Bir erkek neden yüz yüze görüşmek istemez?

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.545
Kızlar size arkadasımın basına gelen bir olayı anlatıyorum sahsen biz çözemedik bir el atın Allah rızası icin. Ben durumu bastan beri az cok takip ediyorum ve sorunun bu olduguna karar verdim, en azından benim düşüncem bu.

Simdi benim cok yakın bir arkadasım, bir çocukla tanıştı dort bes ay olmuştur. Ben cocugu (cok az)tanıyorum, iyi saf temız bır cocuk dıyebılırım gorundugu kadarıyla. Bir ay sonra falan ılk defa başbaşa gorusmusler. Cocuk mesajlarda daha soğuk konuşuyor ve kıza gore daha az az, benim arkadasım da daha konuşkan bir tip. Buluşmalarında o kadar soğuk degilmis. Cocuk okul zamanı da kendi uc bes arkadas cevresı olan başkalarıyla cok takılmayan biriydi. Daha önce okulda baska kızla falan görmedim ya da sununla çıkmış bununla görüşmüş gibi bir seyini de duymadım, birbirimizi takip de ediyoruz ama bir kızla falan bir seyini görmedim bilmiyorum sonuc olarak.

Neyse ıkıncı buluşmada da cocuk o gun hıc aramamış aksama dogru mesaj atmıs gorusuyor muyuz dıye, kız da bıraz ısteksız gıtmisti cocuk öyle yapınca. Ben git görüş bakalım eger soğuk davranırsa bir daha gorusmezsin ya da arkadas olarak devam edersiniz kaybedecek bir sey yok dedim. Cocuk çiçekle falan gelmis daha sıcakmış yine bir öncekine gore. Sanırım iki kere daha görüştüler ama cocuk biraz cekingenmiş, yani zaten cok sessiz sakin az konuşan biriydi benim bildigim kadarıyla ama demek ki duygusal ilişkilerde de öyle davranıyor ben tam çözemedim cocugu tam tanımadığım icin de yanlıs referans olmak istemiyorum. Ben tanıştırmadım bu arada, kendileri tanışmışlar ama arkadasım daha önce bir iliski yasamamış ve bosuna ümitlenirse, uzulurse buna ben sebep olmak istemem, kendimi suçlu hissederim yani bayagı.

Bu arada son iki görüşme teklifinde de kız zarf atmıs söyle yapalım, böyle yapalım, iste cocugun programını bildigi zamanlar o civara gitmiş e hadi görüşelim falan demis. Ben dedim ki bir sonraki teklifi ondan bekle zarf da atma bekle bakalım teklif edecek mi? Bu arada diğer görüşmelerinde de hep hediyeler, çiçekler, gittikçe daha sıcak davranıyormuş ama görüşme yok yani bana sacma geldi. Elini tutma, sarılma, öpme de yok. Bazı mesajları gösterdi cocuk tanışma ay donumumuz kutlu olsun, iste gune sensiz baslayamıyorum bilmem ne mesajlar atıyormuş. Kızın evine çiçek göndermiş bir ay dönümünde falan. Cok üstüne düşüyor kızın ama fiiliyatta bır sey yok. Tam çözemedim ben de baska biri mi var acaba diye düşündük cocugun last seeni i kovaladık ama hep erken uyuyor, sosyal medyada da cok aktif biri degil.

Sonuc olarak benim düşüncem cocuk acaba cok utangac oldugu icin mi çekiniyor ama mesajlarda falan ya da daha materyal seylerde kendisini göstermeye calısıyor, yoksa arkadas olarak mı yaklaşıyor ama ay dönümü falan da sacma. Ama sonucta bir erkek ilgi duydugu kızı görmek istemez mi? Ben çözemedim açıkcası.

