Gelinlik Modelleri Bir fikir alabilir miyim?

Ay_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
75
19
98
İstanbul
Herkese merhaba,

Gelinlik bakma sürecine ben de girmiş bulunuyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. İlk önce Pronovias'a gitmiş bulundum Beklentilerimi çok yükselttikleri için ondan sonraki gelinliklere hep kusur buldum. Bir modeli çok beğendim, çok da istediğim gibi durdu. Fiyatı da limitlerim dahilinde. Ama gelin görün ki duvak fiyatları nerdeyse gelinliğin yarı fiyatında. Acaba diyorum, gelinliği Pronovias'tan alsam, başka bir yerden uygun duvak bulabilir miyim? Hem gelinlikle hem de sorumla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

gelinlik hoş duvak olarak evet duvakları da inanılmaz pahalı malesef ki bu konuya muhtemelen minnes yorum yapar gelinliğe pronoviastan alınmış duvak dışında başka duvak uygun olur mu diye
bence kumaş kalitesini yakalayabilirsen sırıtmaz ama onu nasıl yakalarsın bilmyorum gelinliği yanında dolaştıramazsın sonuçta

merhaba,

öncelikle gelinliğe bir bakalım:

Pronovias Wedding Dresses [Jenny] at BestBridalPrices.com

Bu gelinliğe bence dantel çerçeveli bir duvak gitmez, ağır kaçar. Mankenin giyindiği gibi sade tülden bir duvak yeterli olur. Gelinliğin tülünü tam bilmiyorum ancak ya hayal tüldür, ya ipek tüldür. İpek tül dediğime bakmayın, metresi 10-15tl bir şey. İpek tülden duvak bu resimdeki gibi durur. Bir de pronovias bazen soft tül denen çok çok yumuşak bir duvak tülü kullanıyor ancak onu bulmak biraz zordur. Tek diyeceğim kesinlikle kristal tül almayın.

Bir gelinlikçi size köşelerini yuvarlatıp keserek ipek tülden uzun sade bir duvak yapabilir ve makul bir fiyat alması lazım, mesela 200TL gibi. Ton tutturmak konusunda en iyisi gelinliği kendinizle götürmeniz olur. Mesela şöyle yapabilirsiniz, öncelikle siz gelinlikçileri gezerek duvak için fiyat alırsınız, sonra aklınıza yatan gelinlikçiye gelinliği götürerek tülü seçersiniz, onlar tülleri topla alırlar zaten, elinde farklı tonda tül büyük ihtimal bulunur.

Kendinize güveniyorsanız eminönündeki gelinlik kumaşçılarına giderek siz tül alırsınız, köşelerini yuvarlarsınız olur biter. Zaten kuaförler duvakların hazır tokalı olmasından pek hazzetmiyorlar, firkete ile kendileri takmayı tercih ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…