bir fikir verirmisiniz??

serpil21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
348
1
46
Hakkari
mrb arkadaşlar 5,5 aylık hamileyim en son ultrasona girdiğimde bebegimin 865 gr oldugunu ögrendim... kime sorup karşılaştırmaya kalksam bebim oglumun kilosu fazla çıkıyor. doguma kadar bebiş böyle kilo almaya devam ederse normal dogum yapma şansım ne acaba sezeryan istemiyorum tabiki sorun olmaadıgı müddetçe....

gebelik sekeri olup olmadigini kontrol ettirdinmi canim? Gebelik sekeri olanlarda bebekleri cok kilolu ve sis olabiliyor, ayrica eger var ise bebek icin buyudugundede sorunlar yaratabiliyor. Eger kontrol edilmedi ise ettir hemen.

Eger edildi ve yok ise, genlerden kaynaklaniyor olabilir. Eger kendin veya esin dogdugunda fazla kilo vardiysa sizin bebeginizinde buyuk olmasi normal. Burada sanirim 4,5 kiloya kadar normal dogmasini tavsiye ediyorlar, eger cati musait ise.

Bende bir site var, yuzde oranlarinda istatistis cikartiyor.

Eger tam olarak kac haftalik hamile oldugunu, bebegin helecegi gunu ve karin be bas olculerini yazarsan cikartiyor. istersen bakabilirim senin icin. sayfa bu: Beregning av Vekst

tam olarak aftanı yazmamışsın ama ben geçen hafta gittim dr.24.haftamdı 745gr.dedi bir hafta önce gidiyor dedi ama normal dedi.

tam olarak aftanı yazmamışsın ama ben geçen hafta gittim dr.24.haftamdı 745gr.dedi bir hafta önce gidiyor dedi ama normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…