bir fikir verin lütfen...

5 yıllık bir ilişkim vardı ailem istemediği onay vermedği ve ailemi haklı cıkarttığı için noktalamıstım aradan belli bir süre bile gecmeden lisedeki erkek arkadasımla çıkmaya baslamstm onlada bazı anlasmazlıklar oldu ve ayrıldık.. annem biriyle tanısmamı istedi önce yok dedim ama çocuk benm için ağrıdan ankaraya geldi kendisi polis özel harekatcı önceden beri istiyolardı ben istemiyodm annem bir kere olsun beni dinle kendi dediklerine gidiyosun üzülen sen oluyosun dedi neyse... fazla uzatmadan söz kesildi açıkcası benimde çocuğun efendiliği çok hoşuma gitti ailemde çok seviyor ama çocuk nevsehirli biz trabzonlu düğün yapılmıcakmıs ben düğünm olsun istiyorum nikah kıyılcakmıs aksamındada yemeğe gidilir bir yerle anlaşılır diyolar ama ben böyle hayaller kurmamıstm düğünüm olsun istiyorum kemençesiyle tulumuyla ama onlar da bunlardan habersiz onlarnda kendilerine göre adetleri var nasıl bir ortak yol bulunacak söyleyemiyorum da istediğimi napcam bilmiyorum.. düğünüm olmuycakmı şimdi??

Sözlünle Konuş ozaman Anlat İstediklerini hayallerini Seni Seviyorsa zaten Çift Düğün olur bi Senin memleketinde bi Onun memleketinde.... Böyle yapan arkadaşlar çok var İmkansız bi durum değil...

Arkadaşım biz senin anlattıklarına göre yorum yapıyoruz eleştri kaldıramıyorsan yorum almayacaksınki eleştride yapmadık senin anlattıklarına göre fikir verdik. Burada yazan insanlar senin istediğin şekilde yazmıyorlar diye tepki veremezsin her yoruma niye öyle diyorsunuz niye böyle diyorsunuz ne yaparsan yap ozaman mevlütmü yapıyorsun kınamı yapıyorsun yemekmi yiyorsun yee hayret yaa:47:

Bir fikir verin lütfen başlığınıda biz değil sen yazdın.

Son düzenleme:
Niye öyle değilmisin?

değilim bu bir. ikincisi burdaki insanların nasıl yorum yaptıklarını gördüm gerginim bu herseyi yanlış algılamaya basladım. ben yorumlarımda sevmiyorum aklım karısık demedim siz bana tanıyın dediniz ben ona istinaden neden tanıyayım şeklinde yorum attım 3.ben nişanlanmısım diyorum siz aileniz istedi diye evleniyosunuz diyorsunuz anlamıyorum ki nerden gelindi bu kanıya.

Ya kim ne derse desin bosver dügün meraklisi vs dese ne olacak
sen 1 kere evleniyosun ya öyle sacma sey mi olur cok kafaya takiyosun bence cnm
onlarin düsüncelerinden korkuyosun bosver yani onlara simdiden kendini ezdirirsen
ilerde daha kötü seyler olur senin icin diyoruz biz yoksa bize ne.

Ya kim ne derse desin bosver dügün meraklisi vs dese ne olacak
sen 1 kere evleniyosun ya öyle sacma sey mi olur cok kafaya takiyosun bence cnm
onlarin düsüncelerinden korkuyosun bosver yani onlara simdiden kendini ezdirirsen
ilerde daha kötü seyler olur senin icin diyoruz biz yoksa bize ne.

tabi canım bunu farkındayım çok tesekkür ederim zaten burası benim cesaretlenmeme büyük yardım ediyor o yüzden direkt buraya yazıyorum arkadaslarımla bile konusmuyorum burdaki herkesin düşüncesi benim için inci tanesi gibi.. ama alakasız şeyler yazıyolar ailen istedi diye diyorlar sevmiyosun diyorlar sözlüm polis dedim özel harekatcı dedm onlar adam öldürüyor dediler.. olmaz ki haksızmıyım lütfen..???

tabi canım bunu farkındayım çok tesekkür ederim zaten burası benim cesaretlenmeme büyük yardım ediyor o yüzden direkt buraya yazıyorum arkadaslarımla bile konusmuyorum burdaki herkesin düşüncesi benim için inci tanesi gibi.. ama alakasız şeyler yazıyolar ailen istedi diye diyorlar sevmiyosun diyorlar sözlüm polis dedim özel harekatcı dedm onlar adam öldürüyor dediler.. olmaz ki haksızmıyım lütfen..???

