Bir erkekle tanışma sanatı :))

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
kızçelerim bir konuda fikirlerinize ve derin bilgilerinize ihtiyacımız var.( konu ablamla ilgili. öz ablam değil bu arada )
birinden hoşlanıyor ama bu kişiyle tanısıklığı yok. hakkında bir çok şey biliyor. yüzyüze gelip konusmadılar hiç. kendisinin sosyal paylaşım sitelerindeki profillerine ulaştı. ama çekiniyor konusmaktan. terslerse filan diye. işi konumuyla da birkaç kez tvye çıkmıs insan. acaba ordan görüp beğendiğini düşünüp kızı tersler mi diye çekindim konuş demeye.
siz olsanız napardınız ve ablam ne yapmalı? nasıl tanısmalı onunla. iş yerinin adresini biliyor küçük bir işletmesi var cafe gibi. oraya gidip tanısması abes olur. geriye bitek net kalıyor.
yardımcı olun kızlar
:44:

kızçelerim bir konuda fikirlerinize ve derin bilgilerinize ihtiyacımız var.( konu ablamla ilgili. öz ablam değil bu arada )
birinden hoşlanıyor ama bu kişiyle tanısıklığı yok. hakkında bir çok şey biliyor. yüzyüze gelip konusmadılar hiç. kendisinin sosyal paylaşım sitelerindeki profillerine ulaştı. ama çekiniyor konusmaktan. terslerse filan diye. işi konumuyla da birkaç kez tvye çıkmıs insan. acaba ordan görüp beğendiğini düşünüp kızı tersler mi diye çekindim konuş demeye.
siz olsanız napardınız ve ablam ne yapmalı? nasıl tanısmalı onunla. iş yerinin adresini biliyor küçük bir işletmesi var cafe gibi. oraya gidip tanısması abes olur. geriye bitek net kalıyor.
yardımcı olun kızlar
:44:

Bence cafesine gitsin.
Sıcak bir duruş sergilesin.
Adam beğenirse gelip kendi tanışır zaten.
Netten terslenme ihtimali daha fazla.

merhaba:ssz:

Sanat değil bu bilgi tecrube.

Bence cafe sine gitsin nette hiç samimi bulmaz erkekler kadınlarıi:ssz:

Utangaçsa bence işide zor .

Ben hep girişkenimdir. Mesela şuanki erkek arkadaşıma bile gözlerine bakıp senden çok hoşlandım ben demiştim hiç çekinmeden :9::16:

Oda şaşırmıştı ama sonuç müthiş:16::10:

bencede cafesıne gıtsın ama bole tanısmak ıcın degıl musterı gıbı gıtsın bellı aralıklarla uzun sure gıdıp gelsın ve tanısmak ıcın hıcbırsey yapmasın daha sonra ataga gecsın mısal adam ne ıs yapıyo nıye tv ye cıkmıstı

Bence cafesine gitsin.
Sıcak bir duruş sergilesin.
Adam beğenirse gelip kendi tanışır zaten.
Netten terslenme ihtimali daha fazla.

işte cafesi aile işletmesiymiş. Baba anne hepsi birlikte çalışıyorlar orada adam bence böyle birşey yapmaz yani yanına gidip tanısmak gibi. ancak sürekli gidip bir şekilde ilgisini belli etmesi gerekir. ama ablam 2 hafta sonra il değişikliği yapacak yani uzun bir vakti yok

merhaba:ssz:

Sanat değil bu bilgi tecrube.

Bence cafe sine gitsin nette hiç samimi bulmaz erkekler kadınlarıi:ssz:

Utangaçsa bence işide zor .

Ben hep girişkenimdir. Mesela şuanki erkek arkadaşıma bile gözlerine bakıp senden çok hoşlandım ben demiştim hiç çekinmeden :9::16:

Oda şaşırmıştı ama sonuç müthiş:16::10:

ben bu kadar cesaretli olamazdım galiba tebrikler :)

bencede cafesıne gıtsın ama bole tanısmak ıcın degıl musterı gıbı gıtsın bellı aralıklarla uzun sure gıdıp gelsın ve tanısmak ıcın hıcbırsey yapmasın daha sonra ataga gecsın mısal adam ne ıs yapıyo nıye tv ye cıkmıstı

eğitimle ilgili porgramdı eğitimci bi özel üniversitede

işte cafesi aile işletmesiymiş. Baba anne hepsi birlikte çalışıyorlar orada adam bence böyle birşey yapmaz yani yanına gidip tanısmak gibi. ancak sürekli gidip bir şekilde ilgisini belli etmesi gerekir. ama ablam 2 hafta sonra il değişikliği yapacak yani uzun bir vakti yok

