Bir fikir verin lütfen

AyyyK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
6
2
1
32
Merhabalar
Çalıştığım yerde ayrımcılık var.X kişisi ile sıkıntılar yaşadım.Şefime söyledim ikimizle de konuştu ama bu kişi her fırsatta açığımı arıyor Allah’a havale edeyim diyorum ama içim içim yiyor.Şefim bana alınganlık yapıyorsun diyor.Karşı tarafta suçlu ama sende alıngansın diyor.Bu kişinin arkadaşı da var o da nisbet yapar gibi mesajlar atıyor.Şube değişikliği istedim o da ileteceğini söyledi birazda korkuyorum sebeb olarak beni uyumsuz mu gösterir.
Bana şefim müdürle konuşmamı söyledi açıkçası artık şefime de güvenemiyorum.

Olayı kısaca anlatabilirseniz daha objektif yorum yapabiliriz. Sıkıntı yaşadık demişsiniz olay önemli burda

Sefiniz yardimci olur gibi görünerek sizi biriminden yollamaya calisiyor. Onlar iki kisi oldugu icin baski daha fazladir. Müdürle konusmayin, olayi burda kapatin.

Olayı kısaca anlatabilirseniz daha objektif yorum yapabiliriz. Sıkıntı yaşadık demişsiniz olay önemli burda
Şöyle söyleyeyim bu kişi argo kelimeler kullanıyor tabiri caizse kendisini oranın ağası sanıyor.Ben bilirim ben yaparım sen şu saatte molaya çık diye söylenmeler konuşmalar.Şefim benim alıngan olduğumu ve alttan almamı söylüyor bir nevi.Ben orada çalıştığımdan beri 15 kilo aldım ve tek mutluluğum yemek oldu.Yanına da yalakası almış at koşturuyorlar bir nevi.Kimsede bir şey demiyor ve ben sinir oldum artık

Sefiniz yardimci olur gibi görünerek sizi biriminden yollamaya calisiyor. Onlar iki kisi oldugu icin baski daha fazladir. Müdürle konusmayin, olayi burda kapatin.
Ben kendisi söyledim değiştirin yerimi diye.Kışkırtmalara dayanamıyorum artık orada kaldığımı müddetçe bir şey değişmeyecek.Huzurum kalmadı bir nevi.

Ben kendisi söyledim değiştirin yerimi diye.Kışkırtmalara dayanamıyorum artık orada kaldığımı müddetçe bir şey değişmeyecek.Huzurum kalmadı bir nevi.
Bilerek yapiyorlar. Yerinizi değiştirebilirlerama.coktan uyumsuz diye naminiz gitmistir sizi kötü bir birime verirler. Onlar gitsin, siz niye gidiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…