Bir evde tüm aile karantinada

Ben böyle durumda kendimi koruyarak elimden geldiğince destek olurdum. Siz de öyle yapıyorsunuz zaten.
Geçmiş olsun.
Şafak kaç?
Şu an için 9 gün kaldı görünüyor ama her gün birimiz daha pozitif çıkınca son durum ne olacak bilmiyorum en kısa zamanda evimize gitmek istiyorum artık

Arabanız varsa kimseye temas etmeden, toplu alanlarda mola vermeden,
direkt o evden çıkıp, kendi evinize geçerek karantinaya alın kendinizi
diyeceğim
ama bilemedim bunu başarabilir misiniz?
9 10 saat mesafede evimiz o yüzden tam çıkacağımız gün pozitif çıkınca gidemedik en büyük temennim bir an önce evime dönmek

Allah yardımcınız olsun
hastayım oram buram diyip direk yatın
ortalıkta gezinen görümce maske takıp yapsın herşeyi
çok geçmiş olsun

ben şöyle bi şey duydum, komşum dedi. kendisi köyde evde eşi ve iki çocuğu vardı çocuklar pozitif karantinaya alındı. abide negatifmiş aşısı var diye karantina vermemişler bu doğrumu peki kızlar ? bana çok saçma geldi

ben şöyle bi şey duydum, komşum dedi. kendisi köyde evde eşi ve iki çocuğu vardı çocuklar pozitif karantinaya alındı. abide negatifmiş aşısı var diye karantina vermemişler bu doğrumu peki kızlar ? bana çok saçma geldi
Okadar sacma hal aldıki
Bi influcerın oglu pozitif(bebek)kadın gece gündüz ailesiyle.Gelinler,anneanne hep birarada.
Gelinlerinin oglu da atesliydi ama dün pazara gitti.
Test yaptırmadıgı icin geziyo ortada.
Anneannede dün asure dagıtıyodu kapı kapı:S

Merhaba kızlar 👭
Bir dert mi imtihan mı bilmiyorum.
Görümcemin nişanı için memlekete geldik telaşlar, işler, alışveriş, isteme nişan derken görümcem test verdi sonuç delta varyantlı pozitif. Neyse onun arkasından kayınvalidem pozitif çıktı. Şuan bir evin içinde 7 kişi karantinadayız. Piskolojimi anlatamam. Sürekli yemek, temizlik bişeyler bişeyler 😢 Bende ufak burun akıntısı falan var tahlil almadılar. Görümcemde uyarmama rağmen evde dolanıyor dikkat ediyorum diyerek. Diğer görümcemi alt kata aldık oda temalı astım hastası yüksek ihtimal onda da pozitif çıkacak. Sorun şu kendimi bu ortamda nasıl koruyabilirim. Hem ruh sağlığımı hem bedenen nasıl ayakta durabilirim. Bunaldım inanın. Eşimde nereye koşacağını şaşırdı. Artık ona da bişey demiyorum patlama noktasındayım artık 🤯
Bu dönemde nişan düğün yapıp milleti hastalığa bulaştıranların yatacak yeri yok. Siz de niye gidiyorsunuz ki hayret ediyorum?

Şu an için 9 gün kaldı görünüyor ama her gün birimiz daha pozitif çıkınca son durum ne olacak bilmiyorum en kısa zamanda evimize gitmek istiyorum artık
asili oldugunuz icin farkli prosedur olabilir mi acaba diye dusundum ben de.

Asililarin bulas orani cok az diyorlardi ya, o sebeple.

asili oldugunuz icin farkli prosedur olabilir mi acaba diye dusundum ben de.

Asililarin bulas orani cok az diyorlardi ya, o sebeple.
Yaa 20 verdiler kayınvalideme onu duyunca bir şok yaşadım zaten 20 gün daha mı burada kalacağız diye. Varyantlı olunca yüksek çıkıyor karantina süresi bu konuda bilgisi olan yaşayan beni de aydınlatır mı

Doğru değil. Eşim pozitif, ben negatifim, karantinadayiz ikimizde

Yaa 20 verdiler kayınvalideme onu duyunca bir şok yaşadım zaten 20 gün daha mı burada kalacağız diye. Varyantlı olunca yüksek çıkıyor karantina süresi bu konuda bilgisi olan yaşayan beni de aydınlatır mı
Bizde varyant yokmuş bizimki 14 gün. Dümdük bildiğimiz korona 😂

Back
X