- 24 Haziran 2016
- 59
- 45
- 8
- Konu Sahibi hircinyengeckadini
-
Oncelikle ağlama ama geri adımda atma. Kendini oyala. Güzel filmler izle, müzikler dinle. Bebeğine odaklan. Ac bebekle ilgili bir şeyler oku. Eninde sonunda gelecek. Ne yapacak başka? Ama sakinnnn sakinnnn geri adim atma.
Dişinizi sıkın barışmayın, hatta o size barışmak için gelirsede bence kafasına çakılana kadar barışmayın
Sanırım 20 yaşındasınız eşiniz kaç yaşında? Sizde onun size davrandığı gibi davranın, ben insanları az bira yola getirmenin formulunun bu oldugunu düşünüyorumKalkmis sahur sofrası hazirliyor kendine ben yokmusum gibi tek basina yapiyor buda benim sinirlerimi bozuyor ama ablasindan da ozur dilememekte kararliyim
Sanırım 20 yaşındasınız eşiniz kaç yaşında? Sizde onun size davrandığı gibi davranın, ben insanları az bira yola getirmenin formulunun bu oldugunu düşünüyorum
Şu an aynı durumdayız.Bende pazar gününden beri konuşmuyorum...
Akşam yemeği hazırlıyorum,gel ye diyorum,oturup başlıyor,sende gelsene diyor,sonra yerim ben diyorum,ya da yedim diyorum.Dün bende yemiyorum o zaman deyip kalktı sofradan,hiç oralı olmadım,bulaşığı bitirince oturdum yemeğe,görüp geldi oturdu o da...
Hatalarını anlarlar mı,çokta sanmıyorum benimki için.Ama kararlı olmak önemli,konuşunca bir kere gerisi geliyor ve sen üzüldüğünle,ağladığınla kalıyorsun...
Çalışıyor musun? Işin yoksa git annene kafa dinle.Merhaba arkadaşlar buraya yeni uyeyim ama onceden takip ediyordum surekli o kadar biktim ki artik dayanamayip yazmak istedim.
Esimle birbirimizi cok seviyoruz ama o tam bi anneci anneyi gecin aileci yabi beni atar ablalarini ve kardeslerini tutar evimizin icinden kavga hic bir zaman eksik olmaz bu defa ki konu benim gorumceme darilmam kadin arkamdan birsuru sey soylemis bende buna cok darildim esimde tutturdu sen ara ablami ozur dile bende dilemem diyince kiyamet koptu bana onunla iyi olmadigin surece benimlede olma benide sil dedi bende memnuniyetle dedim simdi bir evin icinde iki yabanci gibiyiz üstelik 4 aylik hamileyim istemeden oturup agliyorum da ne yapicam bilmiyorum lutfen bana yardım edin
karnın da kı bebeğe de mı acımıyor canım .? Sana kendinden cok dıkkat etmesi lazım.. Llk bebısınız mı ??hircinyengeckadini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?