey beğenirsin aşkım şunu alıyım mı dersin ne gerek var der o zamanda çocuğuna bakar nefsini bastırırsın, acımasızım galiba biraz

başta yazdığım noktaya gelicem yine, bi erkeğin bana çalış ya da evde otur çocuk bak demesine göre hayat şekillendirmem ben, ben çalışmak istiyorum bunu bilipte benimle olmak isteyen ona göre konum alır hayatımda, yoksa el sıkışır ayrılırız, hayatı bilinmeyenli denklemlere çevirmenin anlamı yok, sen çalışmak istiyo musun bunun cevabını ver, sanki aslında bende çocuğuma bakmak istiyorum dicek gibi bi havan var ki bu da bir tercihtir, ama net ol

en çokta canımı acıtan olmayan bişi üzerine konuştuk tartıştık ayrıldık.ben çalışmak istiyorum onca yılın emeğini çöpe atamam ailemin benden beklentileri var onalrın üzerimde emekleri var vs.

belkide atanamıyacam belkide atanıp mutsuz olucam çalışmak istemicem bilmiyorum ama genel olarak çalışmak güzel olduki evimi eşimi çocuğumu çok özlüyorum bırakırım .o benim işim zor sen çalışmasan bile yine biz biribirimizi sık göremeyecez çalışırsan artık hiç görmeyiz o zman ne anladım ben o evlilkten diyo

Canım allahım yardımcın olsun. Benim nişanlımda benim çalışamayacağımı söylerdi hep ve bu yüzden çok tartıştık bizde ama kopamadık birbirimizden. Gel görki zaman geçtikçe evlenincede çalışırsın dedi :) yani zamanla olgunlaştıkça kararları ve önemlisi ısrarları değişti. Hakkında hayırlısını dile mutlu olman dileğiyle...

1-Sana güvenmiyor olabilir. Birbirine güvenmeyen insanların evliliğinden mutlu olabileceklerini zannetmiyorum.
2-Senin ekonomik özgürlüğün olmasını istemiyor olabilir. Bu durumda herşey için onun ağzının içine bakmak zorunda kalırsın hele çocuk olduktan sonra iyice resmen kölesi haline gelebilirsin bu zihniyette bir insanın. Benim param ne istersem onu yaparım tarzı durumlar olabilir.
3- Ailesi tutucudur onları memnun etmek için bunu istiyor olabilir ailesinin sözünden çıkmayan adamla da mutlu olabileceğini sanmam.

Ayrıca çalışınca neden birbirinizi göremeyesiniz gece vardiyası çalışanlar dışında genelde hemen herkesin çalışma saatleri aynıdır.

Canım allahım yardımcın olsun. Benim nişanlımda benim çalışamayacağımı söylerdi hep ve bu yüzden çok tartıştık bizde ama kopamadık birbirimizden. Gel görki zaman geçtikçe evlenincede çalışırsın dedi :) yani zamanla olgunlaştıkça kararları ve önemlisi ısrarları değişti. Hakkında hayırlısını dile mutlu olman dileğiyle...

teşekkür ederim canım allah tamamına erdirsin inşllah .ama o beni sevmiyo en ufak bi tartışmamazsa bitirdi baksana

1-Sana güvenmiyor olabilir. Birbirine güvenmeyen insanların evliliğinden mutlu olabileceklerini zannetmiyorum.
2-Senin ekonomik özgürlüğün olmasını istemiyor olabilir. Bu durumda herşey için onun ağzının içine bakmak zorunda kalırsın hele çocuk olduktan sonra iyice resmen kölesi haline gelebilirsin bu zihniyette bir insanın. Benim param ne istersem onu yaparım tarzı durumlar olabilir.
3- Ailesi tutucudur onları memnun etmek için bunu istiyor olabilir ailesinin sözünden çıkmayan adamla da mutlu olabileceğini sanmam.

senin paran benim param olmaz diyo sen önce evleniceğin adama güvenmelisn güvenmediğin için çalışmak istiyosun diyo

Kadın çalışmamasına önşart koyan erkekler hayatın ne getirip negötüreceğini ön görmeleri mümkün değil vardı bizim işyerimizde hanımı çalıştırmam diyerek gıcık veren ve hava atan ama yıllar sonra duydum ki hanımı işe başlamış hayır dediğimde? Çocuklar büyüdü masraflara yetişemez oldum demiştir ,ne diye hava attın be adam ?! Ne oldu erkekliğin yüceldimi yoksa sonra alçaldımı?

Son düzenleme:
bence çok saçma o zaman oda çalışmasın beraber oturalım evde :19:
benım sevgılımde dedı bugün ben şuan yurt dısındayım ve geçıcı olarak çalısmaya baslıcam yaza kadar para bırıktırmek ıçın..
çalışmanı ıstemıyorum otur evde dedı...
bende ıyı ozaman her ay 600euro gönder bana ıhtıyaclarımı karşılarım hemde senın ıstedığın gıbı evde otururum dedım:37:
hemen kıvırdı beyfendı yok aşkım ben şaka yaptım çalış sen dıyor .. aradan bıraz zaman geçtı bana senın aylık ıhtıyacın gerçekten 600euro mu dedı:53: tabı kı hayır ama valla olabılır felan dedım korksun azcık çalısmama engel olamasın
:47:

teşekkür ederim canım allah tamamına erdirsin inşllah .ama o beni sevmiyo en ufak bi tartışmamazsa bitirdi baksana

senin paran benim param olmaz diyo sen önce evleniceğin adama güvenmelisn güvenmediğin için çalışmak istiyosun diyo

ne kadar saçma düşünceler, çalışan her kadın eşine güvenmediğinden mi çalışıyo, bekar olup çalışanlarda babalarına güvenmediklerinden çalışıyolar o zaman??
çalışma eylemini bile kendine bağlamış adam, sanki bir kadın kendi iradesiyle buna karar veremez, hiç hoşlanmadım 8 aylık sevgilinden

Back
X