Bir erkek neden eski sevgilisinin numarasini silmez?

Birkartanesiol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
47
11
3
Herkese merhabalar 2 haftadir icime dert olan seylerle ilgili fikrinizi almak icin uye oldum. Erkek arkadasimla 1 yila yakindir birlikteyiz. Yasim 27 onunki 31. 2 hafta önce bulustugumuzda erkek arkadasim telefonunu masada birakip lavoboya gitti. Telefonu genelde ortadadir oyle saklama etme huyu yok. Baska bir sey icin telefonunu aldigimda whatapp kisilerinde eski sevgilisinin ekli oldugunu gördüm (eski sevgilisi oldugunu sonradan öğrendim) numara daha once yoktu en azindan 2 ay once baktigimda yoktu yani. Herhangi bir mesajlasma yoktu sadece whatsapp durumda paylasilanlara bakmis. Bu arada erkek arkadasim da son zamanlar sık sık şiir gibi seyler paylasiyordu. Sizce bu durumda şüphelenmem gereken bir sey var mi? Ne yapmaliyim bilemiyorum. Anlattigina gore uzun zaman once ayrilmislar iliskileri 3 yıl sürmüş ve daha once de hatiralara onem verdigini bu kizin hediyesi olan birkac seyi hala sakladigini soylemisti kafam cok karisik.

Bu arada ona sordugumda babaannesi vefat ettiginde kiz bassagligi dilemek icin aramis numarasini o zaman kaydetmis
Benim eski sevgilim taa ilkokul arkadaşınin babası öldüğünde cenazesine gitmişti şimdi evliler çocukları var :D

Canım eski sevgilinin babaannesi öldü diye iletişim kurulmaz bu bir bahanedir.

Bu arada ona sordugumda babaannesi vefat ettiginde kiz bassagligi dilemek icin aramis numarasini o zaman kaydetmis
Babannesinin öldüğünü nerden duymuş onu geç niçin duymuş
yani ondan haber oalabilecek bütün kanallar neden kapalı değil...
hiç güvenmiyorum bu erkeklere
hiççççç

Benim eski sevgilim taa ilkokul arkadaşınin babası öldüğünde cenazesine gitmişti şimdi evliler çocukları var :KK70:

Canım eski sevgilinin babaannesi öldü diye iletişim kurulmaz bu bir bahanedir.
hah bak aklın yolu bir
gerçekten bahane....

hah bak aklın yolu bir
gerçekten bahane....
Simdi kisaca soyle anlatayim kuzeninin instagramindan gormus babaannesinin vefat ettigini, sonrada iletisime gecmis. Butun ailesiyle tanistirmis zamaninda ondan aramistir diyor cok da ustune gidemiyorum bu defa tersliyor simdi ben napayim zorla sildireyim mi sildim desede inanirmiyim bilmiyorum

Telefondan silmesi önemli değil kafasından silmesi önemli.
Ayrıca nasıl anlarım diyorsanız genel anlamda ,sizinle iletişimi, yakınlığı, ilgisi birer etken.
Gözlemlemeniz sizi nereye götürüyor mesela ?

ohhho .
Bu baahnelerde eskılerde kaldı .
Bzim zamanımızda bayramlar bahane edilirdi :)

Ama tabıı sen bu sözlerden gaza gelip adama tekme koyma.
Sana karşı ilgisi nasıl sen anlarsın bunu ?

Bence arada kaydedip durumuna fotosuna falan bakıyor. Duygulari bitmemis olabilir uzun bir iliskiymis ancak bitmiş de olabilir sonuçta erkekler çok takıntılı olmuyor bence bizim gibi sonuçta 1 yıldır seninle beraber. Sadece meraktan da olabilir. Ama belli ki görmek için kaydediyor.
Bana da oyle geliyor son zamanlarda paylastigi seyler ozellikle dusundukce sinir oluyorum

Telefondan silmesi önemli değil kafasından silmesi önemli.
Ayrıca nasıl anlarım diyorsanız genel anlamda ,sizinle iletişimi, yakınlığı, ilgisi birer etken.
Gözlemlemeniz sizi nereye götürüyor mesela ?
Yani davranislarinda pek degisiklik yok aslinda ayni. Benim kafama takilan tamam onca zaman sonra niye aradiysa aradi ama numarasini neden kaydetti ve neden hala silmiyor ne gerek varki eskiyse eskide kalmasi gerekmiyor mu

Back
X