Merhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. 3 yıllık evliyim. 10 aylık bir oğlum var. Esim ve ben memuruz. Meslektasiz ve zor bir meslegimiz var. Özellikle bayanlar için çok zor. Anlamışsınızdır mesleğin ne olduğunu her neyse.. bazen eşimle hiç gorusemiyoruz ikimizde yogunuz . Bebegimle güzel kaliteli vakit geçiremiyorum. Hele ulkece yasadigimiz o kotu günlerde gorev aldıktan sonra eşimle helallesmemiz. Ya ikimizide bisey olsaydı evladımız hem öksüz hem yetim kalsaydi Allah korusun .. o günden beri psikolojim bozuldu sanırım yardım almayı bile dusundum.
Düşündüm tasindim acaba istifa etsem .KPSS ye calissam başka bir mesleğe geçebilir miyim. Yani yüksek bir puan alirsam. Atanabilir miyim? Hiç bir bilgim de yok internetten biraz araştırdım ama bisey bulamadım. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi KPSS A ve B varmış sanırım hangisine girmeliyim hangisi daha mantıklı ? Çok teşekkür ederim şimdiden yardım eden arkadaşlarıma
Düşündüm tasindim acaba istifa etsem .KPSS ye calissam başka bir mesleğe geçebilir miyim. Yani yüksek bir puan alirsam. Atanabilir miyim? Hiç bir bilgim de yok internetten biraz araştırdım ama bisey bulamadım. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi KPSS A ve B varmış sanırım hangisine girmeliyim hangisi daha mantıklı ? Çok teşekkür ederim şimdiden yardım eden arkadaşlarıma