• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikir alabilir miyim? Lütfen.. :(

Asıl çocuk kızin annesiyle tanışmalı.
Çünkü bu devirde erkek çocuğunun arkasında gözün kalmaz kızınkinde kalır.
Görüştüğü kişi nasıl biri bilmek istersin.
Bu yüzden bence özellikle kız anneleri tanısmalı çocukla..
Annen haklı.
Bence görüşme.
Tepkini koy ortaya.
Dışarda da olsa tanıssınlar.

Asıl çocuk kızin annesiyle tanışmalı.
Çünkü bu devirde erkek çocuğunun arkasında gözün kalmaz kızınkinde kalır.
Görüştüğü kişi nasıl biri bilmek istersin.
Bu yüzden bence özellikle kız anneleri tanısmalı çocukla..
Annen haklı.
Bence görüşme.
Tepkini koy ortaya.
Dışarda da olsa tanıssınlar.

Bende kız annesi olsam erkek arkadaşını tanımak isterim.

Sizin yerinizde olsam annemden kaçan annesine yanaştıran adamdan" tam topuk " kaçarım.

Öyle mi diyorsunuz :cry:
Ben de şimdiye kadar hep annemin abarttığını düşündüm. Çünkü zaten her şeyi paylaşırız. Kötü bir şey bile olsa anlatırım anneme böylece tanımış kadar oluyor. Sadece yüz yüze tanışma ısrarını anlayamıyorum :KK17: Ailesi de kendisi de karakter olarak düzgün insanlar çünkü, bunu da çok iyi biliyor..

Öyle mi diyorsunuz :cry:
Ben de şimdiye kadar hep annemin abarttığını düşündüm. Çünkü zaten her şeyi paylaşırız. Kötü bir şey bile olsa anlatırım anneme böylece tanımış kadar oluyor. Sadece yüz yüze tanışma ısrarını anlayamıyorum :KK17: Ailesi de kendisi de karakter olarak düzgün insanlar çünkü, bunu da çok iyi biliyor..

Bende iyiyim
Öyle iyiyim ki dünyadaki sayılı iyi insanlardanım.
Yolda giderken taş görsem kenarı çekerim.
Küçüklerin kalbini kırmamaya çalısırım.
Arkadan konuşmam.
Çok iyiyimdir..

Bak ben kendimi sana iyiyi empoze ederek anlattım.
Ne kadar inanabildin ?
Beni görmeden ne kadar inanabilirsin ?

Annende görmeden tanıyamaz iyice..

Anneniz hakli inmidir cinmidir neyin nesi sari cizmeli mehmet aga. Ama kendi annesiyle tanistiriyor beyefendi ,niye annesine begendircek seni .E peki senin annenin soz hakki yokmu hersey erkek annelerinin mi hakki.Bir kiz annesi olarak el bebek gul bebek yetistirdigim cocugumun kimlerle nerede nasil takildigini bilmek isterim .

Bence anneniz haklı. Sonuçta sizin 1 yıllık bir ilişkiniz var, anneniz bu kadar zamandır kızının kimle olduğunu bilmek, tanımak ister elbette. Hem madem siz erkek arkadaşınız için annesiyle görüşmeyi ihmal etmiyorsunuz da erkek arkadaşınız sizin için neden annenizle tanışmıyor? Bu düşünceye anlam veremedim.

Bende iyiyim
Öyle iyiyim ki dünyadaki sayılı iyi insanlardanım.
Yolda giderken taş görsem kenarı çekerim.
Küçüklerin kalbini kırmamaya çalısırım.
Arkadan konuşmam.
Çok iyiyimdir..

Bak ben kendimi sana iyiyi empoze ederek anlattım.
Ne kadar inanabildin ?
Beni görmeden ne kadar inanabilirsin ?

Annende görmeden tanıyamaz iyice..
Böyle düşününce çok haklısınız. :KK14:
Ama anneme de bir başkası anlatmıyor ben eğrisiyle doğrusuyla olduğunu gibi anlatıyorum, fikir alıyorum hatta. Yani tanıştığı zaman da benim anlattıklarımdan çok daha azını görücek. Bunun için zoraki ikisini buluşturmaya değer mi ben de o kısımda kararsız kalıyorum..

