Belli ki okuduğunu anlamayan insanlardansınız.Ev sahibi kiracının bu sene okulunu bitireceğini düşünerek evi eşyalı ya cevirecegim demiş,Kiracı da ben 1 yıl daha kalacağım diyince ozaman 1 yıl için boşuna başka eve geçme ben eşyalar için depo ayarlayacağım ve seni mağdur etmeyecegim demiş.Adam daha ne yapsın size soruyorum.Ama kime soruyorum çünkü anlama zorluğu var belli ki.Adam kimseye cik dememiş yahu anlamıyor musunuz dememiş.
Banlı olduğum için cevap veremedim.Aslında size cevap vermeyede değmez ama konuyu belliki yanlış anladığınız için yazma gereği duydum.
Ne yazsam seri şekilde beğenmedim attığınız için,ve ne desem hep tersine çektiğiniz için bir ara acaba ev sahibim gelip üyelik mi açtı diye düşünmedim de değil bu arada.Çünkü bu anlamsız hırsın bir nedeni olmalıydı.
Her neyse konuya dönecek olursak sizin iddia ettiğiniz gibi ev sahibinin beni çıkarmak istememesi gibi bir durum yok.Hatta adam telefonda kendi ağzıyla dedi zaten seninle beraber sözleşmesi haziranda biten 3 daire daha var onlarda çıkacak,sanada son ay haber vermek istemediğim için şimdiden söyledim dedi.
Yani bu da seni çıkartıcam haberin olsun demek değilse nedir bilemedim.Konuyu ilk açtığımda bu detaya yer verme gereği duymamıştım.Çünkü sizin gibi olayı "amaan burada mağduriyet nerde yaa" kafasında üyeler olup,olayı böyle alakasız yerlere çekebileceğini düşünememiştim.Hoş olayın bunla bir alakası da yok zaten.
Zaten defalarca dediğim gibi benim tek öğrenmek istediğim ev sahibi beni bu şekilde çıkarabilir mi,çıkaramaz mı? Buydu.
Size gerekli yanıtlar ve işin hukuki boyutu hakkında yeterince cevap verilmiş zaten.Ben işin yasal tarafına bakarım.Sizin beni haklı görüp görmemeniz bir şey ifade etmiyor yani.Önemli olan yasal olarak haklı olup olmamam.Öyle iddia ettiğiniz gibi kimsenin evine çöreklendiğim,yüzsüz olduğum falan yok yani.Bir mesajınızda istemediğim yerde durmam diyip bana yüzsüz iması yapmışsınız da,bunun konumuzla ne alakası var anlamadım.Hakkını savunmak ne zamandır yüzsüzlük oldu? Hakkını savunamayan da savunmak isteyene yüzsüz diyor,ne güzel.Çok enteresan bir kafanız var ben burada yokken hakkımda yazdıklarınıza daha güzel de cevap verirdim de tekrardan banlanmak istemiyorum.
He birde bu zamanda 950 liraya oturup hala olay yarattığımı yazmışsınız ya sizi Allah'a haval ediyorum gerçekten.Ben orada eski kiracı olduğum için bu fiyata otuyorum zaten ve 950 lira şu zamana göre ucuz bir kira olsada bu ev sahibine istediğini yapma hakkını mı veriyor yani?
Kusura bakmayın fahiş bir fiyata oturmadığım için özür dilerim ya.Asıl sorgulamanız gereken kiraların zaten neden bu kadar yüksek olduğu benim neden ucuza oturduğum değil.
Bu mesajıda yazma nedenim banlıyken cevap veremediğim için olay hakkında yanlış yorumlar yapıp,insanları yönlendirdiğiniz,olayı benim amacımdan farklı yerlere saptırdığınız içindi.
Bu da size son mesajım ve muhatap oluşumdur.