Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle sağlığınız, psikolojiniz ve bebek hayaliniz için sağlıklı beslenerek zayıflamanızı öneririm, sonrasında eşinizin tutumu da, evliliğinizin gidişatı da, bebek probleminiz de çözülecektir diye düşünüyorum
BEn de iki yıldır çocuk istiyorum ama nasip olmadı, kilo almaya ve kötü hissetmeye başladım, bir ay önce silkelendim ve kendime geldim, çok sağlıklı besleniyorum ve tevekkül ediyorum, kilo da verdim :)
Denedim arkadaşım onuda denedim ikisindede vazgeçirdi tamm dedi tekrar eski haline döndü çocuk konusunda her seferin de Allah buyuktur deyip Allaha bırak diyor amacım onu düzeltmek aslında seviyorumda yuva yıkmak çok kolay diyorum ama kurmak çok zor
BEn de iki yıldır çocuk istiyorum ama nasip olmadı, kilo almaya ve kötü hissetmeye başladım, bir ay önce silkelendim ve kendime geldim, çok sağlıklı besleniyorum ve tevekkül ediyorum, kilo da verdim :)
Allah vermiyorsa vardır bir hayır, kimbilir o yavruya nasıl babalık yapacak! Olmuyorsa zorlamayın 13 yıl heba etmişsiniz kendinizi siz bırakın gitsin..