• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden evlenmek ister ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Ya arkadaslar kafam karisti cok okudum ve sahit oldum erkeklerin evlilkten korktugunu ve is ciddiye binince kactiklarini ? Ama ben biriyle cikiorum 3 hafta olacak, kendi 22 yasinda ben 18 ve simdiden evlilik planlari yapio. Cok erken oldugunu soyluorum
Bukdr aceleci olmasinin sebebi ne olabilir ki
CADIARZU

yaşı çok küçük bence. sizinde..3 haftada ne evlenmesi.. hele bu yaşta.
yaşının küçüklüğüne ve delikanlılığına veriyorum bu arzusunu...henüz daha yeteri kadar olgun düşünemiyor sanırım....

şimdi evlenmek ister,çok değil bir ik sene sonrada KAÇMAK İSTER ..evliliğin kendisini boğduğunu söyler..zira yaşı icabıyla aldığı sorumluluk ona fazla gelir,haa bu arada senin burnundanda fitil fitil getirir.gördün mü..ne kadar PEMBE bir tablo...

Nedeni bilemem ama bence insanlar erken evlenmemeliikadın yada erkek önce kendi hayatlarını kurmaları ve bunu yaşamaları gerekiyor bir birey olarak.Çok genç yaşta evlenince çiftler beraber bir hayat kuruyorlar ve bunu yaşamaya başlıyorlar.İki tarafta mutsuz oluyor,yaşadıkları hayat başka hayal ettikleri hayat başka.Bu durmda genelde gemi bir tarafa yatıyor kim baskın karakterse bu şekilde olursa birinin fedakarlığıyla koskoca bir yaşam beraber sürdürülüyor.Yok iki tarafta irade koyarsa çatışmalar kavgalar boşanmalar.ben derimki çoook gençsizni önce eğitiminizi tamamlayın kadın yada erkek fark etmez kendi ayaklarınızın üzerininde durun hayatı tanıyın hedeflerinize ulaşın sonra evlenirsiniz.

çok küçüksünüz güzelim yaa
tamam annelerimiz , babalarımız zamanında durum tam sizinki gibiymiş hatta daha da küçük yaşlarında evlenmişler
ama devir de insanlarda çooook değişti.
Okulunu bitir , mesleğini edin sadece sen değil sevgilinde
sadece aşk karın doyurmuyor ne yazıkki.
şuan toz pembe görebiliyor olabilirsiniz herşeyi ama gerçekleri göz ardı ederseniz üzülen siz olursunuz

3 haftada evlilikten söz ediyorsa sen biraz uzaklaş ondan bence:delphin:
kendine dikkat et...

belki sana aidiyet duygusu vermek için, gelecek planlarından bahsetmiştir canım. yaşınız çok küçük tabi, birazcık sevgili olmanın tadını çıkarın, herşey yolunda giderse okullarınızı bitirdikten sonra evlenirsiniz. kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sevgilinin, yaşı gereği biraz gözü kara o kadar :)

O aceleyle seni kendine baglamak istiyor iştekaydirigubbakcemile

benims evgilimde evlilikten kaçan bir insan değil..evlenmk istiyor ama herşeyin bir sırası var okul iş güç askerlik...yani siznki biraz erken ama evlenmek istemeyen erkek kimdir?dağınık,serseri hayata alışmış,düzensiz,sorumsuz,avare aklı bir karış havada erkek evlenmek istemez.ama nrmal bir erkek aile kavramı olan her erkek eninde sonunda biriyle birleştirir hayatına..tabi bazı istisnalar var ki onlar da bi çocukları olsun soyunu devam ettrisin diye evlenen bir grup da vardır..

Bukdr aceleci olmasinin sebebi ne olabilir ki kafamçokkarıştı
yaşının küçük olması bence canım....

bebeğim..

ya başında kavak yelleri esiyor,

ya da ilişki ciddi gözüksün niyetm evlenmek cinselliğe bi mani yok demek istiyor...

