Bir erkek ne zaman terk edilmelidir?

Çocuk da olsa kendi mutluluğunu düşünmeli ve bence bırakabilmeli. Çünkü çocuklar günün birinde yuvadan uçacak ve çiftler yine başbaşa kalıcak. Tabi bu diğer şartlara da bağlı biraz.

bir kadın sevilip sevilmediğini çok iyi anlar yukarda sayılanların hepsi sevgi,saygı eksikliğinden kaynaklanan sebeplerdir bu durumda kendini ve çocuğun varsa çoçuğunu seviyorsan işte ozaman bitmelia.s. sepet havası eşliğinde yol verilmeli:enbuyukkk:

saygı,sadakat,dürüstlük....

bunlardan herhangi biri ihlal edildiyse ya da sevilmediğimi düşünmeye başladıysam takarm sepeti koluma çıkarım kendi yolumaaa.s

şiddet uygularsa , bana karşı dürüst olmazsa ve aldatırsa asla affetmem kötükedihüso

yalan saygısızlık ve sevgiizlik
ve affedilmez olan aldatma
zaten herşey bitmiş demektir
boşa kürek çekmemek gerekir

Bir erkek ne zaman terk edilir?

"Vakit tamam seni terkediyorum. Bütün alışkanlıklardan öteye... Yorumsuz bir hayatı seçiyorum. Doymadım inan kanmadım sevgiye..." Şarkısı değişik bir tat verip ciddi ciddi düşünüldüğü zaman.

Bu arada hadi şarkı bir yana, zaten diğer üyelerimiz de yazmış. En önemlisi saygı bitince... Ve çocuk varsa sorusuna gelince. Daha önce hiç bu yorumu yapmadım ama... "Ne olacak ya?" Çocuk da varsa var. Çocuk için mahkum olmayın kimseye...

ılk şiddet anında: fiziksel-psikolojik farketmez. olması gereken bu bence, ama yapamıyoruz gözleri kör olsun

birşeylerin azalmaya başladığını anladığınız anda... çünkü siz bunu anladığınızda devam etmeye ; düzeltmeye çalışırken o farkına vardığı anda terkedecektir...

bari terkeden biz olalım değil mi... ben de bir dahakine inşallah diyorum :))

ahh hayat çok acımasız..
erkekler çok bencil..
kadınlar çok fedakar..
bardağın taştığını hissedersin sen ..
en kızgın anında bil kıpırdamıyorsa içinde zeytin dalları koyver gitsin..
kendinle kal..
kendinden başka kimsen olmadıgını anlarsın zaten o anda..

kişiye göre değişir herkezin neyi kabul edip neyi edemiyceğine bağlı
1 aşk bitince
2 para bitince
3 doğrular bitince
4 saygı sevgi bitince
5 macera bitince
6 harç bitince [yani yapı paydos]
artık hangisi uyarsa hepsi bitmiş siz kalmışsınız ee oda bir tercih

Son düzenleme:
Bana karşı saygısını yitiren,
bana yalan söylediğini fark ettiğim bir insanla işim olmaz.:1closedeyes: Bu ikisi zaten diğer birçok sorunu doğurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…