Bir fikir de sizden olsun.

visitor_09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
47
45
3
40
Selam hanımlar.
8 yıl oldu evleneli ben yıprandım koltuklarım yıpranmadı maşallah ilk günkü gibi. Benle aynı yıl evlenenlerin derdi hantal siyah koltuklardan bende de var 10-15 güne kendi evime taşınacağım ve bu koltuklarla ne yapacağım bilmiyorum. Yenisini almaya gücümüz yok kaplatalım desek kırık beyazdan başka seçenek yok gibi. Ama benim çok misafirim olur ne kendime ne de misafirlerime o tedirginliği yaşatmak istemiyorum. Satsak kimsenin alacağını sanmam.

O yüzden sizlerden fikir almak istedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-06-15-57-46.webp
    Screenshot_2016-05-06-15-57-46.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 244
yani yenisini alacak durumunuz yoksa kullanmaya devam edin. bu tonlarda kaplatma yaptırabilirsiniz açık renk istemiyorsanız.

yada satın üstüne az daha koyup ucuz yollu bişey alın.
yani başka ne denir bilemedim o_O

he bide kaplatma da çok uygun değil diye biliyorum yani üstüne 3-5 koyup yenisini alabilirsiniz artık her bütçeye uygun koltuk takımları var.

Tek renk vizon rengi veya sütlü kahve-latte rengi kaplayabilirsiniz.Bir çok renkle kombine edilebilir.Tek renk daha kullanışlı olur.

senin gözün alışmış bence o yüzden hantal dert gibi geliyor. kaplatın yeni bir hava verin evinize. kırık beyaz ağır durur ama daha renkli bişiler olabilir pastel tonlarda

Bu ikilinin modeli güzel,tek renk olursa modern görünür.
Eğer tam takım aldıysanız yani 2 adet tekli varsa,onlardan kurtulabilirsiniz.
Onların yerine daha ince tekliler alırsınız,yerden tasarruf edersiniz.

Selam hanımlar.
8 yıl oldu evleneli ben yıprandım koltuklarım yıpranmadı maşallah ilk günkü gibi. Benle aynı yıl evlenenlerin derdi hantal siyah koltuklardan bende de var 10-15 güne kendi evime taşınacağım ve bu koltuklarla ne yapacağım bilmiyorum. Yenisini almaya gücümüz yok kaplatalım desek kırık beyazdan başka seçenek yok gibi. Ama benim çok misafirim olur ne kendime ne de misafirlerime o tedirginliği yaşatmak istemiyorum. Satsak kimsenin alacağını sanmam.

O yüzden sizlerden fikir almak istedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Açık renk kaplatmak isterseniz taytüyü tavsiye ederim.
Evlendiğimde çok modaydı bunlar (4 sene önce) bende taytüyü kumaş aldım mobilyalarımı.
Şimdi bir oğlum var 2 yaşında ve tükenmez kalem ile koltuğu baya bir çizmişti.
Ben alırken kumaşların muhakkak "serteks" olmasını istemiştim kaliteli ürün üretiyor diye.
İyi ki öyle istemişim, ıslak mendil ile çıkarttım tükenmez kalemi, siz düşünün artık.

O yüzden bırakın tedirgin olmasın kimse, kaplatın taytüyünü sizde rahat edin misafirinizde.
Hem de bütçenize uygun olsun... :dondurma:

Bazı aksesuarcılarda- döşemecilerde koltuk kolu satılıyor, sizinkine uygun, daha kibar kol alıp değişik bir hava verebilirsiniz.
Kaplama pahalı olur diyorsanız Aynı kaplama gibi duran koltuk örtüleri dikiyorlar şuan, karşıdan bakıldığında örtü olduğu çok anlaşılmıyor. Bunlar bir seçenek olabilir sizin için

Kaplama için bin lira civarı fiyat veriyorlar zaten bana hantal gelen bir gruba bin lira masraf çok gibi. Hani fena görünmüyor eskiyene kdr kullan diyen de çıkmadı hiç. o_O

Sanırım renk sormuşsunuz :) ben genel anlamda farklılık istiyorsunuz sandım. Benim koltuklarım silinebilir kumaş, ne olursa olsun hiç iz kalmıyor. İstediğiniz rengi seçebilirsiniz, kumaşı iyi olduktan sonra

Kaplama için bin lira civarı fiyat veriyorlar zaten bana hantal gelen bir gruba bin lira masraf çok gibi. Hani fena görünmüyor eskiyene kdr kullan diyen de çıkmadı hiç. o_O

O değiştirme merakı hepimizde olduğu için sanırım kimse eskimesini bekle demedi :KK70:

Ben koltuklarınızı çirkin bulmadım.
O yüzden varolduğu gibi de kullanabilirsiniz.
Eğer koltuğun kendisini kaplatmak size çok gelecekse, yapabileceğiniz bir diğer şey yastıklarınıza yeni kılıflar. Bu hem maliyeti daha az ama yine de görsellik olarak renk katabileceğiniz birşey.
Tam olarak rengi anlaşılmıyor fotoğraftan fakat kırçıllı gibi bir rengi var. Siz içinde olan renklerden daha düz ve sade renge büyük yastıkları kaplatabilirsiniz. Ufak yastıkları da yine farklı bir tonda yaptırabilirsiniz...
Gibi gibi bir sürü seçenek var aslında, siz nasıl uygun görürseniz tabii.

Fakat satmanızı tavsiye etmem, eğer koltuklarınız sağlam ise inanın ikinci el alım yaptıklarında doğru düzgün para elinize geçmez.

Güzel hazır koltuk örtüleri var ıkeanın koltuğuymuş gibi izlenim veriyor daha dün komşumda gördüm pamuktan kaliteliydi ve bozulmuyor :)

Halilarin krem. Cicekleri kirmizi mi gul kurusu mu? Cok net degil. O tonlari da dusunebilirsin. Siyah kahverengi vizon tonlari ben hic sevmem. Ruhum daralir

Back
X