• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikir alabilir miyim? Lütfen.. :(

Bu adam evlenince ailem de ailem diyecek birisi simdiden belli oluyor.senin ailene yoktan sayacak bir tek kendi ailesi varmış gibi davranacak

Merhaba hanımlar.. :) Benim derdim annem ve erkek arkadaşımla ilgili.
Yaklaşık 1 senelik bir ilişkimiz var her şey güzel gidiyor ama ben anneme sevgilimi bir türlü sevdiremiyorum..
Bunun temelinde onun ısrarla annemle tanışmayı reddetmesi var aslında. Annem ilk günlerden beri hep onunla tanışmak istedi, onu daha iyi tanıyabilmek adına. Bense bu konuyu erkek arkadaşıma ne zaman açsam hep olumsuz yanıt aldım. Adam tanışmak istemiyor yani ısrarla... "Kız annesiyle erkek annesi farklı sen benimkiyle görüşeceksin ama ben annenle ciddi bi adım atana kadar tanışmam" diyor. Zorlamak da istemiyorum sen bilirsin diyorum ama annem her konuyu buna bağlamaya başladı artık. Beni boğuyor. Onun yanından her gelişimde laf sokar, anlattığım her şeyi kötüye yorar. açıklaması da "EEE TANIMIYORUM Kİ TANISAM HAKKINDA KÖTÜ DÜŞÜNMEM" tarzı şeyler.. Yani o da takıntı haline getirdi artık bu durumu. Hatta benimle tanışmadığı sürece sen de onun annesiyle görüşmeyeceksin diyor.
Sevgilim de aksine ben kendi annesiyle vakit geçireyim gideyim geleyim istiyor; annemden gizlice elimden geldiğince görüşüyorum ama ortaya çıkarsa annemle cidden problem yaşarız. Sizce bu durumu ne yapmalıyım?
Annem çok mu abartıyor yada erkek arkadaşım ısrarla istememekte haklı mı? Çok zor durumdayım... :KK17:
Umarım çok karışık anlatmamışımdır.. :KK42:

sen neden onun annesiyle görüşüyosun bence annen haklı
madem ciddileşene kadar ikiniz de görüşmeyin ailelerle.

Anneler bu konuda her zaman hakli cikar. Annenizle tanışmayi " heyecanla kabul etmeyen " bi adamla iliski yurumez. Hem belli sacma kurallara sığınan adamlardan kaçın yaa. Cok itici geliyor bana.

Merhaba hanımlar.. :) Benim derdim annem ve erkek arkadaşımla ilgili.
Yaklaşık 1 senelik bir ilişkimiz var her şey güzel gidiyor ama ben anneme sevgilimi bir türlü sevdiremiyorum..
Bunun temelinde onun ısrarla annemle tanışmayı reddetmesi var aslında. Annem ilk günlerden beri hep onunla tanışmak istedi, onu daha iyi tanıyabilmek adına. Bense bu konuyu erkek arkadaşıma ne zaman açsam hep olumsuz yanıt aldım. Adam tanışmak istemiyor yani ısrarla... "Kız annesiyle erkek annesi farklı sen benimkiyle görüşeceksin ama ben annenle ciddi bi adım atana kadar tanışmam" diyor. Zorlamak da istemiyorum sen bilirsin diyorum ama annem her konuyu buna bağlamaya başladı artık. Beni boğuyor. Onun yanından her gelişimde laf sokar, anlattığım her şeyi kötüye yorar. açıklaması da "EEE TANIMIYORUM Kİ TANISAM HAKKINDA KÖTÜ DÜŞÜNMEM" tarzı şeyler.. Yani o da takıntı haline getirdi artık bu durumu. Hatta benimle tanışmadığı sürece sen de onun annesiyle görüşmeyeceksin diyor.
Sevgilim de aksine ben kendi annesiyle vakit geçireyim gideyim geleyim istiyor; annemden gizlice elimden geldiğince görüşüyorum ama ortaya çıkarsa annemle cidden problem yaşarız. Sizce bu durumu ne yapmalıyım?
Annem çok mu abartıyor yada erkek arkadaşım ısrarla istememekte haklı mı? Çok zor durumdayım... :KK17:
Umarım çok karışık anlatmamışımdır.. :KK42:
Bu sekilde buna kafa yoruyor olman bile saçma!TABI KI ILK ONCE SENIN AILENLE TANISIP CIDDIYET KAZANDIRMALIYDI.Ailelerin çocuklarinin ne yaptiklarini bilmeye ihtiyaçlari var kaldi ki neler duyuyoruz haberlerde.Daha ne olacakmisda ciddiyet olmadan gorusmem diyor.Herkes biliyor ki erkek anneleri daha rahat kimbilir kaç kisiyi daha tanstrdi boyle oyuzden onemsemiyor. Sana tavsiyem ya tanis ya rest çekmen yonunde olur.Bu turlusu seni oyalamak oluyor kendinle oynatma!

Annesi iyi bir insan olabilir ama sevgiliniz daha simdiden uzerinizde baski olusturmus. Ayrica ne munasebet yamamaya calisiyor kizinin iyiligini dusunen hic bir anne kizini kimseye yamamaya calismaz. Ozellikle belirtirsiniz bir beklenti icinde degilim ama annem kimlerle arkadaslik yaptigimi merak ediyor seklinde ben onun icin cok degerliyim dersiniz.
Cok haklisiniz. Erkek annelerinin ne kadar rahat olduklarinida hepimiz biliyoruz.Resmen çocuk kizimizla oynamaya çalisiyor.Asiri sinirlendim.Bundan koca moca olmaz biraksin gitsin

Ben de zamana bırakayım istediği zaman tanışır dedim ama görüşleriniz fikrimi değiştirdi. Konu o olunca mantık çerçevesinde düşünemiyorum sanırım.. Ama ne olursa olsun ailemi de ona ezdirmemem gerekiyor. Tekrar konuşup olmazsa rest çekicem başka türlü çözülmeyecek bu problem.. Çok sağolun görüşlerinizi paylaştığınız için :KK16:

Annen cok haklı,benimde kizim ve ilerde sevgilisi oldugunda babasida bende tanimaliyim devir kötü it mi kopuk mu nerden bilelim.en iyisi olabildigince tanimak.

Hem annenizi hem kendinizi küçük düşürmüşsünüz farkında değilsiniz ..
Sevgiliniz çok itici geldi bana ayrıca.. O sizin annenizle gorusmek istemiyorsa sizde onunkiyle gorusmeyin bir daha.
Sizin annenizin ne eksiği varmış.

Back
X