Son düzenleme:
Bende cozemedim.
Siz olayin icinde oldugunuz halde cozemediyseniz ben yazdiklarinizdan hic cozemedim.
Ama anladigim ilgisiz bir erkek var. yolverin gitsin.
Cok mu lazim
Valla cidden işin içinden çıkamadım ben bes kızız hıcbırımız bır sonuca varamadık. O yuzden dedım bır de buraya yazıp sorayım dıye.
Yok cocuk cok ılgılıymıs ama bır garip ıste gercekten cozemedım. Goruselım bılmem ne seyı yok. Aılesınden mı korkuyor acaba, gay mı acaba ya kadar düşündük de yok yani sacma geldı

Valla cidden işin içinden çıkamadım ben bes kızız hıcbırımız bır sonuca varamadık. O yuzden dedım bır de buraya yazıp sorayım dıye.
Yok cocuk cok ılgılıymıs ama bır garip ıste gercekten cozemedım. Goruselım bılmem ne seyı yok. Aılesınden mı korkuyor acaba, gay mı acaba ya kadar düşündük de yok yani sacma geldı
Bu kadar komploteori neden?
Sallayin gitsin yahu

Çekingen gibi göründü bana. Arkadaşın böyle düşünüp durmak yerine sorsa ya ona..
Arkadasım dıyor kı benı arkadas olarak gördüğünü dusunuyorum ama arkadas olarak gören bırı cıcekle falan uğraşmaz ya da gun saymaz ay dönümü dıye yanılıyor muyum? Bir ilgisi var bariz. Sorarsam kendi kendine gelin güvey olmus gibi durmak istemiyormuş cunku ilk defa biriyle gorusuyor böyle, hani bıraz gergin o yuzden. Yanlıs bir sey yapmak istemiyorum diyor açıkcası biz de yanlıs bır yorum yapıp akılını karıştırmak istemiyoruz

Boyle tipler nedir ki iliskileri ne tat versin?! Devamli zihni mesgul edip insana rahatsizlik vermekten oteye gecemezler. Yol verin, gitsin.

valla ben neden böyle davranıyor çözemedim ama ''gay mı acaba?'' diye düşünmenizi çok ttatlı ve komik buldumm :-) 5 kız olunca akla en uç ihtimaller bile gelebiliyorr :KK70:

Bence çocuk çekingen biri, ürkütecegini dusunerek böyle davraniyor olabilir. Sakin, sessiz kendi halimde pasif birisi sanirim..
arkadasiniz böyle birini istiyor mu istemiyor mu onu düşünüp ona göre bir karar versin ve beyefendi ile konussun durumu..

eğer arkadaşınızdan hoşlanmış olsaydı yüzyüze görüşürdü.yavaş yavaş rayına otururdu.bana aklında başkaları var ama arkadaşınızı da yedekta tutuyormuş gibi geldi.tanıdığım utangaç arkadaşlarım var hoşlandıkları kızın yanında dili tututulurdu ama sonra olması gerekenler yavaş yavaş olurdu. bu nedenle hoşlanmadığını düşünüyorum.

eğer arkadaşınızdan hoşlanmış olsaydı yüzyüze görüşürdü.yavaş yavaş rayına otururdu.bana aklında başkaları var ama arkadaşınızı da yedekta tutuyormuş gibi geldi.tanıdığım utangaç arkadaşlarım var hoşlandıkları kızın yanında dili tututulurdu ama sonra olması gerekenler yavaş yavaş olurdu. bu nedenle hoşlanmadığını düşünüyorum.
Di mi :KK43: benim de aklıma o ihtimal geldi. Gerci şüpheli bir seyini de yakalamamış hic ya da whatsappte de cocugu mercek altına aldık yok yani erken yatıp erken kalkan bir cocuk, cok girmiyor da. Bu arada bu cocuk da kızın yanında kekeliyormus:KK68:Cok tatlı gelmisti bana da basta ama ne bileyim. Emin olmayınca iste

Gay mi ne diye ben de düşündüm ben de mi fesatım ne:KK23:
yok kız fesatlık değil hele de kk de bdv bölümünde çokca geziniyorsan böyle düşünmen gayetde doğal. Neler var nelerrr. Benimde kalabalık bir kız grubum var ortada bir sorun olunca ortaya nasıl ihtimaller nasıl çözümler atılıyor brir bilsenn, gerçi az çok biliyosundur sende :KK70:

yok kız fesatlık değil hele de kk de bdv bölümünde çokca geziniyorsan böyle düşünmen gayetde doğal. Neler var nelerrr. Benimde kalabalık bir kız grubum var ortada bir sorun olunca ortaya nasıl ihtimaller nasıl çözümler atılıyor brir bilsenn, gerçi az çok biliyosundur sende :KK70:
Bdvden sonra aklıma türlü türlü seyler geliyor benim de valla artık her seye karşı onyargılıyım :KK70:

X