- 3 Nisan 2014
- 36.365
- 148.592
- 798
Yaa çok tatlısınız. Bazen iyi olmak tek taraflı olmuyor maalesef![]()
olmaz tabi haklısınız. iyi niyetle bir iş yapmışsınız çatlamış kırılsa ne olur sanki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok tatlısınız. Bazen iyi olmak tek taraflı olmuyor maalesef![]()
Bir daha ki gittiğimde bakıyım içine üzerindeki model yazan etiket yoktu çünkü baktım iyice internetten bakıyım modeline diye ya durumum olsa bugün sipariş ederim yeni taşındım 5 bin masraf oldu pandemi birde eşimin işi mevsimlik yazın sezonu işinin iki çocuk 10 TL bile önemli şuan da karşıdaki annesi anlayışlı olsalar takmadım bu kadarBuzdolabının icinde yazar aslında numarası
Öyle tabii ama insandan insana değişiyor. Kimisi için kalp önemli kimi için bir bardak. Yenisini en kısa sürede alacağım artıkolmaz tabi haklısınız. iyi niyetle bir iş yapmışsınız çatlamış kırılsa ne olur sanki.
Keşkeee..biri bari böyle olsa olmamı![]()
Evet maalesef öyle oluyor. Bende misafirlerim kırdıklarını insallah anlamamışlardır da dert etmezler kendilerine diye düşünmüştüm. Hic belli bile etmedim görmezden gelmiştim. Ama özellikle yaşlılar biraz huysuz olabiliyor böyle konularda. Canınızı sıkmayın, gerekirse modelini bulamadım ama alacağım bulduğum anda diye belirtin. Biraz daha zaman kazanmış olursunuz. Belki de gerek yok falan der gercekten de niyetinizi bildiği için.Hakılısınız. Ben herkesi kendim gibi görüyorum sanırım kırılan dökülen hiç önem vermem. Kalp kırılmasın yeter derim ama sonuç![]()
Yani aynen bulabilirseniz alin ama takmayin, sizde bir insansiz ve maksadiniz kirmak degildi!Yapı olarak çok takıntılıyım. Biri en ufak birşey derse üç gün uyuyamam. Başım falan tutar. Huyum batsın en güzeli alıp kurtulmak
Teşekürler sizde çok tatlısınızNe güzel bir insansınız ❤ ınş kıymetinizi bilirler![]()
Yaşkı olduğu için pek temizlik yapamıyor. Benimde içime sinmemiş ti kırılacağını bilsem dokunmazdım. Aslında çok önemli bir yerde değil ama işte rahat etmiyor içim en iyisi dediğimiz gibi modelini öğrenip sipariş etmekYani aynen bulabilirseniz alin ama takmayin, sizde bir insansiz ve maksadiniz kirmak degildi!
Müthiş yorumİyi niyete bak sonucuna bak
Bana gelinim gelecek şangır şungur buzdolabıma girişip temizleyecek hemde rafları falan cıkarıp yıkayarak ıstemeden bır parcasını kıracak ve bende ona surat asacagım..
Yemın ederım buzdolabının motorunu sokse gıkım cıkmazdı.
İyilikten maraz doguyor bacım en guzelı bırdaha elleme, kırılan parcayıda al gotur kusura bakmayın de bırdaha da ıyılık yapma
Ne gunlere kaldık arkadas![]()
![]()