Bir fikir verin lütfen

cenera

allahım ailemi koru..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
1.484
756
133
Merhaba hanımlar.. Arkadaşımın arabasıyla giderken benim yönlendirmem sonucu bir yola girdi ve oda dikkat etmeyince arabayı Bi çıkıntıya çarptı sonradan farkettikki altta bir plastik parça kırılmış çok vicdan azabı duydum... Ama düz yoldan gitseydi olmayacaktı ben ısrar ettim.. o parça 500 TL gibi bişey çakmasını taktıırmış ama ben karşılamak istiyorum arkadaşım çok kızıyor almıyor nasıl bu parayı ona verebilirim içim hiç rahat değil çantasınamı bıraksam nasıl yapsam bir akıl lütfen

Yaptırmışmış onun için yapacak bi şey yok bence ama evinde veya ne bileyim kişisel bi eşyası eksikse onu alabilirsiniz

icinde kaldiysa bencede hediye al gecmis olsun tarzinda. sevdigi birsey illaki vardir. sevinir kesin ince düsüncen icin

O yola ben soktum bilmiyordu o yolu ondan sıkıntı yapıyorum hediyeyi düşündüm ama bilmiyorum ne sever yani öyle gel git bir ilişkimiz yok evine hiç gitmedim zaten devamlı içli dışlı ilişkimiz olsa illaki Bi şekilde karşılarım ama çok görüşmüyoruz

gerek yok çantasına falan bırakmayın çok ayıp.kazanın olacağı varmış, siz direksiyonu o yöne elinizle itip kırmadınız sonuçta.kaza yapanın dikkatsizliğidir.sizlik bir durum yok.

gerek yok çantasına falan bırakmayın çok ayıp.kazanın olacağı varmış, siz direksiyonu o yöne elinizle itip kırmadınız sonuçta.kaza yapanın dikkatsizliğidir.sizlik bir durum yok.
Oda öyle diyor ama başkasının benden sebeple masraf yapması çok rahatsız etti beni eminim bende böyle konuya gerek yok yazardım ama olmuyor işte çantasına koymak kaba olur ısrar ederim biraz daha

Arkadasiniza taki ya da çanta tarzı bir şey alabilirsiniz hediye olarak iciniz rahat etmiş olur zaten özür dilediniz sanırım

O yolda olsa farkedersiniz zaten ,ses gelirdi ,kimbilir nerede oldu ,
Araba o kadar nazik bir alet değil ,
500 tl ne taktırmış çok lüks bi araba olması lazımmış ,boşuna kendinizi suçlamayın gittiğimiz her yolu bilmiyoruz ,dikkat edecek

cantasına falan koymayın ben sahsen hayır ne geregı var kaza bu ıstemem dememe ragmen para bıraksa cok kızardım
sızınle alakası yok . bırsey olmaz bır aksam yemegı ısmarlayın guzel sohbet edın guzel olur

O yolda olsa farkedersiniz zaten ,ses gelirdi ,kimbilir nerede oldu ,
Araba o kadar nazik bir alet değil ,
500 tl ne taktırmış çok lüks bi araba olması lazımmış ,boşuna kendinizi suçlamayın gittiğimiz her yolu bilmiyoruz ,dikkat edecek
500 TLye lüks arabanın vites topunu bile alamazsınız, basit kazada bile servise değil sanayiye götürseniz de 1000-1500 gidiyor.

Konu sahibi ne kadar düşüncelisiniz allah herkese sizin gibi dostlar nasip etsin. Aranızdaki ilişki nasıldır bilmiyorum şimdi, mesela bir kuzenimin çantasına zorla koyarım parayı, ama ötekininkine koyamam almam diyorsa bitti çekinirim yani kızar :) pasta-cila hediye edin arabasına diyeceğim ama o da olmaz :D bir geçmiş olsun hediyesi alın bence evine veya arabasına

500 TLye lüks arabanın vites topunu bile alamazsınız, basit kazada bile servise değil sanayiye götürseniz de 1000-1500 gidiyor

Henüz uyanıp ayılamadınız herhalde nasıl bu kadar destürsüz ayar veriyorsunuz ,aracın altındaki plastik korumadan bassediliyor,vitesten değil ,ayrıca bilginiz yok fikriniz var ,
Ben bireysel araç kullanıcısı değilim ,
Ticari filo işi yapıyorum sanayideki ustayı da serviside iyi bilirim ,işkembeden atmıyorum bazı arkadaşlar gibi

Sizin ödemeniz gereken bir şey değil, siz değil arkadaşınız çarpmış. İçiniz rahat olsun bence ama çok rahatsızsanız bir hediye alın ona o zaman. Şimdi kış geliyor, bir çizme, bot yada güzel bir kolye o tür bir şey.

Merhaba hanımlar.. Arkadaşımın arabasıyla giderken benim yönlendirmem sonucu bir yola girdi ve oda dikkat etmeyince arabayı Bi çıkıntıya çarptı sonradan farkettikki altta bir plastik parça kırılmış çok vicdan azabı duydum... Ama düz yoldan gitseydi olmayacaktı ben ısrar ettim.. o parça 500 TL gibi bişey çakmasını taktıırmış ama ben karşılamak istiyorum arkadaşım çok kızıyor almıyor nasıl bu parayı ona verebilirim içim hiç rahat değil çantasınamı bıraksam nasıl yapsam bir akıl lütfen
Israrla almıyorsa sizde ısrar etmeyin bence olabilir böyle şeyler her şerde bir hayır vardır siz nereden bilebilirdiniz ki oraya girince öyle bişey olabileceğini

o anda kavga falan edip dikkatini dağıtmadıysanız veya direksiyona, gaza müdahale etmediyseniz sizin sorumluluğunuz yok.

Henüz uyanıp ayılamadınız herhalde nasıl bu kadar destürsüz ayar veriyorsunuz ,aracın altındaki plastik korumadan bassediliyor,vitesten değil ,ayrıca bilginiz yok fikriniz var ,
Ben bireysel araç kullanıcısı değilim ,
Ticari filo işi yapıyorum sanayideki ustayı da serviside iyi bilirim ,işkembeden atmıyorum bazı arkadaşlar gibi
Ben uyandım uyanmasına da sen gece pek uyumamışsın anlaşılan hacı abla niye asabisin bu kadar destur falan, neyin ayarı ayrıca vermiyorum ben öyle bişey :KK70:
Valla senin filonu bilmem, allah hepimizi beterinden korusun da yılların küçük kaza yapıcısıyım o ustalar 500e hallederiz demiyorlar hiç, uyduruk çıkma ayna bile dünya para (örnek olsun diye diyorum sonra konuda ayna demiyor diye buna da kızma :KK8: ). Konudaki araçta da plastik ıvır zıvırlar tutmuştur yani 500 tl ya da usta itelemiştir amiyane tabirle

Back
X