Bir erkek neden dokunur?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?

Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?

Neden sever bilmem de cok pis uyuz olurum bu tiplere.

ben kadin olarak ta dokunurum. dokunmayi sevdigimden degilde tarz meselesi. yakin is arkadaslarima mesela, erkek kadin, konusurken kollarina dokunurum cok zaman.

illa bi flortozluk aramamak lazim. dedigim gibi kimi insan temas eder, kimide hic sevmez. ben temascilardanim.
derin manaalar baglama derim ben:)

Bence bu erkeklere özgü değil, insanların bir kısmında var. Kadın ya da erkek, dokunarak iletişim kurarlar. Kötü bi amacı yok. Bi yerde okumuştum nerde bilmiyorum ama böyleydi.

kendini ifade etme şekli öyledir. kadın erkek ayrımı da yok, bu şekilde temas kuran kadınlar da var.
ben rahatsız oluyorum mesela. fiziksel temastan hoşlanmam. kişisel alanıma izinsiz girilmiş gibi hissediyorum.
bunu da bazen hareketlerimle bazen sözlü ifade ederim.
eğer durumdan rahatsızsanız belirtin. anlam arıyorsanız bir anlamı yok.
mimik gibi düşünün.

kendini ifade etme şekli öyledir. kadın erkek ayrımı da yok, bu şekilde temas kuran kadınlar da var.
ben rahatsız oluyorum mesela. fiziksel temastan hoşlanmam. kişisel alanıma izinsiz girilmiş gibi hissediyorum.
bunu da bazen hareketlerimle bazen sözlü ifade ederim.
eğer durumdan rahatsızsanız belirtin. anlam arıyorsanız bir anlamı yok.
mimik gibi düşünün.
Ben de hoşlanmıyorum dokunulmasından. Ama bunu düşünmüyorlar işte. Çok rahat davranıyorlar.

ben kadin olarak ta dokunurum. dokunmayi sevdigimden degilde tarz meselesi. yakin is arkadaslarima mesela, erkek kadin, konusurken kollarina dokunurum cok zaman.

illa bi flortozluk aramamak lazim. dedigim gibi kimi insan temas eder, kimide hic sevmez. ben temascilardanim.
derin manaalar baglama derim ben:)
Peki karşınızdakinin rahatsız olabileceği fikri aklınıza gelmiyor mu?

Bende sevmem dokunmayi dokunumayi. Tbi ailem haric. Bir insanla mesafenizi korudugunuz anda sarilamazlar dokunamazlar zatenn.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben kadib erkek çok fazla temasa kesinlikle karsiyim bu tip erkeklerin en güvenilmez tipler olduğunu soyleyebilirim.

Bende soru sordum size. Erkekler neyi, nasıl, neden yapar sorusunu kadınlar cevaplayabilir mi? Hadi cevapladık ne olacak neden soruyorsunuz merak ettim.. Bende size soruyorum.
Ben aklıma gelen bir şey hakkında fikir almak istiyorum.

T Tiny-Miny Erkekler dediğimiz şey havuz problemi gibi birşey değil. Sistemini bi anlasanız hepsini bir anda çözebilecekmişsiniz gibi yapıyorsunuz. Ama ayrı ayrı birey onlar da. Biri flört etmek için bilinçli dokunur, biri elini kolunu kullanmaya fazla alışıktır vs. Üstelik her birey kendi içinde de değişkendir. X'e farklı dokunur size farklı dokunur. Hatta x'e bir dönem farklı bakar sonra farklı bakar. Ezberlemeniz gereken bir "erkekler" formülü aramayı bırakın. İçgüdülerinize güvenin biraz.

Bende soru sordum size. Erkekler neyi, nasıl, neden yapar sorusunu kadınlar cevaplayabilir mi? Hadi cevapladık ne olacak neden soruyorsunuz merak ettim.. Bende size soruyorum.

neden cevaplayamasın? uzaylılardan bahsetmiyoruz, aynı gezegendeyiz.
iyi kötü hepimiz hayatımızın bir parçasını erkeklerle yaşıyoruz. babamız, kardeşimiz, eşlerimiz, arkadaşlarımız, çocuklarımız var.
hayatlarımızı onlarla omlardan bihaber yaşamıyoruz ki.
erkekler, yaptıkları yada düşünceleri hakkında gerçekten fikriniz yok mu? illa doğru olmak zorunda da değil. tecrübe de bir bilgidir mesela...

Back
X