Bu devirde akraba evliliği olur mu ya?! Bu nasıl bir zihniyettir..
Her neyse, öyle ya da böyle sevdiğine kavuşmuşsun canım. Bence tadını çıkar bu zamanlarının. Ortada öyle büyük bir sebep göremedim ben kendini kötü hissetmen için. Zaten gelinlerin biçoğu istenmiyor

İlk değilsin, son da olmayacaksın. Önemli olan eşinin seni istemesi. Görümcenmiş, kaynananmış, dış kapının mandalları.. "he" de geç..
Bence sen olaya farklı bir açıdan bakmaya çalışıyosun.
Benim gördüğüm kadarıyla senin sorunun ülkenden, ailenden, tandıklarından ayrı kalmak. Yani bi alışma sürecindesin şu anda (Yanlış anlamadıysam, TR'den yurtdışına gelin gitmişsin).. Doğal olarak yalnız hissediyorsun kendini ve eşinin ailesinin sana destek vermemesi de tuzu biberi olmuş bu durumun. Kendini bi dinle ve asıl sorununun gerçekten görümce, kaynana, kıskançlık olayları mı yoksa yeni bir yaşama alışma süreci mi olduğunu düşün..
Çünkü bana öyle geldi ki sen bu dönemde yalnız kaldığın için kendine sorunlar üretmeye başlamışsın. Sana tavsiyem ise; eşinden bu konuda yardım iste.. Senin ilgi alanlarını biliyordur herhalde.. Orada büyümüşse, senin ilgi alanına göre bi yerlere yönlendirir seni, sen de hem yeni kişilerle tanışırsın hem de sevdiğin bi şeyi yaparsın. Böylece adaptasyon sorununu çözmüş olursun. Eğer sorunun buysa tabii.