Bir fikir lutfen

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Arkadaslar konuyu nereye acacagimi bilemedim tasinabilir ilgili yere ama konunun kolay ulasmasi acisindanbir sure burada kalirsa sevinirim benm bebisim artik 15 aylik oldu ve artik bazi kiyafetleri olmuyo bende ihtiyaci olanlara ulastirmak istiyorum eskiler ama temizler yirtik sokuk yok nasil ulastirabilirim

Hapishane var mı yakinlarda gidin oraya ziyarete gelen öyle perişan insanlar var ki kucağında çocuğuyla gelen

Varda canm uzak bana ulasim acisindan sikinti bebisle oralara gitmek acaba hayir kurumlarina versem alirlarmiki eski diye almazlar belki diye dusundum

hangi şehirde yaşıyorsunuz? benim bulunduğum şehirde belediyenin "hayır çarşısı" diye bir yardım organizasyonu var arıyorsunuz gelip evden alıyorlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.
bu oluşumdan önce Suriyelilerin yaşadığı mahallelere götürüyorduk ihtiyaç fazlalarını
en kötü ihtimal yani hiç birşey yapılamazsatemiz bir torbada çöp konteynerının yanına koyanlar vardı, çöp kamyonu gelmeden kağıt toplayıcılar gelip alıyordu ama ben o yolu hiç denemedim çöp sanılıp atılma riskine karşı.

Varda canm uzak bana ulasim acisindan sikinti bebisle oralara gitmek acaba hayir kurumlarina versem alirlarmiki eski diye almazlar belki diye dusundum

Telefonla halledemez misiniz?
Ben de 2 gün önce gönderdim küçülen kıyafetleri, PTT kargoyu aradım, kapıma gelip aldılar.
Ulaşım, uzaklık vs bahane bulmayın.

Açın interneti, şehrinizdeki hapishanelere, çocuk esirgeme kurumlarına telefon edin, sorun. Alıyorlar mı küçülen kıyafet diye.
Altı üstü 10-15 TL kargo parası vereceksiniz.

Arkadaslar konuyu nereye acacagimi bilemedim tasinabilir ilgili yere ama konunun kolay ulasmasi acisindanbir sure burada kalirsa sevinirim benm bebisim artik 15 aylik oldu ve artik bazi kiyafetleri olmuyo bende ihtiyaci olanlara ulastirmak istiyorum eskiler ama temizler yirtik sokuk yok nasil ulastirabilirim

En olmadı muhtarlığa gidin. Mutlaka fakirlik belgesi alan birileri vardır ya da olacaktır.
Mahallenizin muhtarından yardım isteyin.

Telefonla halledemez misiniz?
Ben de 2 gün önce gönderdim küçülen kıyafetleri, PTT kargoyu aradım, kapıma gelip aldılar.
Ulaşım, uzaklık vs bahane bulmayın.

Açın interneti, şehrinizdeki hapishanelere, çocuk esirgeme kurumlarına telefon edin, sorun. Alıyorlar mı küçülen kıyafet diye.
Altı üstü 10-15 TL kargo parası vereceksiniz.
Elestirel yaklasima alisilmis galiba biraz kargo parasini dusundugumu nerden cikarttinki bahane bulacakta olsam burdan fikir istemezdm tesekkur ederim onerini dikkate alcam

Back
X