Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
Yani ben yalnız biriyim ve dertleşmek istiyorum. Burası soru sorma sitesi değil mi??Bu soruyu neden kadınlara soruyorsunuz ve neden böyle sorular soruyosunuz???
Ben de hoşlanmıyorum dokunulmasından. Ama bunu düşünmüyorlar işte. Çok rahat davranıyorlar.kendini ifade etme şekli öyledir. kadın erkek ayrımı da yok, bu şekilde temas kuran kadınlar da var.
ben rahatsız oluyorum mesela. fiziksel temastan hoşlanmam. kişisel alanıma izinsiz girilmiş gibi hissediyorum.
bunu da bazen hareketlerimle bazen sözlü ifade ederim.
eğer durumdan rahatsızsanız belirtin. anlam arıyorsanız bir anlamı yok.
mimik gibi düşünün.
Peki karşınızdakinin rahatsız olabileceği fikri aklınıza gelmiyor mu?ben kadin olarak ta dokunurum. dokunmayi sevdigimden degilde tarz meselesi. yakin is arkadaslarima mesela, erkek kadin, konusurken kollarina dokunurum cok zaman.
illa bi flortozluk aramamak lazim. dedigim gibi kimi insan temas eder, kimide hic sevmez. ben temascilardanim.
derin manaalar baglama derim ben:)
Bende soru sordum size. Erkekler neyi, nasıl, neden yapar sorusunu kadınlar cevaplayabilir mi? Hadi cevapladık ne olacak neden soruyorsunuz merak ettim.. Bende size soruyorum.Yani ben yalnız biriyim ve dertleşmek istiyorum. Burası soru sorma sitesi değil mi??
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben kadib erkek çok fazla temasa kesinlikle karsiyim bu tip erkeklerin en güvenilmez tipler olduğunu soyleyebilirim.Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
Ben de hoşlanmıyorum dokunulmasından. Ama bunu düşünmüyorlar işte. Çok rahat davranıyorlar.
Ben aklıma gelen bir şey hakkında fikir almak istiyorum.Bende soru sordum size. Erkekler neyi, nasıl, neden yapar sorusunu kadınlar cevaplayabilir mi? Hadi cevapladık ne olacak neden soruyorsunuz merak ettim.. Bende size soruyorum.
Bende soru sordum size. Erkekler neyi, nasıl, neden yapar sorusunu kadınlar cevaplayabilir mi? Hadi cevapladık ne olacak neden soruyorsunuz merak ettim.. Bende size soruyorum.