Son düzenleme:
Tek kelime ile cahil bence...:delphin:

Öyle olmazsa 3 hafta icinde bu genc yasta evlenmek istermi?? Sonrada bazi seyleri yasayamadim diye basina kakar....aman sakin güzelim...evlenmek söööööyyyle bir uzakta dursun...:kahve:

Simdiden bintürlü stressin...sorumlulugun altina girme...:1no2:

aslında gercekten ilerde seninle evlenmek istiyorda olabilir..
ben esimle tanıstıgımda 15 yasındaydım esimde 17 ikimizde lise ögrencisiydik
o bana daha ilk bulusmamızda evlilgin yası var mıdır ? diye sormustu..
vede ilk gunden beri evlilik istegini hep söylüyordu ve de 4.5 sene sonra evlendik..
sen zamana bırak..
zamanla anlarsın zaten niyetini..
ama cahil cesaretide olabilir..
sen yinede kanma canım
kimseye güven olmaz

Ztn bende evlenecek deilim ilk once kendi ayaklarimin uzerinde durabilmeliyim ondan sonra bakariz
Kendi calisior baya iyi bi isi var hatta simdi arsasi var ev yaptiracak yani yasina gore olgun birisi bende oyleyim, neden acele ediosun dedigimdede ben aradigimi buldum artik duzenli hayatim olsun fln dio
bende fazla kendimi kaptirmak istemiorum. Tecrubelerinizden dolayi sizlere sormak istedim boyle bi insan icinde bi art niyet olarakmi yaklasio uzaklasmalimiyim ondan yoksa gercekten ciddi olabilirmi

seninle ciddi olduguna inanmanı istiyor bence. gonul eğlendirmiyorum demek istiyor. 22 yaş o kadar da küçük bi yaş değil çogu şeyin farkındadır eğer el bebek gul bebek yetişmediyse.
hoşuna gitmiyorsa o o konuları konuşurken sen pamuk şeker iste :)

O aceleyle seni kendine baglamak istiyor iştekaydirigubbakcemile

bu dogru ve senle beraber sevgı ıcın degıl sx ıcın baglamak ıstıyor ve evlılık taktıgını kullanıyor, uzak dur kötükedihüso

toz pembe zamanları tek sebebi bu olsa gerek geçim derdi başında yok kolay sanıo

Ztn bende evlenecek deilim ilk once kendi ayaklarimin uzerinde durabilmeliyim ondan sonra bakariz
Kendi calisior baya iyi bi isi var hatta simdi arsasi var ev yaptiracak yani yasina gore olgun birisi bende oyleyim, neden acele ediosun dedigimdede ben aradigimi buldum artik duzenli hayatim olsun fln dio
bende fazla kendimi kaptirmak istemiorum. Tecrubelerinizden dolayi sizlere sormak istedim boyle bi insan icinde bi art niyet olarakmi yaklasio uzaklasmalimiyim ondan yoksa gercekten ciddi olabilirmi

bunları söylerken sana karşı davranışları nasıl? bence bu yön verir sana. 22 yaş o kadar da küçük değil çüünkü. yılışık tavrı varsa süprizzzzz:mymeka:

bunları söylerken sana karşı davranışları nasıl? bence bu yön verir sana. 22 yaş o kadar da küçük değil çüünkü. yılışık tavrı varsa süprizzzzz:mymeka: adam gibi biriyse düşünmesi normal:lepi:

ben bu acelecilikten kötü kokular alıyorum............derdine neymiş bu kadar ....istekli olmasının....
üstelik senin yaşında küçük ve daha 3 haftalık bir ilişki..........
evlenmek için her işini halletmişmi?
evliligin sorumluluklarını ...derdini herşeyini çeke bilecekmiymiş.........
bence ....seni kendine yakınlaştırmanın derdinde...........

Back
X