Sence her erkek aynımıdır
Bence her erkek bi gun ´ x e yaptigim hatalar yuzunden yasadim ben bu olumsuzlugu´demistir/ diycektir hayatinda bir kezde olsa.
Varsayalimk dedi ama hic pismanlik duymadi.
Sence bu kotu biseymi?
Mesela anlattigim arkadasimin sevgilisi kiza cok kotu davrandi. Hic deger vermedi.
Kadinlar cok konusmz, kadinlara soz hakki yoktur. Bi kadin erkegin dedigini yapmali dusuncesindeydi.
Tabi sonuc ayrildilar. Ama erkek tam olarak gormedi yaptigi hatalari. Hala kizi sucladi. Pisman olmadi diyebilirsin.
Bu kotu biseymidir o kizin tarafindan bakarsak sence?
Evet dimi? cunku erkegin yanina kar kaldi kizin cektikleri.
Hayir. Halbuki o erkek hatalarini anlasaydi bi dahaki kiz arkdasinda ayni hatalari yapmazdi.
Buyuk bi olasilik, o kizi daha mutlu ederdi arkdasimdan.
Ama noldu? erkek hic farkinda degil hatasini ve hep ayni hatalari yapicak.
E her kizimizda benim arkdasim gibi 2 sene boyunca sabredemiycegine gore, erkek ve yeni sevgilisi hic bi zaman gercekten mutlu olamiycak. hep bi kavga hep bi memnuniyetsizlik.
Ve isin guzel tarafi burda iste: erkek hic bi zaman kendi hatalarini goremiycek, ve bu yuzden hic bi zamnda gercek aski bulamiycak. Bilmiyorum anlatabildimmi ama umarim anlamissindr. Yani aslinda gordugun gibi, Allah sen bilmeden, hatta o erkek bile ne oldugun bittigini bilmeden, senin intikamini yerde birakmiyor.
Ama ilerde ´keske degerini bilseydim X zamaninda diyor´. Er yada gec.
Dedigim gibi Allah senin intikamini aliyor, sanada tavsiyem: arkana yaslan ve intikaminin tadini cikar!