Ya tabi konuyu iyice anlayip ona göre cevap ve yardim etmek lazim biz burda birseyler paylasiyoruz
en azindan kendimizi biraz daha rahat hissetmemiz icin yorumlar bekliyoruz üzme kendini ve en kisa
zamanda isteklerini nisanlina ve ailene paylas ins istedigin gibi olur

5 yıllık bir ilişkim vardı ailem istemediği onay vermedği ve ailemi haklı cıkarttığı için noktalamıstım aradan belli bir süre bile gecmeden lisedeki erkek arkadasımla çıkmaya baslamstm onlada bazı anlasmazlıklar oldu ve ayrıldık.. annem biriyle tanısmamı istedi önce yok dedim ama çocuk benm için ağrıdan ankaraya geldi kendisi polis özel harekatcı önceden beri istiyolardı ben istemiyodm annem bir kere olsun beni dinle kendi dediklerine gidiyosun üzülen sen oluyosun dedi neyse... fazla uzatmadan söz kesildi açıkcası benimde çocuğun efendiliği çok hoşuma gitti ailemde çok seviyor ama çocuk nevsehirli biz trabzonlu düğün yapılmıcakmıs ben düğünm olsun istiyorum nikah kıyılcakmıs aksamındada yemeğe gidilir bir yerle anlaşılır diyolar ama ben böyle hayaller kurmamıstm düğünüm olsun istiyorum kemençesiyle tulumuyla ama onlar da bunlardan habersiz onlarnda kendilerine göre adetleri var nasıl bir ortak yol bulunacak söyleyemiyorum da istediğimi napcam bilmiyorum.. düğünüm olmuycakmı şimdi??

Düğün meraklısı değilim bu bir. ikincisi burdaki insanların nasıl yorum yaptıklarını gördüm gerginim bu herseyi yanlış algılamaya basladım. ben yorumlarımda sevmiyorum aklım karısık demedim siz bana tanıyın dediniz ben ona istinaden neden tanıyayım şeklinde yorum attım 3.ben nişanlanmısım diyorum siz aileniz istedi diye evleniyosunuz diyorsunuz anlamıyorum ki nerden gelindi bu kanıya.

ayrıca "siz" diye hitap ediyorum bu benim burdaki insanlara saygılı olduğumu gösterir seviyesizleşmezseniz sevinirim.. bugün yeterince saçmalandı çünkü yok insan öldüren falan filan diye.. o zaman bile saygısızlık yapmadım kimseye.

Topiği neden açtığını bir düşün istersen, ayrıca bak bakalım benim yorumlarımda bana söylediklerini benmi yazmışım? son olarak seviye tespitini yorum yapan arkadaşlara bırakıyorum polemiğe girmek istemiyorum, yorumlara yazdığın cevaplar ortada

Son düzenleme:
Ya tabi konuyu iyice anlayip ona göre cevap ve yardim etmek lazim biz burda birseyler paylasiyoruz
en azindan kendimizi biraz daha rahat hissetmemiz icin yorumlar bekliyoruz üzme kendini ve en kisa
zamanda isteklerini nisanlina ve ailene paylas ins istedigin gibi olur

o kadarda problem değil zaten.. olur olmaz önemli olan hayırlı olması güzel olması ama çok ayıp hemde çok.. eleştiri kaldıramıyorsan diyorlar ama alakasız yorumlar yapılıyor ve saygısızlığa kadar gidiyor boyut ben sevmesem içimde bir sıcaklık olmasa neden evleneyim manyak mıyım + ailemin yobaz insanlar olmadığını da söyledm ama ısrar ediliyor sevmiyorsun diye saçma geliyor ve insan ister istemez şirazeden çıkıyor

değilim bu bir. ikincisi burdaki insanların nasıl yorum yaptıklarını gördüm gerginim bu herseyi yanlış algılamaya basladım. ben yorumlarımda sevmiyorum aklım karısık demedim siz bana tanıyın dediniz ben ona istinaden neden tanıyayım şeklinde yorum attım 3.ben nişanlanmısım diyorum siz aileniz istedi diye evleniyosunuz diyorsunuz anlamıyorum ki nerden gelindi bu kanıya.

