Bir erkek kız bolluğu olan bu devirde neden face de gördüğü bir kızla tanışmak ister

tatlım soyle bır durumuda goz ardı etmeyelım .bu cok kulturlu ıyı bır meslegı olan halı vaktı yerınde zengın ıs dunyasında tanınan adamlarda facelerde takılmıyor degıl .amac sırf capkınlık .kımlıgını kırletmeden .:34:
kendı cevresınde rahat capkınlık yapamıyorlar kımlıgı kırlenmesın dıye ,boylelikle facede hıc tanımadıgı bırıyle rahatlıkla capkınlık yapabılıyorlar .kımse duymadan basına ıs acmadan .sonra ıs dunyasında ahlaklı efendı profılıne devam edıyorlar.cok var boylelerı .

zaten bu gidişle benim bu yalnızlık 42 yide görecek. daha düne kadar ohhh ne güzel bekarım erkek derdi yok sorumluluk yok diye düşünürken artık sessiz bi eve girmek dokunmaya başladı. bekarlığında sonu yok. insan bi umut istiyo tekrar sevebileceğine aşık olabileceğine dair ama nerdeeee aday adayı bile yok, olanlarda aha böyle güvenilmez :)))

Daha tanimadan amac ne bilmeden atip tutmussunuz.
Ben facebook ve benzeri yerlerden kiz/erkek aramayi dogru bulmuyorum o ayri tabii de. Sadece tahminlerden ibaret, adama kimlik bulmak da sacma bana gore.

Daha tanimadan amac ne bilmeden atip tutmussunuz.
Ben facebook ve benzeri yerlerden kiz/erkek aramayi dogru bulmuyorum o ayri tabii de. Sadece tahminlerden ibaret, adama kimlik bulmak da sacma bana gore.

valla doğarken böyle değildik yaşarken olduk :)) hayat insanlara özellikle erkeklere güvenmemeyi öğretiyor, malum önyargılar..

aynen ben de uçkur muhabbeti olduğunu düşünüyorum. ne düşürürsem kar diye bakıyor olabilir. ya da gerçek hayatta asosyal biri.

ilgisini çekmiştir çok beğenmiştir etkilenmiş olabilr

Bence abartmışsınız,kesin uçkurunu düşünüyordur ciddi değildir falan sayıp dökmüşsünüz.Ben facete tanışıp evlenen çiftler biliyorum gayet mutlular adamlar da sapık falan değil.Benim eski sevgililerimden biri de facete tanıştığım biriydi ve inanılmaz kaliteli bir insandı.2 yıl beraberdik ama o başka ülkeye gitmek zorunda kalınca bitirdik.Bitirmeyi de ben istedim uzak mesafe ilşkisi bana göre değil çünkü.Ha sapık adamlar yok mu elbette var ama onlar zaten her yerde var.

İstisna durumlar var tabii ama her ikisi de olabilir. Aslında anlamanın yolu olmalı. Hemen tanışıp sevgilin var mı yada bulusalım mı falan gibisinden kkonuşuyosa bence hiç güvenme ve konuşma. İnsan konuşunca bile kendini kaptırabiliyo. :91:

peki siz olsanız ne yapardınız? bi görüşme şansı verirmiydiniz yoksa benim gibi kestirip atarmıydınız.

Tabii ki içini bilemeyiz, ama bahsettiğin gibi güzel iş, büyük şehir, kültür, karizma varsa bence internette sadece "boş zamanını öldürmek" amaçlı konuşuyordur..
Başıma çok benzeri geldi oradan biliyorum, kimsenin iyi niyetinizi suistimal etmesine izin vermeyin.
erkekler özellikle de bahsettiginiz "gibi" olanlar, sosyal site vs benzeri yerlerden güzel bayanlarla konuşup etkilemeye calısarak ego tatmini yapıyor.
istisnalar vardır elbet, kaideyi bozmaz diye düsünüyorum. artık kimse bir fotoya aşık olacak kadar saf aşık degil günümüzde..

Back
X