bir erkek ne kadar sürede unutur

zzeynepp23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
83
17
Merhabalar. Görenlerden tanik olanlardan bilenlerden cevap bekliyorum. İki uç senelik ilişkiden sonra cok severken terkedilen bir erkek ne kadar surede kendini yeniden toparlar. Kişiden kişiye değişir tabi ama bildiklerimiz duyduklariniz varsa merak ediyorum :)

Merhabalar. Görenlerden tanik olanlardan bilenlerden cevap bekliyorum. İki uç senelik ilişkiden sonra cok severken terkedilen bir erkek ne kadar surede kendini yeniden toparlar. Kişiden kişiye değişir tabi ama bildiklerimiz duyduklariniz varsa merak ediyorum :)

Gerçekten sevdiyse unutması imkansız bir yerlerde durur o kişi, ama zaman kimleri unutturmuyor ki! sadece zamanla toparlanır eskisi kadar canı yanmaz !

merak etme uzun sürmez:KK53:

Eğer ciddi düşünüyorsa birşeyler gerçekten hissettiyse zor unutur tabiki karşısındaki kisiyede bağlı ama ilişkisi sırasında lay lay lomsa oooo çoktan unutmustur

Bir ilişki uzmanından duymuştum.

İlişki süresinin ez az iki katı olurmuş unutma süresi.

Erkekler kadınlar kadar paylaşımcı olmadığı için onlarda daha uzun sürermiş.

Çevremdeki örneklere bakıyorum, haklılar.

Ama burada ideal, derinliği olan ilişkilerden bahsediliyor.

Kişi ilişkisinin tıkandığını, yürümediğini ya da artık sevmediğini veya sevilmediğini düşünürse...

Ayrılık kararını önceden verdiğinden unutma sürecini ilişki içinde yaşamış olur ve sevgisini tüketir...

Kendini hazırladığından gayet de net bir şekilde bitirir, ardına bile bakmaz.

O nedenle ayrılık konuşmasını yaparken gülen, oldukça mutlu ve rahat olan, "bitse de gitsek" diyen...

Ya da mesajla ilişki bitirenler var zaten.

eğer o erkek gercekten gakkıyla sevmişse ve terkedilmişse unutması kolay olmaz
hem de hiç olmaz.. kadınlar dışlarına vurabılıyor böğüre böğüre ağlayıp anlatabılıyor paylasabılıyor ama o tarz erkeklerın yanı sevgiye değer veren erkeklerin acısı daha ızdıraplı oluyor.. tanık oldum
ha tabı elbet bırıyle karsılasır konusur belkı sevgılı olur
ama emin ol o yarım kalan aşk hep içindedir

Uzun sürmez.Aslında kadınlar içinde uzun sürmezde biz olayı daha dramatik bi hale getirdiğimiz için uzatıyoruz.Misal ben 5buçukyıllık ilişkimi tek gecede silip attıktan 8 ay sonra başka biriyle sevgili oldum onunlada şuan 3. yılımız eskiside aklıma bile gelmiyo.İşimde olmaz.Kötü bişeyde yapmadı ama ne bileyim.Unutulmaz diyenlere inanma yeni biri eskisini hatırlatmaz bile değilki UNUTAMAMAK. Traş.

seni seven biri var, terkettin ve seni unutabilecek mi, bunu mu merak ediyorsun? ego tatmini mi bi nevi?

sadece basliga cevaben; kimisi bi anda siler unutur, kimi senelerce atamaz icinden.. bu yalnizca erkekler icin degil, tum insanlar icin gecerli.. yok mu tek kalemde silen veya bi omur icinden atamayan kadin?

Bir ilişki uzmanından duymuştum.

İlişki süresinin ez az iki katı olurmuş unutma süresi.

Erkekler kadınlar kadar paylaşımcı olmadığı için onlarda daha uzun sürermiş.

Çevremdeki örneklere bakıyorum, haklılar.

Ama burada ideal, derinliği olan ilişkilerden bahsediliyor.

Kişi ilişkisinin tıkandığını, yürümediğini ya da artık sevmediğini veya sevilmediğini düşünürse...

Ayrılık kararını önceden verdiğinden unutma sürecini ilişki içinde yaşamış olur ve sevgisini tüketir...

Kendini hazırladığından gayet de net bir şekilde bitirir, ardına bile bakmaz.

O nedenle ayrılık konuşmasını yaparken gülen, oldukça mutlu ve rahat olan, "bitse de gitsek" diyen...

Ya da mesajla ilişki bitirenler var zaten.
ayrilik kararini onceden verdiginden, iliski icerisinde yasar unutma suresini ve sevgi biter.. bu tespite bayildim.. sanirim benim durumumun ozeti.. su anki kafa rahatliginin nedeni bu.. yapilanlarla tuketilmis olmasi cok seyin, daha ayrilmadan..

Yarım kaldıysa birşeyler, asla unutamaz..Tamamlamak için yine bir umut o kalbimin sahibine bir şekilde dönüş yapar. İster bir telefonla olsun isterse bir mesajla ama mutlaka döner yarım kalan erkek..

"erkeğin karısı ölünce mezarlıktan dönerken fesini düzeltirmiş. "
atasözünden yola çıkarak diyebilirim ki; hemen.

X