Bir erkek sevmediği kadınla evlenir misin?

Benim annem babam dahil tanıdıklarımın çoğu sevdiği ile evlendi , evlenmiş. Bir annesinin sözüyle evlenen var o da 10 yıl sonra iki çocukla boşandı yıllar sonra biri ile tanıştı ve o da sevdiği ile evlendi .

Dibine kadar evlenir valla. Var oyleleri ama gel gör ki kızcağızn canına okuyor malesef

valla evelenir mi evvlenmez mi bilmiyorum ama o siteyi bende çok merak ettim acaba rica etsem banada özelden atar mısınızz :KK22: O Olaganustuhal

Kesinlikle evleniyorlar. Aile istiyor diye evlenen çok ortalıkta, örnekleride var bildiğim.

Birkaç ay önce işyerinde erkeklerin konuşmalarına şahit olup iğrenmiştim resmen.

-babanın zengin olmaması senin suçun değil ama kayınpederinin zengin olmaması senin suçun.
-bana yemek yapmayacak kadın anasının evine gider.
-sesi fazla çıkmasın diye çalışmayan kadın alacam (sanki pazardan karpuz alıyor) çalışsa da kendine harcıyor zaten.
-eski sevgilim benden onu dövdüğüm için ayrıldı. Ama laftan anlamıyorsa dövmek lazım tamam dayak son çare ama bıdı bıdı.

Bunun gibi bir sürü şey. Bu erkeklere noluyor yahu ortalıktaadam kalmamış diye hayıflanıyorum bazen.

Evlenir sonra da anam istedi sevmiyordum diye elalemin kadınlarına göz dikip ayartmaya çalışırlar. Örnekleri saymakla bitmez
Evet. Bunların "sen bu şehirden niye gittin" diye telefonda ağlayanları da mevcut.

Ağlıyor adam. Evli, çocuklu, tanınmış ve zengin. Sensiz çok yalnızım diye ağlıyor.

Karısı da hahayt kaptım kocayi diye mutludur eminim. Oysa adam onu sevmiyor

Evet. Bunların "sen bu şehirden niye gittin" diye telefonda ağlayanları da mevcut.

Ağlıyor adam. Evli, çocuklu, tanınmış ve zengin. Sensiz çok yalnızım diye ağlıyor.

Karısı da hahayt kaptım kocayi diye mutludur eminim. Oysa adam onu sevmiyor
Gerizekalı erkek modelleri işte. Bir de bu yalanlara kanan gerizekalı kadın modelleri mevcut. Kkda çok var boşanıcaz dedi, sevmiyorum ayrı yatıyoruz dedi, annemin isteğiyle olan evlilikti :ukala:

Ya su sitenin linkini bnada gonderir misiniz lutfennn catlicam

soru erkek severek evlenir mi olarak düzenlense daha iyi..çünkü sevdiklerinden değil kadının da maaşı olsun rahat geçineyim diye evleniyorlar.tek başına ev araba alamıyor gidip maaşı olan bi kaďınla evleniyorlar..başka bir sitenin linkini vermek yasak değilse vereyim erkeklerin yorumları bi okuyun.
Banada ver bacim

Evlenir evlenmiz mi hiç ! Karaktersizin tekiyse hiç öyle elektrik almaya falan gerek duymaz o tipler. Mesela bunlar 2' ye ayrılır.
1 : Kadının kazanç durumuna ya da mesleğine bakar. (Güzelliği önemli değildir nasıl olsa evde oturacak ve dışarıda o da istediği haltı yiyecektir!)
2: Annesi seçmiştir YA DA ailesi o kadını tercih etmiştir o tamamen masumdur ve hayır diyememiştir yazıktır ona vah vah tüh tühtür ona !! İleride mutsuzum hikayelerini anlatacağı kurbanlar için kesin metni bu olacak zaten!

Evlenir, orneklerini gordum.

Yani cesitli sekillerde gordum aslinda sevmeyen erkek evlenmesi, erkeklerin bazilarinin sevme beklentisi yok benim tanidiklarimda.

- Guzelce kiz, duzgun de bir insan, beni de seviyor evleneyim
- Annemin tanidigi, aile dostunun kizi, evlenmezsem ayip olur evleneyim; evlenmezsem annem kizar
- Ogretmen , hemsire olsun maasi olsun ama cok da calismasin ev isi yapsin cocuk baksin

Benim tanidigim erkeklerin cogu bu kafayla evlendi. Cidden sevip evlenen galiba cok az erkek gordum.

Yine tam 12 den vurmuşsun yorumu helal olsun..

Back
X