bir evladımı ölü doğum diğerini de erken Doğum yüzünden kaybettim

Mezsoay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2018
14
8
1
merhaba hanımlar ben geçen yıl Temmuz ayında 26 haftalık kızımı kaybettim karnımda öldü ve normal Doğum oldu. 8 ay sonra tekrar hamile kaldım iğne kullandım günlük pıhtılaşma için çünkü kızımın bu yüzden ölmüş olabileceği düşünüldü kan sonucuna göre herneyse oğlumuda 23 haftalık kaybettim ama o doğduğunda yaşıyordu rahim yetmezliği dediler doktora gittiğimde 5 santim açılmıştı ve çok geçti. Çok zor günler geçirdim iki senede iki evlat toprağa verdim. Doktorlar bunun talihsizlik olduğunu söyledi. Benim yaşadığımı yaşayıp sonra kucağına evladını alabilen oldu mu?

Rabbim yardımcın olsun. Allahım sabırlar versin. Bir arkadaşta vücut belli bir aydan sonra bebeği kabul etmiyor doktorlar erken Doğuma gideceği düşüncesini göze alacaktan çocuğa gelişmesi için anne karnındayken gerekli ilaçları verdiler. Doktorunuzla görüşün. Çanınızı sıkmayın.

Allah im sabır versin,alırsın Allah in izniyle,Allah im yardımcın olsun.metanetli ol melek onlar Rabbim cennetine aldı .

Amin sağolun test yapıldı kızımı kaybettikten sonra hemde aylarca kan ver kan sonucu al sonuç çok yoğun olmasa da kan pıhtılaşması çıktı ama doktor dedi ki bu bir bebeği öldürecek kadar değil ama yinede ikinci gebelikte riske atamayız iğne kullanmalıyız. Aslında kızımın kesin neden öldüğünü bilmiyoruz.

Canım kelimeler kifayetsiz ne desek yaşadığını tarif edemez acıyı unutturmaya yetmez ama ben şöyle düşünüyorum bu arada ben 5 haftalıkken gelişmedi düşük yaptim sebep neden yok en zor en kötü durumda bile Allah nasip edecekse olur ama nasip etmeyecekse pamuklara sarılı şekilde beklesek bile olmaz

Yani aslında tedavi hastalık hepsi boş geliyor bana herşey olumsuz imkansız bile görünse Allah nasip ederse hamilede kalınır kucagimiza alırız
Ama herşey dört dortouk olsa bile Allah vermezse yok olmaz

Benim o yüzden dilimden dua düşmüyor hasretle bekliyorum bazen istemsiz isyanda ediyorum belki ama vardır Allah'ın bir bildiği hayırlısıyla sana bana bizim gibi bekleyen herkese en kısa zamanda sağlıcakla nasip etsin Allah'ım

merhaba hanımlar ben geçen yıl Temmuz ayında 26 haftalık kızımı kaybettim karnımda öldü ve normal Doğum oldu. 8 ay sonra tekrar hamile kaldım iğne kullandım günlük pıhtılaşma için çünkü kızımın bu yüzden ölmüş olabileceği düşünüldü kan sonucuna göre herneyse oğlumuda 23 haftalık kaybettim ama o doğduğunda yaşıyordu rahim yetmezliği dediler doktora gittiğimde 5 santim açılmıştı ve çok geçti. Çok zor günler geçirdim iki senede iki evlat toprağa verdim. Doktorlar bunun talihsizlik olduğunu söyledi. Benim yaşadığımı yaşayıp sonra kucağına evladını alabilen oldu mu?
Canım başın sağolsun Allah yardımcın olsun :( ben de iki hafta önce güzel kızımı doğumdan dakikalar önce kaybettim. Plasenta ayrılması yaşadım ve sebebi belli değil. Çok üzücü seni anlıyorum üstelik iki kez aynı acıyı yaşamışsın. İnşallah hayırla çocukların olur kucağına alırsın meleklerinin kardeşlerini.

Kurban olduğum Rabbim bu mubarek günlerde kucağınzı doldursun.
Sizlere de sabırlar versin.

Allahım yardımcın olsun :dua::dua:

Zor Allahımm zorr 8 haftalık bebegımı kürtajla aldılar ben bile kahroldum enı düşünemiyorum ..
Allahım yuregınıze ferahlık versın :110: .

Başka uzman bır doktor bulsan ?

Allahım yardımcın olsun :dua::dua:

Zor Allahımm zorr 8 haftalık bebegımı kürtajla aldılar ben bile kahroldum enı düşünemiyorum ..
Allahım yuregınıze ferahlık versın :110: .

Başka uzman bır doktor bulsan ?
Gittiğim iki doktorda çok ismi duyulmuş doktorlardı şimdi yeni bir doktor arayışındayım ilk doktorumu iyi olmasına rağmen anılarımı canlandırır diye gitmedim hatta o hastaneye bir daha hiç gitmedim ama şimdi tekrar aynısı oldu kaderden kaçılmıyor malesef. Ama yine de o hastaneleri ve doktorları görmek istemiyorum. Allah sizede bir daha yaşatmasın inşallah sağlıklı evlatlar versin

Back
X