Bir fikir de sizden olsun.

Maykay .!.:
Halilarin krem. Cicekleri kirmizi mi gul kurusu mu? Cok net degil. O tonlari da dusunebilirsin. Siyah kahverengi vizon tonlari ben hic sevmem. Ruhum daralir
Çiçekler bordo. O da siyahla iyice boğar sanki

[QUOTEurl, post: 46381309, member: 682505"]Güzel hazır koltuk örtüleri var ıkeanın koltuğuymuş gibi izlenim veriyor daha dün komşumda gördüm pamuktan kaliteliydi ve bozulmuyor :)[/QUOTE]
Nerden almış ki:KK51:

Ben beğenmediğim şeyleri değiştirme değil, yeniden düzenleme taraftarıyımdır. Eski olan herşeyin anısı vardır. Sağlamsa ufak değişiklikler ile her tarza uyum sağlayabilir.

Gelin evime, bekar evimden kalan iki kanepeyi yüzünü değiştirerek getirdim mesela :) Uygun fiyatlı anlaştık biryerle, sapasağlamdı kanepelerim. Sadece kollarını kedim yırtmıştı.

Annemlerin oturma odasındaki 20 yıllık kanepeleri de kaplattırdım zorla, bayıldılar, iyi ki atmamışız sapasağlam koltukları dediler :)

Sizinki gayet kullanışlı. Ben olsam önce renkli kırlent koyardım. İster tek renk ve pastel, istel çok renk veya canlı.

Sanki şimdinin modası çok mu değişik, şu an "herşeyi karıştır tarzını oluştur" modası var ve insanlara tek tipten bağımsız dekorasyon imkanı veriyor.

bence masraf yapmayın biraz bekleyin durumunuz uygun olunca yenisini alırsınız, benim koltuklarım da çok çirkindi, 4 yıl önce döşemeci 1000 küsür lira fiyat çıkardı ben de gittim 2000 liraya yenisini aldım, şu an onlar da çirkin görünüyor gözüme ama en az bi 4 yıl daha kullanırım :KK51:

Çiçekler bordo. O da siyahla iyice boğar sanki

Gülkurusu renk kırlent kılıfları güzel olur mesela. Veya resimdeki gibi parça motifli kırlentler de enerji katar.

Eklentiler

• kare-motifli-yastik-modelleri-10.webp
    kare-motifli-yastik-modelleri-10.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 22
Halılarım birazcık görünüyor onlara göre ancak o renk olur gibi de ondan. Diğer takımım da vizon. Sizce ne renk olabilir başka
halıya takılma bence o kadar, halıyı yenilersin belki ilerde içine sinen renklerde kaplattır, halı krem olduğu için pastel tonları her şekilde taşır zaten

Kaplama için bin lira civarı fiyat veriyorlar zaten bana hantal gelen bir gruba bin lira masraf çok gibi. Hani fena görünmüyor eskiyene kdr kullan diyen de çıkmadı hiç. o_O
bence fena görünmüyor kesinlikle ama renkler çok boğucu. ya tam siyah olsun ya renkli bişiler olsun(pastel tonlarda), siyah olan kısım deri değil mi? siyah ile her renk de gider. altının bazası var mı? yatak olabiliyor mu? bunların da cevabı evetse hiç yenisine gerek yok gerçekten oldukça sağlam duruyor

bence fena görünmüyor kesinlikle ama renkler çok boğucu. ya tam siyah olsun ya renkli bişiler olsun(pastel tonlarda), siyah olan kısım deri değil mi? siyah ile her renk de gider. altının bazası var mı? yatak olabiliyor mu? bunların da cevabı evetse hiç yenisine gerek yok gerçekten oldukça sağlam duruyor

İşte alma sebebim de bu koltukları sorduğunuz soruların cevabının evet olması. Hem çift kişilik yatak hem de baza özelliği var. o yüzden

halılarınız ile çoğu renk uyar. bence pastel tonlarda su yeşili, toz pembe, gibi bir renk kaplatırsanız çok hoş durur. ayrıca salon takımım sandalyelerim dahil bemmmbeyaz küçük çocuğum var. silinebilen kumaş olduğundan çikolata, boya, tükenmez kalem hepppsi çıkıyor. istediğiniz renk yaptırın da içinizde kalmasın.

Ah canım kaplatacagına yenısını alırsın kaplatmakda masraflı bişi byle kullan baska secenek yok

Back
X