Bir erkek neden dokunmaz?

Sevgilin senden soğumaya başlamış.Buna benzer bir şey yaşadım,ondan biliyorum.Kısa bir süre sonra da ayrıldı benden..Kadınlar yolunda gitmeyen şeyleri, ortada çok elle tutulur bir sebep olmasa bile farkediyorlar.Sen de aynı bu şekilde, sevgilinin hareketlerinde farklılık gözlemlemişsin, bir şeylerin yolunda gitmediğini hissetmişsin ve üzülerek söylüyorum ki ortada kafaya takılacak hiçbir şey olmasa, böyle hissediyor olmazdın...
:26:

kızlar bana bişeyler hissettiğini biliyorum sözlerinden falan anlaşılıyo istemese devam etmez zaten ama son 2 buluşmadır yanıma oturmuyo mekan müsait değil diyo tamam baktığın zaman öyle cafelere gidiyoruz dipdibe oturulcak yerler değiller ama bi erkeğin bu kadar ayrıntılı düşünmesi normal mi nedeni ne olabilir delircem dokunmak istemiyo diye :(

Delirecek misin?Yeni nesil kızlar pek bir kuduruk anacım oğlanlar kızlaşıyor artık ne yapsın çocuk:4:

bencede en iyisini yapıyor ne öyle durmadan heryerde sarmaş dolaş. böyle ilişkiler çabuk tükeniyo zaten. o yüzden ağır olması daha iyi.

Bence onemli olan sadece son zamanlarda mi degisti davanislari,yoksa hep mi boyleydi? Bi de karakter olarak mutaassip biri mi,bulustugunuz yerler tutucu,kucuk yerler mi? Biz de genelde karsilikli otururuz biye gidince ama bunun sebebi yuzyuze donuk konusmak daha cok hosumuza gidiyor,daha rahat diye..ama gezerken devamli eleleyiz ve ya sariliriz..bulustugunuzda hic mi elinizi tutmuyor,sarilmiyor? Bence bunlar gayet masum seyler ve insan deger verdiginin elini tutmaz,sarilmaz dusuncesine kesinlikle katilmiyorum..insan sevdigine dokunmak ister,bu ille sapur supur opusmek anlaminda degil, ama bi sacini oksamak,elini tutmak,yanagina bi opucuk kondurmak bunlar hep sevgi gostergesidir..

kız ne güzel işte...
bende tam öyle birini arıyorum yoktur diyorum..
bak bulmuşsun sen kaçırma ne güzel...
dert falan değil bu asla..

ağır bi yapısı var zaten ilk gittiğimiz yerler daha bar tarzıydı yanyana oturuyoduk o yüzden sarılıyodu öpüyodu kfamı çevirip ona baktığımda bana bakıyo oluyo üzüldüğümü anlamştı mesela elimi tttu hemen beni yanlış anladın bliyorum ama gerçekten mekan müsait değil dedi korkuyorum ne bilim :(

benim sözlümde toplulukta asla öpmez, sarılmaz, genelde karşıma oturur vs. size saygısındandır emin olun. demekki siz onun koluna taktığı ve gönlünü eğlendirdiği herhangi bir kız değilsiniz.

Back
X