Bir erkekle tanışma sanatı :))

yazanlara katılıyorum bence de cafesine gitsin.netten böyle bir adım atmak mantıklı değil.Bir şekilde başka konulardan konuşmaya çalışsın zaten o kişinin kendini beğenip beğenmediğini anlar:31:.tabi biraz da kendine özen gösterip gitsin güzel giyinsin dikkatini çeksin ama cool olsun:32:

çok bakımlı ve güzel hatundur o konuda sıkıntı çekmez bence önemli olan adamın hoşlandığı kadın tipi :)
kafesine gidip ortamı övsün hayalimdeki meslek falan hep vardır ya kızların pastane kafa hayalleri onları uydursun ve muhabbet açılır. Kuzenime bu taktik işe yaramıştı bir kaç kez pastaneye gitti falan sonra ne güzel bunlar nasıl yapıyorsunuz? tatil günlerimde çıraklık bile yapabilirim çok severim diye girmişti bir kaç hafta sonra çocuk açıldı. Face olayları eğer ki iki tarafta hoşlanmıyorsa çok ergence kaçar :d

evet bu fikirler güzel pastaneyle ve ürünlerle ilgili konu açmak. birde hoşlandığı tarz kitaplar önerildi oda güzel fikir. yani sonuc olarak oraya gidip samimi olması gerek:31:

erkeklerin özgüvensiz kadınlardan hoşlandığına inanmıyorum ben. şöyle ki :)

bundan 3 sene önce yazlıktayken bi çocukla bakışıyorduk hep voleybol oynardı bende beceremesemde oynamaya çalışırdım aynı ortamda olalım diye. çocuk bana bakıp gülümsüyordu hep hani onunda gönlü vardı yani :9:
ama o çok çekingendi yani bi kere kumsalda düştüm ben kaldırdı kolumdan tuttu kıpkırmızı oldu falan :9:
bi türlü ayrıntılı konuşma imkanımız olmadı yani. ben kışlık evimize gitmiştim. yaklaşık bi ay sonra markete gitmiştim normalde bakkala bile kotla ayakkabıyla giden ben o gün o kadar paçozdum ki şort tişört parmak arası terlikle gitmiştim(hava 50 dereceydi). bi baktım bu karşıdan geliyor yanında 2 kişi daha var tabi ben hiç bozmadım tanımıyo gibi yaptım o paçoz halimle görmesin diye :9: bu beni eve kadar takip etti yanında arkadaşları var. en başta manyak mı ne sapık takip etti dedim hemde beni o halde tanıdığına o kadar üzüldüm ki :9:
ben o karşılaştığımız yerden bi bahane bulup gidiyorum tabi süslenip :9:
bi cafe var çok meşhur bütün gençler orda takılıyor falan. 2 hafta sonra ordan geçiyorum yine bi baktım birisi arkamdan özge özge diye bağrıyor. sallamadım tabi en sonunda yetişti pardon sen özge değil misin falan dedi yazlığı anlattı evet ama gözde ismim dedim tanıştık falan meğersem o ankaralı sanıyormus beni(yazlıkta bi çocuk benden hoşlanıyordu yüz vermemiştim ben gittikten sonra ona sormuş oda kıskançlıktan yalan söylemiş)
10 dkk falan konuştuk muhabbet tıkandı. ben oldu o zaman görüşürüz falan dedim tabi dedi arkamı döndüm gidiyodum oda tam döndü ya dedim şaşırdı baktı istersen numaramı verebilirim dedim gözlerinin içine bakıyodum :16: şok oldu afalladı falan evet ya alim falan dedi ceplerini arıyo böyle telefon yok :9: beni görünce hemen kalkmış cafede unutmuş telefonu. ben kağıda yazıp verdim böyle şapşal şapşal bakıyodu o kadar tatlıydı ki :16:
3 senedir çıkıyoruz ve zaman zaman o günü konuşuruz güleriz ben senin özgüvenine aşığım der hep :16:

eveeet ablanıza gelirsek :) bence cafeye gitsin hergün olmasada iki güne bir. kitap alsın eline yanındada kahve söylesin. cool tavırlarla dikkatini çekmesi lazım. bakışsında ama yicek gibi değil davetkar bakmalı :9: sıcacık gülümseme vs. bişeyleri bahane edip sorsun işte tatlı yediyse çok güzel sanırım hep gelicem falan. bir kaç konu açsın eğer karşı tarafta hoşlandıysa ve sevgilisi yoksa oda devam edecektir. ama özgüvenin ayarı çok önemli megolamanlık düzeyine gelmemeli. kendisini kasmasın akışına bıraksın :)