Şunuda belirtmek zorundayım yorum yapan ve okuyan arkadaşlarımız için ilişkiniz ve nişanlınızla en fazla 15 gündür tanışma ve nişanlanma gerçekleşmiş sanırım çünkü nişanlınızdan önceki erkek arkadaşınızlar 18 Kasım'da hala onu bırakmaya hiç niyetim yok demişsiniz 20 Kasım'da ayrıldığınızı farzedersek 5 gün sonrada nişanlandığınızı 15 günlük bir ilişkinizde tanımanızı tavsiye etmemiz anormal sayılmaz herhalde

Buyrun bir önceki konunuz:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../573435-onuda-bunalttim-bende-bunaldim-2.html

Ozaman biraz birbirinizi tanımak için uzatacaksın tatlım evlendikten sonra tanımak istiyorsun birçok kötü yönünü görünce iş işten geçecek

ben illşkimi gözden gecirmek istiyorum aklım karısık demedimki evlendikten sonra kötü yönlerini görmekten korkuyorum demedim... ilerde beni üzmesinden korkuyorum hiç demedim... Ne alaka bu yorum o zaman??? ister gir ister girme keyfin bilir.. ama bencede girme benim seviyeme yükselmeye fazla çalısma benim açtığım topikle bu yorum arasında bir bağlantı kurmaya çalıs bence olur mu..??

Düğünsüz evlilikmi olur amerikadan afrikaya kadar dünyanın her yerinde her kültüründe düğün var trabzonda mı yokmuş, işlerine öyle geliyordur masraf olmasın diyedir. Diretin düğün istediğinizi belirtin. Akrabalarınız dostlarınız çevreniz var dul kadın mı alıyorlar . yok çok dindar çok kapalı bir aile yapıları varsa düğün yerine mevlit yapıyorlarsa o ayrı.
Özel harekatçı olmasına gelince gerçekçi olmak lazım her ne kadar kahraman olsalarda onlarla aile kurulmaz.

Benim eşim özel harekatçı!!?? gayette evleniliyor! ayrıca silmişsiniz de yazdıklarınızı okudum alıntılardan.. vatan borcunun,şehitlere saygının ne olduğunu biliyor musunuz? kimisi sizin gibi sıcacık koltuğundan atıp tutar! kimiside bunu kendine yakıştıramaz ben de vatan için elimden geleni yaparım der.. benim eşim bu düşünceyle özel harekatta..

Aile kurmaya gelince gayette güzel kurulur,yeni yerler görürsün sayesinde hayatın değerini anlarsın.. onların işi adam öldürmek değil!!!! kiralık katiller adam öldürür!!!!! savunmakla görevliler!!! polisin, askerin terörist öldürmesi yasaktır!!! terörist saldırmadan bir şey yapamazlar!!! ne biliyorsun ki ne konuşuyorsun!!!!! :ssz:

Konu sahibi, canım bir kere evleniyorsun,düğün istemek hakkın sen bilirsin,aileler oturur konuşur,hayırlısıyla çözülür bu sorunlar merak etme.. Allah birlikte mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin.. :123:

Son düzenleme:
Şunuda belirtmek zorundayım yorum yapan ve okuyan arkadaşlarımız için ilişkiniz ve nişanlınızla en fazla 15 gündür tanışma ve nişanlanma gerçekleşmiş sanırım çünkü nişanlınızdan önceki erkek arkadaşınızlar 18 Kasım'da hala onu bırakmaya hiç niyetim yok demişsiniz 20 Kasım'da ayrıldığınızı farzedersek 5 gün sonrada nişanlandığınızı 15 günlük bir ilişkinizde tanımanızı tavsiye etmemiz anormal sayılmaz herhalde

Buyrun bir önceki konunuz:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../573435-onuda-bunalttim-bende-bunaldim-2.html

iyi de anlatmaya çalıstığım şey bu ben sizden tanımaya çalıs gibi bir öneri istemedim bu 15 günlük bir mevzu da değil öncesi vardı 5 aralıkta söz oldu 1 aralıkta da tanısma.. niye bu kadar yırttın kendini anlayamadım. :) ona bakarsan 18 kasımda onu demişim daha öncesinde aradan 3 gün gecmeden önceki erkek arkadasımla olan problemimi yazmısım.. ben zaten taaaaa basta topiği acarken yazdım 5 yıllık bir ilşkm vardı bitirdim aradan süre gecmeden baskasıyla çıkmaya basladm anlasmazlık oldu ayrıldım annemn sevdiği istediği briyle sözlendm diye.. hatta bir yorumumdada oku bak bir sürü kişiyle çıktım ama ilkkez birine saygı duydum yazdım.. ben zaten burda açıklamısım herseyi neyin derdndesn hangi kafayı yasıyosun

Bende Nevşehirliyim fakat burda düğün dernek olur, maddi durumu iyi olanlar 7 gün düğün yaparlardı önceden. Şimdi bile 4 gün yapıyorlar. A'dan Z'ye kızın herşeyi alınır , gelenek görenek neyse olur. Ama birde pinti Nevşehirliler vardır, onlardan kork yani:) Senin sözlün ve ailesi umarım bu pinti gruptan değillerdir. Hem bir kere evleniyorsun, düğün dernekte ısrarcı ol bence yoksa içinde kalır. Baştan nasıl giderse sonu da öyle olur. Hayırlı olsun inş.

