Arkadaşlar konuyu uzatmadan giriyorum. Bugün kv. Evine uğradım. Çay falan içtik buzdolabı kirlenmişti gözüme çarptı sileyim dedim kendisi yaşlı pek yapamıyor. İçini boşalttım rafları söktüm yıkarken sebzelik rafı elimden kaydı bir köşesi çatladı. Panikledim birşey de diyemedim. Öylece taktım. Söylesem eşyası falan kıymetlidir. Kp. De öyle damadı çöp dökmeye çöpü götürdü markete uğrayıp öyle çıkayım diye kenara koymuş çöpçüler almış götürmüş çöp kovasını saymadığı laf kalmadı. Bende çatladığını söylesem birsürü nasihat dinlerim diye söylemedim. Ellemesene işte milletin buzdolabını sanane işte salaklık bende. Sonra kv.farketti herhalde ama birşey demedi sonra yüzü asıldı. Aslında önemli değil çok 3 cm lik bir çatlak birde plastik zaten daha çok açılsa yedek parçası alınır. Bu saat oldu uyuyamıyorum. Kendimi rahatsız hissediyorum.
Sizce modeline uygun servisten parçasını alıp götürmeyi miyim? Yoksa bir dahaki gittiğim de burasını geçen yıkarken çatlarım kusura bakma daha çok açılır kırılırsa yenisini alırım demeli miyim? Şu an maddi olarakta sıkışığız internetten baktım 150 TL parçası sizce ne yapsam çok dert oldu bana..
Sizce modeline uygun servisten parçasını alıp götürmeyi miyim? Yoksa bir dahaki gittiğim de burasını geçen yıkarken çatlarım kusura bakma daha çok açılır kırılırsa yenisini alırım demeli miyim? Şu an maddi olarakta sıkışığız internetten baktım 150 TL parçası sizce ne yapsam çok dert oldu bana..