Bence anneniz haklı kızının nasıl biriyle olduğunu bilmek ister ama sevgilinizin tanışmamakta ısrar etmesine bir anlam veremedim aksine hemen istemeliydi:KK12:

Anneniz hakli inmidir cinmidir neyin nesi sari cizmeli mehmet aga. Ama kendi annesiyle tanistiriyor beyefendi ,niye annesine begendircek seni .E peki senin annenin soz hakki yokmu hersey erkek annelerinin mi hakki.Bir kiz annesi olarak el bebek gul bebek yetistirdigim cocugumun kimlerle nerede nasil takildigini bilmek isterim .
Anne olmadığım için bunu anlayıyorum sanırım... Evet genelde kendi sözü geçsin isteyen bir insandır karşı tarafın fikrini pek önemsemez. Sırf bu yüzden bile benim annemle ikisini bir araya getirmem çok zor. Bi kere tanışmam dedi kendi isteyene kadar da kabul etmez çünkü :KK34:

Benim 8 yaşında ki kızım bile okulda dışarda kimler le arkadaşlık yapıyor merak ediyorum soruyorum. Kaldıki siz genç bir kizsiniz anneniz çok haklı

Annenin yüz yüze tanışma ısrarını anlamazsın ama gizlice koştur koştur sevgilinin annesini ziyaret edersin. şu yaptığın sana mantıklı geliyo mu? kızım olmasından korkar oldum düştükleri hallere bak ya rabbi

Bence anneniz haklı. Sonuçta sizin 1 yıllık bir ilişkiniz var, anneniz bu kadar zamandır kızının kimle olduğunu bilmek, tanımak ister elbette. Hem madem siz erkek arkadaşınız için annesiyle görüşmeyi ihmal etmiyorsunuz da erkek arkadaşınız sizin için neden annenizle tanışmıyor? Bu düşünceye anlam veremedim.

Bence anneniz haklı kızının nasıl biriyle olduğunu bilmek ister ama sevgilinizin tanışmamakta ısrar etmesine bir anlam veremedim aksine hemen istemeliydi:KK12:

Ben de başta anlam veremedim ama bu kadar ısrarla reddedince bir bildiği var demekki deyip kendiliğinden istemesini bekledim. Ama yok.. Ne zaman konu açsam reddediyor. Israr ettikçe de daha kötüye gidiyor. Kızını bi yere yamamaya çalışan kız anneleri durumuna düşürmek de istemiyorum annemi :oops:

ilişkilerde öncelikle erkek, kızın ailesine takdim edilir. eğer aile o partnere onay verirse, kadın daha sonra tanışmaya gider aileyle.
sevgiline annenin onun hakkında negatif düşünmeye başladığını ilet. hala "görüşmem etmem" diyosa "bu adam neyin inadını yapıyo hayırdır" diyip bit yeniği ara.

Böyle düşününce çok haklısınız. :KK14:
Ama anneme de bir başkası anlatmıyor ben eğrisiyle doğrusuyla olduğunu gibi anlatıyorum, fikir alıyorum hatta. Yani tanıştığı zaman da benim anlattıklarımdan çok daha azını görücek. Bunun için zoraki ikisini buluşturmaya değer mi ben de o kısımda kararsız kalıyorum..

Evet değer..

Bence sizin anlatmanizla olmaz kendisi görmeli sevgilinizi. Zoraki de karsilastiramazsiniz gönüllü olması lazım bu tanismanin. Bence siz sevgilinizi ikna edin.

Anne olmadığım için bunu anlayıyorum sanırım... Evet genelde kendi sözü geçsin isteyen bir insandır karşı tarafın fikrini pek önemsemez. Sırf bu yüzden bile benim annemle ikisini bir araya getirmem çok zor. Bi kere tanışmam dedi kendi isteyene kadar da kabul etmez çünkü :KK34:
O zaman sizde annesiyle gorusmeyin. Yani bu durumda kendimi dusundum ve cok uzuldum. bir yil kisa bir zaman degil eger ciddi degilse annesiyle niye tanistirdi.Bir terslik yokmu burada.

Bence sizin anlatmanizla olmaz kendisi görmeli sevgilinizi. Zoraki de karsilastiramazsiniz gönüllü olması lazım bu tanismanin. Bence siz sevgilinizi ikna edin.

Benim 8 yaşında ki kızım bile okulda dışarda kimler le arkadaşlık yapıyor merak ediyorum soruyorum. Kaldıki siz genç bir kizsiniz anneniz çok haklı

Ben de bu yaşıma kadar her arkadaşımı yada bazı ilişkilerimde sevgililerimi anneme tanıştırıp onayını aldım. Ama bu sefer elim kolum bağlı gibi hissediyorum karşı taraf da inatla istemeyince... :KK43:

Bence sizin anlatmanizla olmaz kendisi görmeli sevgilinizi. Zoraki de karsilastiramazsiniz gönüllü olması lazım bu tanismanin. Siz sevgilinizi ikna edin en güzeli :KK16:

Back
X