• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir fikir verin lütfen:)

myislanda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
12 Mart 2017
Mesajlar
7
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yaş
28
Sevgilimin doğum gününü nerede kutlayabilirim cok farklı birşey olsun istiyorum
 
Nerede yaşıyorsun nasıl bi bütçe ayırcaksın çılgıncamı olsun romantikmi olanaklarını bilmeden ne diyek
 
Bütçen ne hangi şehirdesin nasıl bişey düşünüyorsun uçuk kaçık mı romantik mi
 
Uçuk kaçık olsun bütçe sıkıntım yok konya da yaşıyoru
 
Uçuk kaçık olsun bütçe sıkıntım yok konya da yaşıyoru

İnternette konya korku evi diye bişey var bilgin var mı bilmiyorum inceleyebilirsinn videolar fena durmuyor
 
Butce sorunun yoksa lüks bi lokantaya rezervasyon yaptr lüks bi arac kiralayıp sevgilinı alıp surprz yap hem güzel bı yemek yiyin hemde lüks bi spor arabayla tüm şehri yada yakın sehirleri gezin dolu dolu geçirin iste:))
 
Helikopter kirala paraşütle atlayın helikopterden sonra da indiğiniz yerde arkadaşları vs olsun iniş yaptığınız yerde pastasını üflesin ordan rafting yapmaya gidin ordan da işkembeciye gidin arabesk bi son olsun.
 
Back
X