Ortak arkadaş(lar) yok mu? Net pek iyi değil yani başka anlaşılmalar olabilir. Bence ortak arkadaşlarla aralıklı ama sık sık adamın cafesine gitsin. Sürekli müşteri olunca adamla da resmiyet, aradaki soğukluk biraz yumuşar ve konuşmalar başlar. Sonrası Allah kerim tabi...

Son düzenleme:
kızlar bıde sıze muthıs bı tanısma seruvenı anlatmak ıstıyrm ben duydugumda helal demıstım:1:
cocukta kızda aynı mahallede 2 3 ev aralıklarla oturuyolar.bunlar eskıden yanı daha 8 9 yaslarındayken berıdır bırbırlerını goruyolar ama sadece sıma olarak bılıyolar bırbırlerını .neseee sonra kız bu cocuga kafayı takıyo cocugun hergun ıse gıdıs saatlerını kendı oturduklrı apartmanın gorevlısınden ogrenıyo ve sureklı o saatlerde evden cıkıyo tabıı suslenıp puslenıp sureklı dedıgıme bakmayın bole haftada 2 gun fln ama bı kac ay boyunca.cocuk bu arada ıse gıderken kızın oldugu bınanın onunden gecıyo arabasıyla kızda bı gun cocuktan 5 dakıka once cıkıo omzunda evde altını yırttıgı bı bez cantayla bu cantanında ıcıne bı suru projeyı fln dolduruo kagıt kagıt bole.sonracıgıma kız kapının onune cıkıo ve karsı apartmanda bı kedı gormuste onu sevmeye gıdıomus gıbı yapıo tabıı tam cocuk garjdan cıkarken o da yolun karsısına kendı bınasınn onune gıtmek ıcın karsıdan karsıya gecıo ve caktırmadan altı delık cantasını ııce yırtıp butun kagıtları yerlere serpıo.tabıı cocuk hemen arabasını durdurup yardımcı oluo kıza o sekılde tanısıolar ve suan evlıler :9:

oha bende istiyorummm

kızlar bıde sıze muthıs bı tanısma seruvenı anlatmak ıstıyrm ben duydugumda helal demıstım:1:
cocukta kızda aynı mahallede 2 3 ev aralıklarla oturuyolar.bunlar eskıden yanı daha 8 9 yaslarındayken berıdır bırbırlerını goruyolar ama sadece sıma olarak bılıyolar bırbırlerını .neseee sonra kız bu cocuga kafayı takıyo cocugun hergun ıse gıdıs saatlerını kendı oturduklrı apartmanın gorevlısınden ogrenıyo ve sureklı o saatlerde evden cıkıyo tabıı suslenıp puslenıp sureklı dedıgıme bakmayın bole haftada 2 gun fln ama bı kac ay boyunca.cocuk bu arada ıse gıderken kızın oldugu bınanın onunden gecıyo arabasıyla kızda bı gun cocuktan 5 dakıka once cıkıo omzunda evde altını yırttıgı bı bez cantayla bu cantanında ıcıne bı suru projeyı fln dolduruo kagıt kagıt bole.sonracıgıma kız kapının onune cıkıo ve karsı apartmanda bı kedı gormuste onu sevmeye gıdıomus gıbı yapıo tabıı tam cocuk garjdan cıkarken o da yolun karsısına kendı bınasınn onune gıtmek ıcın karsıdan karsıya gecıo ve caktırmadan altı delık cantasını ııce yırtıp butun kagıtları yerlere serpıo.tabıı cocuk hemen arabasını durdurup yardımcı oluo kıza o sekılde tanısıolar ve suan evlıler :9:

çok iyi ya :31::31::31:

internetten kesinlikle olmaz,bence kafeye gitsin ora da sizin en güzel ürünüz nedir diye ona sorsun direk o da önerir onu içebilirim diye istesin sonra da içtikten sonra gerçekten çok haklısınız diye muhabbet açsın böylece gidip içsin hergün olaylar gelişir zaten

Back
X