- 1 Şubat 2015
- 3.755
- 9.748
- 358
- Konu Sahibi montesorri
AhahahahaBence seviyordur panpa, sevilmeden çekilmicek ömür törpüsü insanlar categorisindesin çünkü![]()
Bravo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahahaBence seviyordur panpa, sevilmeden çekilmicek ömür törpüsü insanlar categorisindesin çünkü![]()
soru erkek severek evlenir mi olarak düzenlense daha iyi..çünkü sevdiklerinden değil kadının da maaşı olsun rahat geçineyim diye evleniyorlar.tek başına ev araba alamıyor gidip maaşı olan bi kaďınla evleniyorlar..başka bir sitenin linkini vermek yasak değilse vereyim erkeklerin yorumları bi okuyun.
O site linkini özelden ben de alabilir miyim?soru erkek severek evlenir mi olarak düzenlense daha iyi..çünkü sevdiklerinden değil kadının da maaşı olsun rahat geçineyim diye evleniyorlar.tek başına ev araba alamıyor gidip maaşı olan bi kaďınla evleniyorlar..başka bir sitenin linkini vermek yasak değilse vereyim erkeklerin yorumları bi okuyun.
soru erkek severek evlenir mi olarak düzenlense daha iyi..çünkü sevdiklerinden değil kadının da maaşı olsun rahat geçineyim diye evleniyorlar.tek başına ev araba alamıyor gidip maaşı olan bi kaďınla evleniyorlar..başka bir sitenin linkini vermek yasak değilse vereyim erkeklerin yorumları bi okuyun.
Evlenir. Sevdiğini alamamıştır ailesi baskı yapıyodur. Kötünün iyisi diye evlenir.Merhaba benim sorum başlıktan da anlaşıldığı üzere bir erkek sevmediği bir kadınla evlenir mi ?ailesi kızı begendi diye evlenir mi?
Ay bana da yollayın olur mu :)soru erkek severek evlenir mi olarak düzenlense daha iyi..çünkü sevdiklerinden değil kadının da maaşı olsun rahat geçineyim diye evleniyorlar.tek başına ev araba alamıyor gidip maaşı olan bi kaďınla evleniyorlar..başka bir sitenin linkini vermek yasak değilse vereyim erkeklerin yorumları bi okuyun.
Bende merak ettim ya. Bana da yollayin.Ay bana da yollayın olur mu :)
bana da yollayın. lütfenBende merak ettim ya. Bana da yollayin.
hemde ne evlenir Aklıma tam düsünmeden direk 4 kişi geldi ailede anlatılan. kimisi cok yıllık kimiside az yıllık ama ya erkekler capkın ya da huzursuzlarMerhaba benim sorum başlıktan da anlaşıldığı üzere bir erkek sevmediği bir kadınla evlenir mi ?ailesi kızı begendi diye evlenir mi?
Özelden atabilir misin merak ettim.soru erkek severek evlenir mi olarak düzenlense daha iyi..çünkü sevdiklerinden değil kadının da maaşı olsun rahat geçineyim diye evleniyorlar.tek başına ev araba alamıyor gidip maaşı olan bi kaďınla evleniyorlar..başka bir sitenin linkini vermek yasak değilse vereyim erkeklerin yorumları bi okuyun.
banada atar mısınızlink isteyenlwre msj attim kizlar