Eeee 2 hafta içinde netten nasıl ilgisini çekecek ki?
Bence abla yeni gideceği ile yoğunlaşsın...

kızlar bıde sıze muthıs bı tanısma seruvenı anlatmak ıstıyrm ben duydugumda helal demıstım:1:
cocukta kızda aynı mahallede 2 3 ev aralıklarla oturuyolar.bunlar eskıden yanı daha 8 9 yaslarındayken berıdır bırbırlerını goruyolar ama sadece sıma olarak bılıyolar bırbırlerını .neseee sonra kız bu cocuga kafayı takıyo cocugun hergun ıse gıdıs saatlerını kendı oturduklrı apartmanın gorevlısınden ogrenıyo ve sureklı o saatlerde evden cıkıyo tabıı suslenıp puslenıp sureklı dedıgıme bakmayın bole haftada 2 gun fln ama bı kac ay boyunca.cocuk bu arada ıse gıderken kızın oldugu bınanın onunden gecıyo arabasıyla kızda bı gun cocuktan 5 dakıka once cıkıo omzunda evde altını yırttıgı bı bez cantayla bu cantanında ıcıne bı suru projeyı fln dolduruo kagıt kagıt bole.sonracıgıma kız kapının onune cıkıo ve karsı apartmanda bı kedı gormuste onu sevmeye gıdıomus gıbı yapıo tabıı tam cocuk garjdan cıkarken o da yolun karsısına kendı bınasınn onune gıtmek ıcın karsıdan karsıya gecıo ve caktırmadan altı delık cantasını ııce yırtıp butun kagıtları yerlere serpıo.tabıı cocuk hemen arabasını durdurup yardımcı oluo kıza o sekılde tanısıolar ve suan evlıler :9:

bu konudan hiç anlamam hatta evlenmeden önce arkdaşlık teklif edenlerede hayret ederdım ya ben bişi anlamadım ne zaman beyenmişte çıkalım dıyor dıye okadarda saftırıktım amanasıl olduysa 19 yaşımda evlendım duygularını açıkçaa söyleyenlerede hep hayran olmuşumdur ama utngaçsa kişi cafeye gıtsede pek etkili olmaz gıbı gelıyor yınede şansını denesın içinde kalmasın

tatlım 2 haftada bu ıs cok ama cok zor heee gururundan vazgecıp dırek soylıcekse ayrı ama bence bole bırseye cogu turk erkegı hazır degıl bu kadar ozguvenlı kızlar ıstemıyolar genelı hep onlar elde etsın ugrassın ıstıyolar malesef

bu konuda haklısın ben sevgilime de anlattım bu durumu oda üniversitede öğretim görevlisi bana bizim okulda diğer meslektaşlarıma o kadar çok teklif eden mesaj atan oluyor ki hiçbiri onları ciddiye almıyor dedi. bi nevi haklı statüsünden dolayı etkilendiklerini düşünüyorlar. ama ablamda kariyer olarak çok iyi bir yerde yani bu kişiye nazaran daha fazla imkanı var. ama nasıl olacak bilmiyorum. 2 haftada ancak cafeye gidebilecek vakit bulur o. ayrıca tanısma hikayesi de güzelmiş türk filmi gibi :))

Bence de kafeye gitmek mantıklı, zaten gittiğiniz kafelerde o veya bu şekillerde kafe sahibiyle muhatap oluyorsunuz misal şehirdışından bir arkadaşım geldi geçenlerde onu gezdirdim, nerede birşey yiyip içsek kasada bir "ama o misafir ben ödeyeceğim" kargaşası yaşandı ve türk milletinin en çok bu huyunu seviyorum, misafir deyince arkadaşımın verdiği 20lira yerine benim 200liramı bozdurdular ve çok sempatik davrandılar, ben tanımadığım insanlara çok soğuk davranırım ama o gün her işletmede sıcak ve samimi bir ortam oluştu bu şekilde siz de bunu yapabilirsiniz. (Benim tanışma gibi bir amacım yoktu gerçi) Ya da gitsin bir kahve ısmarlasın adamın bölümü neyse ona yakın bir konuda kitap alsın eline kahvesini içip kitap okusun -eğitimciyse işe yarar- sonra ne bileyim çok hoş bir kafeniz var ortamı çok sıcak vs sohbeti açabilir. Zaten adam da beğenip hoşlanırsa gerisi gelir diye düşünüyorum tabi bu zaman zarfında birden çok gitsin ve adama yiyecek gibi bakmasın, sempatik kendi halinde ve biraz da cool olmalı. :32:

