Bir erkek neden telefon numarasi istemez?

Bence dogru tahmin
Canım aynen çok moralin bozulmasın.
Adam ya da aynı anda iki kişiyi idare ediyor. Ama karşı yarafla işler daha yolunda ki sizle telefon aşamasına geçmemiş.
Ah bu erkekler yok mu tek akıllı kendileri, hepsi bulunmaz hint kumaşı.
Umarım size dürüst olur
 
1 aydır numara istememesi normal değil. Evlidir büyük ihtimalle. Bence adını soyadını sosyal medyada bir arat bakalım. Adına başka hesaplar var mı
 
Hem sosyal medya bu..belki de konuştuğunu sandığın kişi gerçekte olmayabilir..yalanları atıyordur facebookta..nasıl güveniyorsun bu kisiye
 
Cok merak ediyorum o ortam nasil oluşuyor? Gercekten bilmedigim icin soruyorum.
Internetin ilk zamanlarinda microsoft chat, mirc falan vardi. Az tozunu attirmadik oralarin :))) yani eskiden chat vardi da boyle oluyordu. Simdi insanlar nasil ozel sohbet edecek yakinligi kurabiliyorlar internetten?
Ya inanin gecenlerde bu soruyu bi arkadasa sordum internetle ilk 12 yil falan once tanistik o zamanlar sohbet odalari degilde forumlarda cok takilip tanistigimiz oldu ama sadece karsi cinsle degil hemcinslerimizlede gorusue konusurduk ama suan sanal alemde tanisma ve ilerleme nasil oluyor cok merak ediyorum
 
Sordum hic cvp veremedi kac saat oldu cvp vermedi gordugu halde. Bende demekki hislerim dogruymus hayatinda biri varmis bidaha asla yazma dedim. Arkadasliktan cikardim. Hic bisey yapmadiiii :/ :KK43:

dediğimiz çıktı işte. verecek bir cevabı yok.
bundan sonra böyle garip durumlarda (umarım olmaz bir daha tabii ki) bekleme direkt öğrenmek için atak yap.
inkar edip saçma sapan cevaplar da verebilirdi.
dikkatli ol.
bir de sanal ilişkiler sıkıntılı. gerçeğini yaşamak gerek.
böyle şeylere ihtiyaç duyma. boş beleş adam kaynıyor sanal dünya.
 
kk'nın işe yaradığı nadir anlardan biri :KK53: ağlıycam sanırım :KK1:
sen de üzülme konu sahibi, işin başında kurtuldun işte. Allah başka dert vermesin
 
Arkadaslar biriyle 1 aydir facebook uzerinden konusuyoruz. mesengerden sureki ariyor surekli msj atiyor sohbet ediyoruz hatta konusurken canim diyerek hitap ediyor birbirmizin hayatina dair ailelerimize dair ogrenmemiz gereken seyleri ogrendik hatta beni cok begendiginden bahsetti cok guzelsin diyerek iltifat da ediyor. Surekli resimlerime baktigini soyluyor (face uzerinden) fakat numarami hic istemedi. derdim numara degil inanin, ama ben gercekten sebebini merak ediyorum ama soramiyorum da ben zaten istemem ama sizce neden? Hergun sabahlara kadar msjlasiyoruz falan, mesengerden konusurken baglanti kopuyor hatta konusmamiz yarida kaliyo numarani ver ordan arayim demiyor . Amac ne sizce kotu dusunmek istemiyorum ama siz ne dusundunuz ?
Telefona geçmek istemiyor belli ki ayrıca 1 ay çok kısa bir süre tanımak için de. Sevgilisi olabilir, fake olabilir bir şeyleri, yalanı vardır, niyeti bozuktur vs. Sanal dünya çok da şeyapmamak lazım.
 
dediğimiz çıktı işte. verecek bir cevabı yok.
bundan sonra böyle garip durumlarda (umarım olmaz bir daha tabii ki) bekleme direkt öğrenmek için atak yap.
inkar edip saçma sapan cevaplar da verebilirdi.
dikkatli ol.
bir de sanal ilişkiler sıkıntılı. gerçeğini yaşamak gerek.
böyle şeylere ihtiyaç duyma. boş beleş adam kaynıyor sanal dünya.
Cok haklisin tesekkur ederim
 
Back
X