Bir erkek seviyorum derken neden aldatır?

karaktersiz erkek her kadına seni seviyorum der.böyle tavla zarı gibi boş atar dolu tutar.

Benim aldattığım ilişkim çok kısa süreli bir ilişkiydi ve başlar başlamaz adam uzağa gitmişti eğitim için yani savunmak için söylemiyorum şartlarımız baya farklıydı
Ne alaka o zaman hiç başlamasaydın ilişkiye kınamıyorum ama aldatmanın bahanesi olmaz kendini suçsuz çıkarma sende suçlusun

Cinsel olarak mı aldatıyor?
Sizde mi öylesiniz?

Sorduğumda cinselligi bahane etti ben de sevgilisinin yuzune nasil bakabildigini sordum cevabi şöyle oldu: Iyi giden bir seyi neden bu yuzden bozayim ki sonucta yan yanayken mutluyum o da beni aldatsa ben bilmek bile istemem benim icin beraberken ne hissettiğim onemli dedi. Cevap veremedim dogrusu baya tuhaf

Ne karaktersiz adam yahu :sinirli: Ağzına ağzına vuramadın mı? Bide oturdun konuşuyon :işsiz:
Bence sen bu adamdan uzak dur. Zaten içimde var diyosun, seninde bu olmayacak huylarını özendirip hortlatmasın, bizden söylemesi. Körlen yatan, şaşı kalkar:KK50:

Soruyu kendi erkek arkadaşım için sormuyorum. Çok yakınlarımda olan bir arkadaşımı düşünerek soruyorum. Kendisi daha önceki ilişkilerinde de hep aldatmış ve şuanki ilişkisinde de aldattı fakat son anda yakalanmaktan kurtuldu bir bahane bularak aldatmadığına inandırdı. Sevgilisiyle ayrı şehirlerde olması mı sebep diyorum fakat daha önceki kız arkadaşını aynı şehirde olmasına rağmen aldatmış... Seviyorum diyor bıraktım artık diyor fakat hali tavrı hiç de öyle değil. Bir yandan da sürekli sevgilisinden bahseden, yan yanayken onun gözünün içine bakan çok romantik biri. Bazen karakter bakımından kendimi ona benzettiğim için korkuyorum onun gibi olmaktan. Belki de bu yüzden sorunun sebebini anlamak istiyorum. Burcumuz ve yükselen burcumuz aynı, benim de daha önceki ilişkimde yaşanmış bir aldatma durumum var ve gözümün dışarıya kaydığı zamanlar da oluyor. Sebep heyecan aramak mı? Sevmemek mi? Bağlanma korkusu mu? ( Gerçi o zaman uzun ilişkilerimiz olmazdı herhalde) Sizce nedir?

Sadece başlık itibari ile yorum yapıyorum biz buna daha doğrusu ben buna Nefsine hakim olamayan KARAKTERSİZ olarak nitelendiriyorum.

Mezhep bir veli efendi hipodromu sanirsin bir ayder yaylasi:olamaz:
Siz bu bilgiyi hanim kiza bi ulastirin o zaman, madem adam boyle baya bi genisce, hic kendini kasmasin tovbe estagfrullah:bicak:
Bu arada burclar ve yukselenler ne? Ikizler yay filan derseniz cok sadik bu kombinasyonulu arkadaslarim var.

Basliga istinaden neden severken aldatir diyorsaniz, ya ruh hastasidir ya da karsisindakini sevdigini sanar ama aslinda hic sevmemistir ve tabi ayrica saygisi yoktur.

Burc akrep yukselen yay. Sasiriyorum dogrusu bir de sevgilisi yanindayken nasil romantik gozunun icine bakiyor elini elinden ayırmıyor...

Seven erkek aldatmaz. Biri ya yedek tutuyordur. Veya digerinden alabildigi birseyi bu arladasinizdan alamiyor.

Sorduğumda cinselligi bahane etti ben de sevgilisinin yuzune nasil bakabildigini sordum cevabi şöyle oldu: Iyi giden bir seyi neden bu yuzden bozayim ki sonucta yan yanayken mutluyum o da beni aldatsa ben bilmek bile istemem benim icin beraberken ne hissettiğim onemli dedi. Cevap veremedim dogrusu baya tuhaf

Insan sevdigi kisinin aldatma ihtimalini aklinin ucundan gecirmez
Bence arkadasin sevgilisini sevmiyor.
Ne kadar rahat bir mezhepi varmis pes.

seven insan aldatmaz ;sinir oluyorum aldatanlarin hepsinin cehennemde odunu bol oldun insalllahhh

Seven insan nasıl aldatsın nasıl başka bir tene dokunabilsin? Ya sevmiyordur ya da psikolojik sorunları vardır

Back
X