Bir fikir almak istedim

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Kocam anne baba güdümlü biri.
Evlerimiz yakin.
Kocam sorumsuz
ama alkol sigarasi karı kiz davasi olmadığı için. Ailesi icin fevkaladenim fevkinde tabii
Ama fevkaladenin fevkinde ozellikleri varsa.o da yalanciligi trasciligi sorumsuzluğu ve elimdekine göz dikmesi.
Hani koca değilde komşu gibi bir atasözü var ya komşunun komsuya tavuğu kaz kazı kiz.
Bir kızım var yeni dogum yaptim.bu adamdan neden çocuk yaptın diyenler belki de umudu kesmisimdir.düzgün birinin karsima gelecegini.
Diğer acaip huylarına döneceği şüpheli.sanki her gun yeni macera yaratiyor kendine.
Asagilamak isteyenler yorum yazmasin
Bosanmadan nasıl hakkından gelebilirim böyle insan larin hakkından nasıl gelinir.yani bu yolun sonunda bosanacaksam hakkindan gelmeden bosanmayayim tavsiyelerinizi bekliyorum.4 seneden beri neyi bekledim bilmiyorum.ama icmin yağlarının erimesi lazim.

Zaten kocanızın ailesine göre oğulları mükemmeldir.Onlardan medet ummayın.

Kocanıza gelirsek sorunu ne tam anlamadım ama böyle gelmiş böyle gider. Başına bir şey düşmezse değişeceğini sanmıyorum.Hele sizin onu terketmeyeceğinizden eminse hiç değişmeye çalışmaz.

Siz de her şeye rağmen evli kalmak istiyorsanız bir şekilde durumu kabullenip, kocanızı umursamadan aynı evde 2 yabancı gibi yaşayabilirsiniz.

Ya da boşanabilirsiniz.Sizin de çocuğunuzn da daha huzurlu bir hayatı olur.

Bir de bu insanları sıçratmak istemiyorsanız üzerinize hakkından gelmeyi falan boşverin hayatınıza bakın.

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür demek istediniz sanırım.

Ayrıca Hakkı'ndan gelmeden boşanmayayım derken sanki eşiniz sizin Hakkı'nızdan gelecek de artık kurtulmak için siz boşanmayı düşüneceksiniz gibi geliyor.

4 yıl böyle geçtiyse böyle gider.

Yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadım

Sikayetci oldugunuz adamdan cocugunuz olmus ve kalkmis nasil hakkindan gelirim diye soruyorsunuz. O tren macti, pesine dusmeyin bosuna. Hakkindan falan gelemezsiniz.

Mutsuz bir kadin oldugunuz tum konularinizdan belli.

Canım inan yazdıklarından birşey anlaşılmıyor ama konularını biliyorum . Bu yuzden eski konularını referans alarak yapacağım yorumumu.Su an sadece bebeğine odaklanmani ,eşinle bebeğin için gucbirligi yapmanı öneririm.Kizimiz için ayda sukadar kenara koyalım.Kizimizin bez parası vs.Bir iki yıl kuzun toparlansin,baktın olmuyor evliliği sonlandirirsin.Zaten kendi ayakları üzerinde duran ,üreten bir kadınsın.Ama şimdi hicbirsey dusunmene,bir karar vermene gerek yok.Kuzunu kokla bol bol

Olmuyor bir adam seni psikolojik çöküntüye sürüklüyorsa senin onun hakkından gelmekan gibi bir durumun ne yazık ki söz konusu olamaz.

Bizim oralarda bi laf vardır "kediyi baştan yırtacaksın '' diye en başta olmadı mı sonradan olmuyor . Kendimde gözlemlemış biri olarak söylüyorum.

Hep bi umut oluyor , düzeliyor gibi , aslında iyi bir insan , evet ya galiba seviyorum , olsun başkası olsa belki bundan daha beter olacak ' diye diye kendimizi avutuyoruz belli değil. Demek ki boşanmak gibi bir niyetin yok . Bana kalırsa ki bence her ilişkinin garantisi yok nasıl olsa bir gün bitecek yada ayrılik olacak gibi düşünüyorum nedense.
Benden sana tavsiye eğer mücadele etmek istiyorsan onun hakkından gelmek için değil , eğer başarabilirsen güçlü bir kadın olup kendi başına ayakta kalabilmek için kullanmayı dene.

Neyin hakkından geleceksiniz? 4 senedir hakkından gelemeyip üstüne çocuk yaparak daha da çıkmaza soktuğunuz evliliğinizin mi?

Size değil ama o masuma üzüldüm. Mutsuz bir evlilikte çocuk olmamalı.

Adam zaten 4 yıldır aynıymış.Halinden şikayetçi olsa değişirdi değil mi ?
Boşan demeyelim de ne diyelim ??

Paranızı mı yiyor?
Eve para mı getirmiyor?
Maddi konular mı?
Anlamadım sanırım ben de.
Ama tek bildiğim huy çıkar can çıkmaz
bu zamana kadar kumar gibi okey oynadı.sorumsuzluğuna bahane sıkılıyorum dedi.ailesi zaten yoğurdum ekşi demez.sevdim katlandım diyelim.ama onu sevip sevmemenin onun eserekli hayatını düzeltmiyor.

Madem boşanmaya niyetin yok hakkından gelmek yerine durumu kabullenmeye çalış. Çünkü hakkından gelmeye çalıştıkça o adam değişmeyecek sen yıpranacaksın. Veya değişme olsa bile senin yıpranman mutlaka bundan fazla olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…