Bence de kafeye gitmek mantıklı, zaten gittiğiniz kafelerde o veya bu şekillerde kafe sahibiyle muhatap oluyorsunuz misal şehirdışından bir arkadaşım geldi geçenlerde onu gezdirdim, nerede birşey yiyip içsek kasada bir "ama o misafir ben ödeyeceğim" kargaşası yaşandı ve türk milletinin en çok bu huyunu seviyorum, misafir deyince arkadaşımın verdiği 20lira yerine benim 200liramı bozdurdular ve çok sempatik davrandılar, ben tanımadığım insanlara çok soğuk davranırım ama o gün her işletmede sıcak ve samimi bir ortam oluştu bu şekilde siz de bunu yapabilirsiniz. (Benim tanışma gibi bir amacım yoktu gerçi) Ya da gitsin bir kahve ısmarlasın adamın bölümü neyse ona yakın bir konuda kitap alsın eline kahvesini içip kitap okusun -eğitimciyse işe yarar- sonra ne bileyim çok hoş bir kafeniz var ortamı çok sıcak vs sohbeti açabilir. Zaten adam da beğenip hoşlanırsa gerisi gelir diye düşünüyorum tabi bu zaman zarfında birden çok gitsin ve adama yiyecek gibi bakmasın, sempatik kendi halinde ve biraz da cool olmalı. :32:

türkiyede böyle ortamlar gerçekten var ve benimde çok sevdiğim birşeydir. önerileriniz harika mutlaka ileteceğim. alanları çok farklı gerçekten oturup aynı konuda konuşabilirler mi bilmiyorum. ama sevdiği kitap filan varsa öğrenmeye çalışmasını söylerim

evet canım vallah azmın elınden hıcbısı kurtulmuo:)kızlara katılıyorum kesınlıkle yıcek gıbı bakmasın o adamın pesınden ole kosan cokkkk kısı vardır.ortak yanlar bulmaya calıssın ve adam hakkında bayaaa bılgı toplasın ayrıca cafeyede en sakın oldugu zamanlarda gıtsın bence ılk once adamla degıl ordakı baska ınsanlarla tanıssın samımıyet kursun kı goze batmasın.mısal aıle yerıyse kurabıyelerınızı cok beyendım tarıfını verırmısınız sehır dısına cıkıorm da annemınkıler gıbı bunlar fln dıyebılır vb seyler soyleyebılır

evet canım vallah azmın elınden hıcbısı kurtulmuo:)kızlara katılıyorum kesınlıkle yıcek gıbı bakmasın o adamın pesınden ole kosan cokkkk kısı vardır.ortak yanlar bulmaya calıssın ve adam hakkında bayaaa bılgı toplasın ayrıca cafeyede en sakın oldugu zamanlarda gıtsın bence ılk once adamla degıl ordakı baska ınsanlarla tanıssın samımıyet kursun kı goze batmasın.mısal aıle yerıyse kurabıyelerınızı cok beyendım tarıfını verırmısınız sehır dısına cıkıorm da annemınkıler gıbı bunlar fln dıyebılır vb seyler soyleyebılır

yani dimi yemeklerden filan konu açılması daha makul olur en azından geri döndüğünde sürekli gittiği bir mekan haline getirir oradakilerle kaynaşır güzel fikir :)

yazanlara katılıyorum bence de cafesine gitsin.netten böyle bir adım atmak mantıklı değil.Bir şekilde başka konulardan konuşmaya çalışsın zaten o kişinin kendini beğenip beğenmediğini anlar:31:.tabi biraz da kendine özen gösterip gitsin güzel giyinsin dikkatini çeksin ama cool olsun:32:

kafesine gidip ortamı övsün hayalimdeki meslek falan hep vardır ya kızların pastane kafa hayalleri onları uydursun ve muhabbet açılır. Kuzenime bu taktik işe yaramıştı bir kaç kez pastaneye gitti falan sonra ne güzel bunlar nasıl yapıyorsunuz? tatil günlerimde çıraklık bile yapabilirim çok severim diye girmişti bir kaç hafta sonra çocuk açıldı. Face olayları eğer ki iki tarafta hoşlanmıyorsa çok ergence kaçar :d

Back
X