Bir evde iki yabancı..

hircinyengeckadini

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
59
45
8
Merhaba arkadaşlar buraya yeni uyeyim ama onceden takip ediyordum surekli o kadar biktim ki artik dayanamayip yazmak istedim.

Esimle birbirimizi cok seviyoruz ama o tam bi anneci anneyi gecin aileci yabi beni atar ablalarini ve kardeslerini tutar evimizin icinden kavga hic bir zaman eksik olmaz bu defa ki konu benim gorumceme darilmam kadin arkamdan birsuru sey soylemis bende buna cok darildim esimde tutturdu sen ara ablami ozur dile bende dilemem diyince kiyamet koptu bana onunla iyi olmadigin surece benimlede olma benide sil dedi bende memnuniyetle dedim simdi bir evin icinde iki yabanci gibiyiz üstelik 4 aylik hamileyim istemeden oturup agliyorum da ne yapicam bilmiyorum lutfen bana yardım edin

Dişinizi sıkın barışmayın, hatta o size barışmak için gelirsede bence kafasına çakılana kadar barışmayın

Kalkmis sahur sofrası hazirliyor kendine ben yokmusum gibi tek basina yapiyor buda benim sinirlerimi bozuyor ama ablasindan da ozur dilememekte kararliyim
Sanırım 20 yaşındasınız eşiniz kaç yaşında? Sizde onun size davrandığı gibi davranın, ben insanları az bira yola getirmenin formulunun bu oldugunu düşünüyorum

Şu an aynı durumdayız.Bende pazar gününden beri konuşmuyorum...

Akşam yemeği hazırlıyorum,gel ye diyorum,oturup başlıyor,sende gelsene diyor,sonra yerim ben diyorum,ya da yedim diyorum.Dün bende yemiyorum o zaman deyip kalktı sofradan,hiç oralı olmadım,bulaşığı bitirince oturdum yemeğe,görüp geldi oturdu o da...

Hatalarını anlarlar mı,çokta sanmıyorum benimki için.Ama kararlı olmak önemli,konuşunca bir kere gerisi geliyor ve sen üzüldüğünle,ağladığınla kalıyorsun...

Bende iftari tek basima bulasiktan sonra yedim ben butun bunlari defalarca anlatiyorum ama oda anlamiyor bi insan esini hic mi umursamaz soyledigi tek sey sende gel ye hatayi anlamaya gelince hepsi kit anlama Yok gercekten agladigimla kaldim

Sakın özür dileme yoksa arkası gelir sen tavrını net bi şekilde koy ki nerde durması gerektiğini anlasin o da. Mecbur gelecek senin yanına öyle ya da böyle barisirsiniz sen geri adım atma ama ailesi hakkında kötü biseylerde söyleme. Erkeklerin %90 i ailesinin haksız olduğunu bilse bile onlara laf söyletmezler sonra sen kötü fesat olursun. Dilini tut sakin ol sadece bekle.

Görümcen haksızsa sakın özür dileme. Ama bil ki eşine rahat vermezler. Dır dırları adamı bitirir. Bu tipler kendi oğullarına kardeşlerine acımazlar. Bu eşlerde karılarına acımaz. Kendini koru.

Hayırdır ablasiyla gobegi 1miymis???? Kusura bakma da beyin yok kocanda..disardaki insanlar için yuvasima sıkıntı verio... Geri adim atma sakin yoksa oyuncak eder seni.sen oyuncak et onu pişman olsun. Bak gündüzden arastir aksam ne izlesem diye,film izle o gelince. Muhatap olma birak kudursn

Hayırdır ablasiyla gobegi 1miymis???? Kusura bakma da beyin yok kocanda..disardaki insanlar için yuvasima sıkıntı verio... Geri adim atma sakin yoksa oyuncak eder seni.sen oyuncak et onu pişman olsun. Bak gündüzden arastir aksam ne izlesem diye,film izle o gelince. Muhatap olma birak kudursn

Çalışıyor musun? Işin yoksa git annene kafa dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…