Bir erkek karısına neden sırtını döner ek uyur

Semra-e

Hasret gülü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
89
31
3
30
Eśim en baßından beri bana sırtını döner yatar neymiş o taraf daha rahatmış yer değiş tiririz gene aynı çoğu zaman koltukta uyur. Bir erkek neden kadınına sarılmaz neden yanında yatmaz, güya erkek istekli olur kadına bi sarılır koklar ilişkiye teşvik eder nerdeeee adam yanıma bile ugramiyor....

benimkide oyle simdi sirtini döndü uyudu.opmez sarilmaz guzel söz söylemez .ben esimi oyle kabul ettim sende oyle kabul et kafan rahat olsun .elbet esinin baska guzel huylari vardir .onlarla övün .ben öyle yapiyorum
Bende öyle yapmaya çalışıyor um ama çok zoruma gidiyor gurbetteyim 2 yıldır memleketini sadece 3 gün gordum. Annemle telefonda biraz uzun konuş şam hemen başlar söylenmeye ama kendisi her gün amnesigildeyiz bende böyle kabullendim kaynanam la iyi geçinmeye bakıyorum işte zor olsafa kabullendim ama insanın içine koyuyo ya...

belkı oyle rahat edıyordur
Eśim en baßından beri bana sırtını döner yatar neymiş o taraf daha rahatmış yer değiş tiririz gene aynı çoğu zaman koltukta uyur. Bir erkek neden kadınına sarılmaz neden yanında yatmaz, güya erkek istekli olur kadına bi sarılır koklar ilişkiye teşvik eder nerdeeee adam yanıma bile ugramiyor....

Bende öyle yapmaya çalışıyor um ama çok zoruma gidiyor gurbetteyim 2 yıldır memleketini sadece 3 gün gordum. Annemle telefonda biraz uzun konuş şam hemen başlar söylenmeye ama kendisi her gün amnesigildeyiz bende böyle kabullendim kaynanam la iyi geçinmeye bakıyorum işte zor olsafa kabullendim ama insanın içine koyuyo ya...[/QUO
niye soyleniyomus ki .sende acik acik sor annemle konusunca niye sikinti yapiyon de .benim annemle babamla arama kimse giremez vb seyler soyle .kadiniz tabiki guzel soz duymak isteriz hosumuza gider ama yapamayan yapamiyo.ben esime soylerdim surekli guzel sozler baktim ondan tik yok bende kestim oh kafam rahat .benim esim bana msjda optum yazdi msja iki kere baktim sasirdim o derece dusun yani benimki soylese incileri dökülur .

Belki ben yanlış düşünüyorum ama benim düşüncem seven insan sevdiğina dokunmadan duramaz insani içindeki aşk sevgi ateş gibi yakar tabiki dışarıya yansitir.belki senin esin pek hoşlanmiyor içindeki hisleri dışa yansitmayi

Back
X