Bende Nevşehirliyim fakat burda düğün dernek olur, maddi durumu iyi olanlar 7 gün düğün yaparlardı önceden. Şimdi bile 4 gün yapıyorlar. A'dan Z'ye kızın herşeyi alınır , gelenek görenek neyse olur. Ama birde pinti Nevşehirliler vardır, onlardan kork yani:) Senin sözlün ve ailesi umarım bu pinti gruptan değillerdir. Hem bir kere evleniyorsun, düğün dernekte ısrarcı ol bence yoksa içinde kalır. Baştan nasıl giderse sonu da öyle olur. Hayırlı olsun inş.

ne güzel yazıyosunuz tesekkür ederim gercekten fikir beyan edenlere.. ya onlara ters heralde sosyeteler anlayamadım ki konusucam isticem zaten 4 gün oldu 5 aralıkta söz kesldi biraz daha zaman gecsin öyle yaptırmam zaten bir kere evleniyorum sonucta :)))

Benim eşim özel harekatçı!!?? gayette evleniliyor! ayrıca silmişsiniz de yazdıklarınızı okudum alıntılardan.. vatan borcunun,şehitlere saygının ne olduğunu biliyor musunuz? kimisi sizin gibi sıcacık koltuğundan atıp tutar! kimiside bunu kendine yakıştıramaz ben de vatan için elimden geleni yaparım der.. benim eşim bu düşünceyle özel harekatta..

Aile kurmaya gelince gayette güzel kurulur,yeni yerler görürsün sayesinde hayatın değerini anlarsın.. onların işi adam öldürmek değil!!!! kiralık katiller adam öldürür!!!!! savunmakla görevliler!!! polis, askerin terörist öldürmesi yasaktır!!! terörist saldırmadan bir şey yapamazlar!!! ne biliyorsun ki ne konuşuyorsun!!!!! :ssz:

Konu sahibi, canım bir kere evleniyorsun,düğün istemek hakkın sen bilirsin,aileler oturur konuşur,hayırlısıyla çözülür bu sorunlar merak etme.. Allah birlikte mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin.. :123:

:))) çok tesekkür ederm ne güzel vermişsin ağızlarının payını.. ben onunla doğubeyazıta gidicem zor olcak ama o adamla gecer bir ömür

sen ne güzel evlenmişsin ve sonuna kadarda arkasındasın.. Rabbim banada bunu nasip etsin..

Düğün olmadan evlendiğinde sonradan keşkelerle yaşamaktansa bir an önce ilk sözlünle sonra ailesiyle bu konuyu konuşmalısın, başkalarının gerek yok demesine hiç kulak asma önemli olan senin ne istediğin..

Arkadaşım biz senin anlattıklarına göre yorum yapıyoruz eleştri kaldıramıyorsan yorum almayacaksınki eleştride yapmadık senin anlattıklarına göre fikir verdik. Burada yazan insanlar senin istediğin şekilde yazmıyorlar diye tepki veremezsin her yoruma niye öyle diyorsunuz niye böyle diyorsunuz ne yaparsan yap ozaman mevlütmü yapıyorsun kınamı yapıyorsun yemekmi yiyorsun yee hayret yaa:47:

Bir fikir verin lütfen başlığınıda biz değil sen yazdın.

:46: Kesinlikle arkadaşa katılıyorum sana vaktimizi ayırıp yorum yapıyoruz sana yardım etmekten başka bir amacı yok buraya yazanların..sana fikirleri ters gelsede herkes kendi fikrini sunuyor..Ayrıca konuya herşeyi yazmışsın resmen istemedigin ortada kaç kişi aynı şeyi gördüyse boş degil madem öyle eminsin sadece sözlümün ailesi dügün istemiyor gibi birşey yazabilirdin bizde bu şekilde düşünmezdik..Yazdıkların hiç hoş degil..

Back
X