- Konu Sahibi saadetkaya
biraz once bir arkadasimla konustum, napiyorsun nasil gidiyor hersey dedi :) bende doluyum ya biraz sevgilimi sikayet ettim. ama o benden doluymus
aglaya aglaya anlatti. sevgilisi ona kavga ederlerken artik bu kavgalar yuzunden haftasonu seninle bulusmak dahi istemiyorum hem haftasonum hem haftam rezil oluyor demis. buna cok icerledim dedi, ama ayni zamanda benimle bulusmak isteyen herhaftasonu arayan, benim isim olunca hepte bizim bulusma zamanimizami geliyor diye sitem eden oydu dedi. bende kavga etmekten bunaldim, hatta bazi kavgalar esnasinda ayrilmayi aklimdan bile gecirdim ama is sakinlesince, onu ozleyip bulusmak istiyorum, nasil boyle bir laf eder diyor. ici icini yemis. neden boyle soyledi diye bana sordu. diyemedim bisi, yani aklim almiyor, yani nasil bulusmak istemiyorum diyebiliyor hadi dedi neden o zaman bulusmak icin o ariyor, ya da ayrilmiyor. rkadasim o kadar uzgundu ki yardim edemedigim icn kotu hissettim kendimi, size danismak istedim. cunku ister istemez ben arkadasimin tarafindan bakiyorum, cok iyi bir insandir. siz olsaniz ne dusunrudunuz bu durumda?