Bir erkek neden telefon numarasi istemez?

Niyeti bozuk olmayan ve ciddi dusunen adam her turlu numarani alir bir iki gun icinde cok utangac degilse..
Kusura bakma gonul eglendiriyor gibi
Ortaya cikti zaten canim yazdim sayfaya. Hersey aciga kavustu. Ben numara meraklisi gibi gorunmeyim die istememistim. Utanmistim soyleyememistim ama bugun sordum cvp bile veremedi bisey uyduramadi bile. Sildim bende

Fake hesap olmadığına emin misiniz? Kendini tanıttığı asıl kişi olmayabilir yani. Ben olsam 1 ayda canım cicimli konuşan adama hemen bu kadar güvenmem gerçi.

Ortaya cikti zaten canim yazdim sayfaya. Hersey aciga kavustu. Ben numara meraklisi gibi gorunmeyim die istememistim. Utanmistim soyleyememistim ama bugun sordum cvp bile veremedi bisey uyduramadi bile. Sildim bende
Yaa :sinirli:neyse bastan ogrenmis oldun. Sen ne iyi niyetli duygularla konusmussun oysaki..
Erkekler cok basit yaratiklar aslinda onlar icin hep biz ince dusunuruz boyle mi yapmak istiyor soyle mi yapmak istiyor diye.. gecmis olsun

Adamın aldatası var ama cesareti yok, konuşuyor hayaller kuruyor ama karısına da yakalanmaktan korkuyor. Bu erkek cinsinin iyi olanı. Kötü olanlarının direkt ikinci telefonları hatları var.

Telefon meşgul çalmasın diye msnden arıyor çakal, muhtemelen o bağlanti kesilip sohbetin yarıda kalması da, o sırada çalan telefonla alakalıdır. Vatsapta konuşurken biri aradığında bağlantı kesiliyor. Bu kadarı çekingenlik falan değil yani bariz bi bit yeniği var. Ay biraz gözünüzü açın kızlar ya :işsiz:

Back
X