• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkekle paylasilmamasi gereken seyler!!!

Geçmişinden asla bahsetmemeli.Eski ilişkilerinden asla bahsetmemeli.Aile ve arkadaşlarla ilgili konulardan da asla bahsedilmemeli.

eşinin yanında kaş alma yada daha detaylı işte:17::20:
maske yapama
saçını sarma(bigudi maşa)

şimdilik aklıma gelenler bunlar:42:

başka erkekleri ondan daha iyi bulup övmeye kalkma ki gün gelip tartıştığında sen zaten benden iyisini bulursun deyip kendını aşağılar ve dıuygusal anlamda çöküş yaşar içiniz acır benım gibi:))

Aynen asla ailenle ilgili bişey bilmeyecek, onu asla annenle tanıştırmayacaksın vakti gelmeden. Kendinle ilgili çoook özl şeyleride anlatmayacaksın. Yok şu kadar sevgilim var yok hayatımın şu döneminde şu oldu. Gizemli olmalıyız bayanlar.

bu neden canım açıklarmısın

ya şimdişu örnekle açıklıyayım erkekler yemeğin pişme aşamasıyla ilgilenmezler pişmiş haline servis esnasıyla daha çok ilgilenirler...
giyinip kuşanıp biblo gibi durucaksın o yokken yapıcaksın ne gerekiyorsa...benceee

- sırrını, başkalarının sırrını (erkekler fazla boşboğaz oluyor)

- eski ilişkilerini sadece üstün körü öyle bi arkadaşım oldu. bitti. nokta. gerisi olmamalı. hem saklamamış olursun hem de ilerde kendi ilişkinizle eski ilişkilerini karşılaştırmaz, kıyaslayamaz..

- eski ilişkilerinin resmini gösterme, komik bir şekilde beyinlerine kazınır :))

- geçmişinde yaşadığın ve sadece kendine sakladığın hatta bazen kendinden bile esirgediğin özelini anlatma, bir gün bakarsın Sarı Çizmeli Mehmet Ağa bile duymuş :))

- gün içinde yaşadığın olumsuzlukları fazla anlatma, şöyle bir bahset ama hepsini anlatma, sonra neden başkasının başına gelmiyor da senin başına geliyor diye tepene çıkar..

Erkeğin karakterine göre değişiyor;

Cimriyse.. ne kadar kazandığını...
Kıskançsa.. Eski sevgili hikayelerini ya da ayrılıklarını..
Hırslıysa... Başarılarını
Agresifse... Asgari müşterekler dışında kalan tüm hayatını neredeyse :)
Savunmacıysa... Onun hayatında negatif gördüğün hiçbir şeyi...

Ve karaktere göre daha bir sürü şeyi...

Genelleme yapmak gerekirse de tek bir şeyi asla "Zayıflıklarını"

- sırrını, başkalarının sırrını (erkekler fazla boşboğaz oluyor)

- eski ilişkilerini sadece üstün körü öyle bi arkadaşım oldu. bitti. nokta. gerisi olmamalı. hem saklamamış olursun hem de ilerde kendi ilişkinizle eski ilişkilerini karşılaştırmaz, kıyaslayamaz..

- eski ilişkilerinin resmini gösterme, komik bir şekilde beyinlerine kazınır :))

- geçmişinde yaşadığın ve sadece kendine sakladığın hatta bazen kendinden bile esirgediğin özelini anlatma, bir gün bakarsın Sarı Çizmeli Mehmet Ağa bile duymuş :))

- gün içinde yaşadığın olumsuzlukları fazla anlatma, şöyle bir bahset ama hepsini anlatma, sonra neden başkasının başına gelmiyor da senin başına geliyor diye tepene çıkar..

Canım erkekler çok boşboğaz oluyor sözünü son dönemde çok duyar oldum :)) ne oldu bu erkeklere ben anlayamıyorum çoğu zaman, eskiden bize dedikoducu derlerdi, şimdi işyerlerinde vs. dedikodu yapan o kadar çok erkek görüyorum ki :O ...hayret yani :O ...bir de eskiden kızlar zengin erkekle evlenmek isterdi, şimdi bakıyorum erkekler zengin kız arıyor :))))

son paragrafına da sonuna kadar katılıyorum ! hatta bazen acaba ben problem yaşayan tek kişi miyim derdirtebilecek kadar, kendinden şüphe ettirecek kadar tepene çıkıyor ;)

Aynen asla ailenle ilgili bişey bilmeyecek, onu asla annenle tanıştırmayacaksın vakti gelmeden. Kendinle ilgili çoook özl şeyleride anlatmayacaksın. Yok şu kadar sevgilim var yok hayatımın şu döneminde şu oldu. Gizemli olmalıyız bayanlar.

günün birinde lazım olacağını düşündüğüm için bu konuyu ilgiyle takip ediyorum :) canım vakti gelmeden annenle tanıştırma demişsin, bu dikkatimi çekti. kk daki bazı konularda kızların evlendikten sonra eşlerinin aileleriyle sorun yaşadığına tanık oldum, bu açıdan değerlendirirsek, taraflar birbirine uygun mu değil mi anlamak için önceden tanımak iyi olmaz mı acaba ? ben gelenekçi yaklaşımla hayatına devam eden bi bireyim ama kötü örnekler o kadar korkutucu oldu ki, acaba bu düşünceden vazgeçip beni istemeye gelmelerinden önce ailesiyle tanışsam mı diye düşünür oldum inan :(

ailenle ilgili olumsuzlukları paylaşma.. çok dırdırcı olma kişileri olayları deil fikirleri konuş geri kalan adet sorunlarını bile rahatça paylaşabilecegin bir ilişki oluştur..bir bütün olun

bende de tam tersi.anlatmak istemem,konuyu değiştiririm,o an ne yaptığımı bile öğrenmek ister.söylemem bu sefer de trip atar.tartışırız,söylemeye başlarım herşey yoluna girer.sonra yine söylemem anlatmam,sar baştan.faşistlik kokuyor buram buram...

Back
X